Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
#54563

romantikus

Angie benevez egy fadíszítő versenyre, hogy tisztelegjen édesanyja emléke előtt. Angie azonban nem számít arra, hogy középiskolai szerelme, David és lánya, Gabby is benevezett a... több»

#54567

NA The Oath  (2022)

akció | thriller

Kr. u. 400-ban, az ókori Amerika egy elfeledett korszakában egy magányos szökevénynek kell megőriznie bukott nemzetének történelmét, miközben egy kegyetlen zsarnok vadászik rá. Ám a... több»

#54568

animáció | rövidfilm

Filmio

Szoboszlay Péter erősen társadalomkritikus filmjét a pszichedelikus pop-art és a hippi szecesszió stílusmotívumai hatják át. A hős a puha diktatúra tipikus alakja, a zsarnoki portás,... több»

Rendező: Szoboszlay Péter

Szemfedő
#54569

NA Szemfedő  (2022)

játékfilm

A kietlen hegyekben élő Péter öreg édesanyja ravatalát méltó módon szeretné feldíszíteni. A fiatalember azonban olyan szegény, hogy se papra, se temetésre, sem pedig szemfedőre nem... több»

#54571

vígjáték

A pultoslány, Sylvie egyedülálló anyuka, aki két fiával, Sofiane-nal és Jean-Jacques-szal él. Egy éjszaka Sofiane megsérül, miközben egyedül van a lakásban, ami miatt... több»

#54572

dokumentum

A műsorban megemlékezések hangzanak el Móricz Zsigmond életéről, munkásságáról. több»

Prince Andrew: Banished
#54573

dokumentum

A film bemutatja András herceg, aki viselkedésével botrányt és szégyent hozott a brit királyi családra. Belekeveredett a szexuális bűnözők, Jeffrey Epstein és Ghislaine Maxwell... több»

Rendező: Jamie Crawford

#54574

NA Évforduló  (2022)

dráma | krimi | rövidfilm

#54576

dráma

Berlin külvárosában járunk, ahol egy helyi lelkész próbál küzdeni a szenvedélybetegek gyógyulásáért.

#54577

NA Doll House  (2022)

dráma

Egy férfi elvállalja, hogy gondoskodik egy kislányról, a lányáról, akit évekkel ezelőtt hátrahagyott. több»

Az őskor asszonyai
#54578

dokumentum

Az őskorban élt nőket hajlamosak vagyunk a korabeli társadalmak passzív, jelentéktelen mellékszereplőiként elképzelni, kiknek legfőbb tevékenysége a tűz melletti üldögélésben... több»

#54579

NA Wanted Man  (2024)

akció | thriller

A film egy rendőrtisztet követ nyomon, akinek egy szemtanút kell elkísérnie, miután egy kartell lövöldözése több DEA-ügynök halálát okozza, de aztán el kell döntenie, hogy kiben... több»

#54580

dráma | romantikus

Kevéssel azután, hogy a gyerekét egyedül nevelő Karotta bemutatja üzlettársainak, Astridnak és Johannak új ötletét a közös kávézójukkal kapcsolatban, felfedezi, hogy a barátja,... több»