Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#54741

dokumentum

1986 május elsején az egész szocialista tábor látszólag önfeledten ünnepelt, de az akkori politikai vezetők vállára elviselhetetlen súlyként nehezedett az öt nappal azelőtt... több»

Az Indonéz Papagájvédelmi Projekt
#54744

dokumentum

Az Indonéz Papagáj Projekt célja a papagájok és kakaduk megmentése a kipusztulástól Indonéziában. A film bemutatja történetüket és jelenlegi munkájukat, a papagájvédelem... több»

#54745

dráma

Szívből jövő film testvériségről, vágyakról, féltékenységről és fiatalságról a véget nem érő trópusi panamai nyárban. több»

#54746

dokumentum

Az oceanográfus-természetvédő Enric Salának van egy álma: megmenteni a tengereket és azok élővilágát az emberi tevékenység folytán rájuk leselkedő veszélyektől. A National... több»

#54747

dokumentum

A rövidfilmben Karaszek Ernő, Sándor István atya volt tanítványa beszél Sándor úrról, ahogy a fiatalok nevezték. A szalézi atyáról, aki a fiatalok nevelésének szentelte életét, a... több»

Rendező: M. Nagy Richárd

#54749

dokumentum

Székelyföld a magyar művészet titokzatos és összetéveszthetetlen tájegysége, ám hiába voltak zsenik, a székely művészek majdhogynem ismeretlenek maradtak. Filmünkkel a székely... több»

Rendező: Zsigmond Attila

Auschwitz lányai
#54751

dokumentum

Műsorunkban olyan nők szólalnak meg, akik az auschwitzi haláltáborban raboskodtak. több»

#54752

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Itt az ideje felfedezni a Föld legmagasabb fennsíkján zajló életet! A paradicsomi szépségű hely egyike a bolygó legzordabb területeinek, mégis számos faj lakja: a csipkézett hegyormok... több»

#54754

romantikus

Egy nemzetközi filmsztár világa teljesen összeomlik, amikor filmrendező férjéről kiderül, hogy gyermeke született egy nála sokkal fiatalabb színésznőtől. A nő gyógyulást keresve... több»

#54756

dokumentum

1921 nyár végén váratlan és meglepően sikeres felkelés tört ki Nyugat-Magyarországon a trianoni döntés miatt. Elérték, amit máshol nem sikerült, a népszavazást. Így Sopron, a... több»

Rendező: Harcsa Béla

Szereplők: Bródy Norbert

#54757

horror

Amikor egy louisianai kisváros csatornáiból gyilkos aligátorok szabadítják el a káoszt, a helyi seriffnek, egy aligátorszakértőnek és egy öreg aligátorvadásznak kell végeznie a... több»

#54759

NA Objects  (2021)

dokumentum

A dokumentumfilm három olyan embert követ, akik évtizedek óta őriznek szokatlan tárgyakat – egy fűcsomót, egy halott színésznő pulóverét és egy negyvenéves cukortojást –,... több»