Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#54921

családi | dráma | zenés

#54922

romantikus

Emma és Henry az uralkodói család komornyikjai szeretnének lenni - versengenek egymással és bármire képesek, hogy nyerjenek, azonban nemsokára szikrázni kezd közöttük a levegő. több»

#54923

horror

Egy autóbaleset következtében az áldozatok brutális kannibálok kezébe kerülnek, akik fel akarják őket darabolni. több»

#54924

NA Kim  (2022)

dokumentum

Kim Corbisier Budapest titokzatos alakja volt. Kapronczai Erika rendező tíz évvel ezelőtt találkozott vele először, akkor egy rövidfilmet akart forgatni vele. Rögtön... több»

Rendező: Kapronczai Erika

Szereplők: Kim Corbisier

#54925

horror | thriller

Rendező: Kilotile

Szereplők: Megan Langlois, Kilotile

#54926

dráma

Jacques Romand egy tanár, aki elvesztette hivatását. Egy helyi élelmiszerboltban szemtanúja lesz egy rablásnak, és segít letartóztatni az egyik tolvajt, a 14 éves Victort. Amikor azonban... több»

#54928

vígjáték

Netflix

DC Young Fly, Karlous Miller és Chico Bean a színpadra hozzák sikeres podcastjüket egy egyedülálló komédiaeseményre, ahol semmi és senki sem lehet letiltva. több»

Pótapák karácsonyra
#54930

dráma | vígjáték

Három testvér meglepődik, amikor arra kényszerülnek, hogy az ünnepek alatt egy kisbabáról gondoskodjanak, az út során pedig elkezdik újjáépíteni testvéri kapcsolataikat, miközben... több»

#54931

NA Future Date  (2024)

dráma | romantikus | vígjáték

Szép Ernő: Két egyfelvonásos
#54932

Szép Ernő két egyfelvonásosában a magányosság ellen küzdő emberek próbálják megtalálni a boldogságot. A "Gusztinak megjött az esze" című történetben Csibi Gusztáv tekintetes... több»

#54933

dokumentum

A film megünnepli, hogy mit jelent írnek lenni: hírességek és politikusok mutatják be a Smaragd-szigetet, és felfedezik Írország legszebb látnivalóit és híres exportcikkeit, köztük... több»

#54935

horror

Ellyt egy közeli barát azzal keresi meg, hogy néhány napig vigyázzon egy idős asszonyra, aki egy távoli faházban él. Elly beleegyezik, de hamarosan rájön, hogy a nőben egy démon... több»

#54936

akció | romantikus | thriller

#54939

dráma | thriller

Nem kevesebb, mint három embert és negyven állatot találtak holtan a breton partokon. A gyilkos kiléte nyílt titok: zöld alga. Inés Léraud még fiatal újságíró, amikor ökológiai... több»