Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#55021

dokumentum

A karakterközpontú dokumentumfilm a 75 Maggie és a 84 éves Joel, két erős egyéniség, szeretetteljes, de bonyolult kapcsolatának krónikája. A bronxi születésű Joel legenda, az utcai... több»

#55022

dráma

HBO Max

Életek melodramatikus részletei, amelyeket a közös múlt köt össze. Gabriel, a fiatalember meglátogat egy háztartást, amit nagyon jól ismert egykor. A türelmes megfigyelés során... több»

#55023

dokumentum | zenés

A legnagyobb és leghosszabb countryzenei fesztivál, a CMA Fest története. több»

#55026

NA Maximus  (2020)

dráma | rövidfilm

A börtönviselt Max próbál normális életet élni, szociális munkásként dolgozik az idős Eliane házában. Minden erőfeszítése ellenére azonban kénytelen visszatérni az alvilágba,... több»

#55027

dokumentum | vígjáték

Notaro abszurditásokkal szembesül, a hallucinációs szövegektől kezdve egy szürreális hollywoodi találkozóig. Élete táptalajt ad a standup-számokhoz, beleértve egy késő esti... több»

Rendező: Stephanie Allynne

Szereplők: Tig Notaro

#55028

sportfilm

Két kivételes breakdance-tehetséggel rendelkező, de édesanyjuk véletlen halála óta egymásnak feszülő testvér megpróbál bekerülni a brit breakdance-válogatottba, hogy eljussanak a... több»

#55029

dokumentum

A tündérekről és cápákról szóló példabeszédek, a halfogásról és drágakőgyűjtésről szóló kedves emlékek, majd álomképek lassan átváltanak háborúkról, atombombákról,... több»

Hófehér Alpok
#55031

dokumentum

Az Alpok északi részének téli feltételei ellenére a klímaváltozás viselkedésük megváltoztatására, étrendjük igazítására és ökológiájuk fejtetőre állítására... több»

Rendező: Jan Haft

Szereplők: Udo Wachtveitl

#55035

dokumentum

Az egzotikus szépségéről és paradicsomi békéjéről híres karibi szigetvilág a tudósok szerint a közeljövőben a földi pokol színhelyévé válhat: a mélyben húzódó geológiai... több»

Rendező: Rob Burk

#55036

dokumentum

A dokumentumfilm az 1995-ös oklahomai robbantás történetét vizsgálja, bemutatva a kormányellenes érzelmek gyökereit és mai visszhangját. több»

#55037

NA Sileo  (2023)

animáció | rövidfilm | sci-fi

Miután évekig dolgozott egy gyárban, és apránként javították és helyettesítették, egy robot rájön, hogy nem akarja elveszíteni az identitását, és elindul, hogy megtalálja a... több»

Rendező: Demeter Lóránt

Picúr és az elvarázsolt korallzátony legendája
#55040

animáció | családi

Az élénk zátonyhal, Shorty, okos nővére, Indigo és barátjuk Jake, egy merész fűrészhal, egy nyüzsgő és színes korallzátonyon élnek. Egy napon a semmiből egy hatalmas vonóháló... több»