Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#55121

akció | dráma | misztikus | thriller

Egy titokzatos utazó megzsarolta Ethan Kopeket, a fiatal TSA-ügynököt, hogy engedjen át egy veszélyes csomagot a biztonsági ellenőrzésen, és juttasson fel egy karácsonyi járatra.

#55122

vígjáték

Stand up különkiadás Josh Johnson humoristával, aki a pénzzel, az apjával és egy zaklatóval való kapcsolatáról beszél. több»

Rendező: Jacob Menache

Szereplők: Josh Johnson

#55123

NA Aranykor  (2019)

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm egy tehetős időseknek fenntartott nyugdíjasotthon lakóinak mindennapjait mutatja be három hónapon keresztül Floridában. több»

#55124

NA Simba  (2025)

akció | fantasy | horror | vígjáték

#55126

vígjáték

Egy szigorú, rendmániás adóhivatalnok szerencsétlen összetűzésbe kerül egy munkatársával, és áthelyezik az Egyenlőségi Minisztériumba. több»

#55128

rövidfilm | zenés

Disney+

Billie Eilish koncertfilmje. Legújabb lemezéről, a Happier than everről hallhatjuk a számokat élőben. több»

Aucasin és Nicolete
#55131

zenés

Zenés, ófrancia szerelmi história Tóth Árpád fordításában. A XIII. századi mű tévéváltozata egy korabeli vándorkomédiás társulat produkciójaként dolgozza fel a részint... több»

#55132

NA Spy Capital  (2022)

(1)

dokumentum

A dokumentumfilm annak jár utána, hogy Bécs vajon tényleg a kémkedés fővárosa volt-e az elmúlt száz évben.

#55134

horror

A családi összejövetel halálos kimenetelűvé válik, amikor három elhidegült nővér hazatér, hogy teljesítsék apjuk utolsó kívánságát és begyűjtsék az örökséget. A bökkenő... több»

#55136

sportfilm

Netflix

A felfedezés szelleme és az adrenalin keresése között egy csapat fiatal és tehetséges pilóta dokumentált útja a siklóernyőzés világából. Ezek az emberek a legkülönbözőbb... több»

#55138

thriller

Mike-ot, a sikeres nős férfit rabul ejti az egzotikus táncosnő, Val, miután megmenti őt a veszélytől. Ahogy azonban szenvedélyük egyre mélyül, Mike-nak szembe kell néznie viszonya... több»

#55140

akció

Húsz évvel a Transmorphers eseményei után egy újabb, fejlettebb idegen robotfaj érkezik az újjáépített Földre, és ismét a bolygó elpusztításával fenyeget. több»