Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
A karcagi cigányteleptől a rákkutatásig
#55141

életrajzi

Horváth József 28 éves roma, rákkutató. Olyan genetikai markereket keres, amelyek idejében jelzik a szájüregi rákot. Az első Aranypánt-díj tulajdonosa – a díjat 25 év feletti roma... több»

#55143

dokumentum

Netflix

Konferenciáról származó felvételek Barcelonából, ahol híres építészek vitatják meg forradalmi ötleteiket. több»

A csáfordi kerek erdő
#55144

dokumentum

A film hangulatokra épülő természetfilm. Magyarország talán legkisebb védett erdejének, a Csáfordi erdőnek az életébe pillantunk be. A területet őserdőként „kezeli” a... több»

Rendező: Moldoványi Judit

#55149

dráma | rövidfilm

Egy anya meghal, és elhidegült fia, aki a modern társadalomban a férfi szexualitás elfojtásáról szóló elméletek megszállottja, saját utód után kezd vágyakozni. több»

A Show-Stopping Christmas
#55152

családi

Regina, egy massachusettsi színház tulajdonosa az ünnepi előadás előtt készül eladni az ingatlant. Riley-nak, a művészeti vezetőnek pedig Regina múltjának, jelenének és jövőjének... több»

Rendező: John Stimpson

#55153

NA Retreat  (2022)

dokumentum | rövidfilm

A dokumentumfilm feltárja az egymástól távoli háborúk közötti összetett összefüggéseket, bemutatja a munkaerő-migráció árát, továbbá feltárja az évtizedes politikai és... több»

Rendező: Anabela Angelovska

#55154

NA Rh-Null  (2022)

akció

Rendező: Aaron Sturgess

Szereplők: Ember Brown, Jenni Brown

A schönbrunni állatkert mindennapjai
#55157

dokumentum

Schönbrunnban található a világ első állatkertje, amelyet II. József alapított 1752-ben, és mind a mai napig a globális fajfenntartó programok zászlóshajója. Három kontinensen... több»

#55158

NA The Tutor  (2023)

thriller

Egy fiatal, elismerésre és sikerre éhes, feltörekvő írót követhetünk nyomon, aki egy legendás író birtokán vállal korrepetálást. A fiatal korrepetitor hamarosan rájön, hogy... több»

#55159

vígjáték | zenés

Nyomon követhetjük Matt Rogerst, amint megpróbálja elnyerni a következő "Karácsony pophercege" elismerést eredeti ünnepi popzenével és stand-up komédiával, amit saját maga és a... több»

Gyertyafényes karácsony
#55160

családi | romantikus

Ellie egy parfümkészítő, aki ihletet keresve úgy dönt, hogy karácsonyra hazatér. Ott találkozik Logannal, a jóképű íróval, aki segít neki a családja küszködő gyertyaüzletének... több»

Rendező: Robert Vaughn