Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#55101

dokumentum

Egyre furcsább dolgok történnek a mallorcai Magalufban. A város egyre züllöttebbé válik, vér és emberi vizelet folyik az utcán, a szervezett bűnözés egyre nagyobb mértéket ölt.... több»

#55105

NA Trap  (2022)

rövidfilm

Marina és testvére, Szása oroszországi fiatalok életét és mindennapjait követhetjük nyomon, amelyeket keresztülsző az extázis és az állandósult hatalmi zaklatás.

#55108

dokumentum

Netflix

Többek között Edvin Ryding és Omar Rudberg, valamint a fő író, alkotó és executive producer Lisa Ambjörn mesélnek arról, hogyan alakult ki Wilhelm és Simon útja az írás... több»

#55109

akció

Rendező: Donavon Warren

Szereplők: Donavon Warren

#55111

dráma | thriller | vígjáték

Egy látszólag elbűvölő ingatlanügynökről egy kis hegyi közösségben kiderül, hogy egy sötét titkot őrző, zavart alkoholista, amikor egy nap egy karizmatikus fekete ruhás férfi... több»

A schönbrunni állatkert mindennapjai
#55112

dokumentum

Schönbrunnban található a világ első állatkertje, amelyet II. József alapított 1752-ben, és mind a mai napig a globális fajfenntartó programok zászlóshajója. Három kontinensen... több»

#55115

családi

Leah kénytelen egy kisvárosba utazni, hogy kivizsgálja a település többszörös ünnepi világrekordok megdöntésére irányuló terveit. Később rájön, hogy ő lehet az a személy, aki... több»

#55120

dráma | vígjáték

Caleb élete teljesen megváltozik, miután kiderül, hogy HIV-fertőzött. A fiatal srác teljesen elkeseredik, rövidesen azonban rátalál a szerelem.