Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#55221

romantikus | vígjáték

A film a New York-i Hotel Fontaine személyzetét és vendégeit követi nyomon karácsonykor. több»

Fasori tanárok
#55223

dokumentum

Fasori tanárok című műsorunkban Gazda István művelődéstörténész két híres tanárra, Mikola Sándorra és Rátz Lászlóra emlékezik. Szerkesztő Nagy László, rendező Nemes Takách... több»

#55225

dokumentum | zenés

Az 1990-es évek pszichedelikus rockzenekarai, mint az Olivia Tremor Control, a Neutral Milk Hotel és a The Apples in Stereo, az Elephant 6 kollektíva alapító csoportjai, valamint számos más... több»

#55226

dokumentum

Három rodeós kockáztatja a testét, miközben a szeretett sportágukban versenyeznek egy bajnoki címért. Az egyik férfi, aki huszonöt éves pályafutása végéhez közeledik, tovább... több»

#55227

dokumentum

Max

Minden nyáron hivatásos Télapók, Télanyók és manók hada érkezik egy New Hampshire-i erdei kempingbe, hogy megtanulják a szakma fortélyait. De ez az év más. több»

Rendező: Nick Sweeney

#55229

dráma | horror

Egy férfit rémálomszerű látomások gyötörnek, miután a Catskill-erdőben kempingezés közben fejsérülést szenved. több»

#55232

dráma

Két egypetéjű siketnéma ikertestvér felfedezi, hogy genetikai betegségben szenvednek, amely fokozatosan és visszafordíthatatlanul megvakítja őket. több»

#55233

dokumentum

Utazás Európán keresztül, megkérdőjelezve az emberek testi autonómiához való jogát. több»

Rendező: Elina Psikou

Szereplők: Anastasia Kontou, Gaia Sacchi

The 12 Days of Christmas Eve
#55234

vígjáték

Amikor Brian Conway, a sikeres üzletember karácsony este autóbalesetet szenved, a Mikulás tizenkét esélyt ad neki, hogy újrakezdje a napot, és helyrehozza az életében lévő... több»

#55235

animáció

Az idei karácsonyon, mint mindig, most is Megszerel vezetésével díszítik a karácsonyfát Tik-Tak falva lakói. A Télapó rénszarvasai épp a város felett kezdenek el tüsszögni és... több»

Rendező: Yong-jin Kim

Bikacápák a pörölycápák ellen
#55236

dokumentum

A bikacápák egy nagy pörölycápával harcoltak. A legnagyobb óceáni ragadozók ritka találkozása volt ez, amely Floridában történt, és amelyet a kamera is rögzített. Dr. Heithaus és... több»

Szereplők: Mike Heithaus

#55237

dráma | zenés

Irma balerina, és kiemelkedően tehetséges barátnője, Olga a szeme előtt válik az anorexia, az alkohol és a drogok áldozatává. Barátságuk átértékelődik, és rájön, hogy meg kell... több»

A turné II
#55238

vígjáték | zenés

A kultikus A turné 40. évfordulóján érkezik a legendás rock mockumentary folytatása, amely hatalmas sikert aratott az egész világon. több»

#55239

dokumentum

A Málta macskái egy családbarát PBS dokumentumfilm, amely hangot ad a sziget kóbor macskáinak, miközben a karizmatikus helyi etetőkkel, művészekkel és önkéntesekkel készített... több»

Rendező: Sarah Jayne