Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
The Social Life
#63761

vígjáték

Egy nő szemet vet barátnője új pasijára, és meggyőzi arról, hogy szakítson vele. több»

OzoneUtazás: Marokkó
#63762

A díjnyertes expedíciós- és útifilm stábja ezúttal Marokkóba látogat. több»

Szellők szárnyán
#63763

zenés

Huszka Jenő négy operettjének - Mária főhadnagy, Bob herceg, Gül baba, Lili bárónő - legnagyobb slágerei hangzanak el a műsorban. Közreműködik: Bács Ferenc; Pászthy Júlia;... több»

Rendező: Apró Attila

Bad Trip
#63764

NA Bad Trip  (2015)

kaland | thriller | zenés

Egy csodálatosnak tűnő kiruccanás negatív fordulatot vesz. több»

#63765

játékfilm

A Hangulat-változás című kisfilmben egy idős házaspár kilépve megszokott életének komfortzónájából egy hegedűssel való találkozás révén hozzáfog saját életének... több»

Túl jó barátok
#63766

rövidfilm

Régi barátságokat teszünk próbára. Mi történik, ha megkérjük legjobb barátunkat, hogy segítsen felkészülni egy vakrandira... majd bevalljuk neki, hogy igazából vele randiznánk?... több»

Rendező: Alain Guillerme, Lucas Sensi

Szereplők: Lou Labussiere

Into the Fire
#63767

akció | dráma | misztikus | romantikus

Egy egykori tengerészgyalogos kezdő tűzoltóként nap, mint nap kockára teszi az életét, azonban míg mások életétnek megmentésére törekszik, saját magával is meg kell békélnie. A... több»

MüpArt Classic - Párizs színei
#63768

zenés

A műsorban francia zenei csemegék hangzanak el. A zeneművek Párizsból érkeztek. Bogányi Tibor vezényletével a Pannon Filharmonikusok előadásában, Andrej Gavrilov zongoraművész... több»

Vikingek kardja
#63769

A vikingeket az elmúlt évezredek legrettegettebb harcosai között tartják számon a történészek – a kor leghírhedtebb fegyverével, az Ulfberht karddal azonban közülük is csak a... több»

A szomorú kacagány
#63770

családi

A kacagányok olyanok, mint az emberek, csak kerti virágok nőnek a fejükön és mindig kacagnak. Félnek a szomszéd faluban élő kacabajkáktól, nehogy elrabolják őket. Lipi a... több»

Veszedelmes viszonyok: Cápák a delfinek ellen
#63771

dokumentum

Milyen viszonyt ápolnak egymással a cápák és a delfinek, az óceánok eme ikonikus, hosszú ideje egymás mellett élő lakói? A film egy évmilliók óta tartó háború részleteibe avat... több»

Madeleine McCann rejtélyes eltűnése
#63772

dokumentum

Noha Madeleine McCann szülei meg vannak győződve arról, hogy kislányukat nyaralás közben a portugál üdülőhelyen elrabolták, hamarosan rájuk terelődik a gyanú... több»

A Baár-Madas és társai
#63773

dokumentum

Különböző felekezetek iskoláinak a múltjáról, az államosítás idején való gondjairól beszélnek az ott tanító nevelők, pedagógusok, vagy az iskola falai között eltöltött... több»

Rendező: Kovács Júlia

Mini páros - az örökbefogadás útja
#63774

Ebben a háromrészes különkiadásban visszatekintünk arra a viharos útra, mely során Jen és Bill elutaztak gyermekeikért. Számukra a szerelem és a házasság egy magától értetődő... több»

Beton és kristály
#63775

dokumentum

Budán a Tábor-hegy mélye egy titokzatos alagútrendszert rejt. A belőle nyíló, 2011-ben felfedezett Királylaki-barlang igazi különlegesség: a benne található változatos kristályok... több»

Rendező: Ádám Bence

Túlélni a szigorítottat
#63776

dokumentum

Lisa Ling 2005-ben izgalmas bepillantást adott a nézőknek a Kaliforniai Állami Börtön konfliktusokkal és rasszok közötti villongásokkal terhelt belső életébe. Mi történt azóta az... több»

Fantastic Beasts and Where to Find Them 4
#63777

családi | fantasy | kaland

A „Fantasztikus állatok és hol találjuk meg őket” sorozat negyedik része, amely Newt Scamander kalandjait követi nyomon. több»

Rendező: David Yates

Barna utak
#63778

NA Barna utak  (2000)

életrajzi

A két kisfilm midegyike más és más példán keresztül, mutatja be a cigányok beilleszkedésére tett próbálkozásokat.

Rendező: Moldova Ágnes

#63779

animáció | családi

Bob ezúttal azt mutatja meg, milyen egyszerű és játékos dolog is otthonokat és játszótereket építeni, ha akad egy kis segítség a barátoktól.

A sötétség titkai – Ártatlanság
#63780

thriller

Több tizenéves lány részt vesz egy titkos rituáléban, ahol egy természetfeletti lényt észlelnek. több»