Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Pápai történelmi játékok és huszártábor
#69161

dokumentum

"Fényesek a huszárok!", akik az Osztrák-magyar Monarchia legjobbjai voltak. A Pápai Huszáregyesület 1991-ben alakult, azzal a szándékkal, hogy a Magyar Királyi 7. Honvéd Huszárezred... több»

#69162

Hoang Linh megtudja, hogy a volt férje – aki az Egyesült Államokban él – rövidesen meg fog halni. A nő tehát útnak indul, hogy még időben el tudjon búcsúzni a férfitól. több»

Sziget Fesztivál 2002
#69163

dokumentum

Szia! Te is voltál nyáron a Szigeten? És emléX.el milyen volt? Most már könnyedén megtalálnád a Banán sátrat? Esetleg lecsúsznál még egyszer a drótkötélen? No és mit szólnál... több»

Rendező: Kőrösi András

Hurricane Chasers
#69164

akció | családi | kaland | thriller

Három jó barát teljesen beleszeret az óceánba, a jet ski-be és a sörfőzésbe. Legjobban azokat a heteket szeretik, amit hurrikán szezonnak neveznek, ugyanis ilyenkor gyakoriak a viharos... több»

Távoli templom
#69165

dokumentum

A film nemzetközi alkotógárdája 14 éven át kísérte figyelemmel a címben szereplő épület és a hozzá kapcsolódó vallási közösség életét. Az egyetlen megmaradt ortodox... több»

Rendező: Tari János

Roxana kezei
#69166

dráma

Roxana Orlac (Sylvie Testud – Piaf), a világhírű hegedűművész egy szörnyű balesetet követően többé már nem tudja használni kezeit. Úgy tűnik, karrierje ezzel véget ért, ám... több»

Rendező: Philippe Setbon

Fény és mosoly
#69167

dokumentum

Szergej apja híres újságíró, akit mindenhol ismernek. A fiú leérettségizett, és nem akarja, hogy az apja kapcsolatai alapján keressen neki munkahelyet. Egy rádiókat gyártó cégnél... több»

Rendező: Csányi Miklós

...Aki az eke szarvára teszi a kezét...
#69168

dokumentum

Szarvas központjában olyan szobor áll, amely egy Luther-kabátos evangélikus lelkészt egy eke mellett ábrázol. A metafora jól kifejezi a 260 éve született Tessedik Sámuel életművét,... több»

Rendező: Hevér Zoltán

#69169

animáció | családi | vígjáték

A film bemutatja az árnyékok titkos világát. Daniel Grubb csak egy átlagos fickó, ám árnyéka igencsak kíváncsi jószág, akinek sajonos kutya kötelessége Danielt követni mindenhová... több»

A spíler
#69170

NA A spíler  (1996)

dokumentum

A film hőse Lukácsevics Tibor, szenvedélyes szerencsejátékos, aki életében is mindent ennek rendel alá.

Rendező: Csaba Fazekas

#69171

dokumentum | sportfilm

Egy dokumentumfilm a fiatal úszózseniről, Missy Franklinről, aki 2012-ben 4 olimpiai aranyérmet nyert Londonban. több»

#69172

akció | fantasy | kaland

A Sötét Lovas legendája nemzedékről nemzedékre maradt fenn. Mielőtt még a legenda megszületett volna, Dark Rider egy átlagos férfi volt. Egy nap arra ébredt, hogy mellette fekszik egy... több»

Egy tartalékos úriember
#69173

dokumentum

Dr. Gedényi Mihály egyik méltatója szerint a XIX. századi embereszménynek egyik utolsó hajtása volt. "Az utókor művei alapján fogja megítélni - nyilatkozta Alexa Károly.... több»

Rendező: Herzka Ferenc

Pompadour bikiniben
#69174

Vajon melyik az igazi? Az operett vagy a musical? Ezen vitatkozik nagyapa és unoka, idősebb és fiatalabb generáció.

Wanted Man
#69175

NA Wanted Man  (2018)

akció

A film története szerint a törvény emberének vissza kell hoznia a határról egy szemtanút, ám ezzel saját életét sodorja veszélybe... több»

Rendező: Dolph Lundgren

Szereplők: Dolph Lundgren

#69176

thriller

Egy fiatal pár épp az évfordulójukat ünneplik egy utazáson, amikor az események váratlan és életveszélyes fordulatot vesznek. több»

#69177

dráma | western

1864-ben a Bledsoe család arra kényszerül, hogy elhagyja otthonát a háború sújtotta Virginiban. A költözködő család Arizonában összetalálkozik egy gonosz katonával, aki kiirtja... több»

#69178

NA King Knight  (2021)

vígjáték

A modern-kor szövetségének egyik főpapja hatalmas kalamajkába keveredik, így útnak indul, hogy újra felfedezze önmagát.

Necrophilia
#69179

NA Necrophilia  (1996)

dokumentum

".Születtem tizenháromban, a kilencszázas évek elején. Anyám meghalt tizenhétben, apám rá tíz évre. Ezelőtt harminc-negyven éve pontosan emlékeztem még a dátumokra. Ma már nem... több»

Rendező: Komár István

#69180

horror

Két elszánt harcos jelentkezik életük legnagyobb kihívására, azt viszont nem tudják, hogy a ringben zombikkal kell megküzdeniük.