Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#70481

dokumentum

A józsefvárosi lutheránus egyház lelkésze, Bolba Márta amellett, hogy rendszeresen lát el karitatív feladatokat, a társadalmi egyenlőségben is töretlenül hisz. Lelkészi teendői a... több»

Rendező: Takács Mária

Szereplők: Bolba Márta

#70482

NA Hé, Te!  (1977)

animáció

Filmio

Ahogy a rendező fogalmazott, ez a film „egy szociálpszichológiai doktrína arról, hogy mi történik, ha egy aggódó, elnyomott emberből rossz helyen szabadul fel a frusztráció, és egy... több»

Rendező: Szoboszlay Péter

#70483

NA Gunner  (2024)

akció

A Halálos iramban alkotójának legújabb akciófilmje, amelyben egy családapa megpróbálja megmenteni fiait, Luke-ot és Travis-t egy veszélyes drogbandától. több»

The Wê Anthology
#70484

dokumentum | kaland

Ebben a dokumentumfilmben egy 4 darab festményből álló képsorozat karakterei elevenednek meg és tárják fel képzeletbeli életük titkait. több»

Lejáratás és bomlasztás - A hálózat örök
#70485

dokumentum

A kommunista állambiztonság eddig kevésbé ismert módszerét mutatja be két, egymástól politikailag távol álló megfigyelt esetén keresztül a dokumentumfilm. A pártállami... több»

A vádlott vádló
#70486

dokumentum

Filmünk Nagy Imrére halálos ítéletet kimondó bíró, Vida Ferenc életéről szól. A később húsz embert kivégeztető vérbíróra 1942-ben kértek halálos ítéletet hűtlenség vádja... több»

The Best Man Wedding
#70487

NA The Best Man Wedding  (2016)

(1) (2)

romantikus | vígjáték

A Holtunkinglan (The Best Man) franchise harmadik részében visszatérnek a régi szereplők, ezúttal egy váratlanul jött esküvőnek köszönhetően gyűlik össze a kis csapat.

Rendező: Malcolm D. Lee

Láttam a filmet és nagyon tetszett! Végre egy olyan film, amit teljes egészében végig lehetett nézni!
Globális logisztika
#70488

dokumentum

Az ismeretterjesztő sorozat azt igyekszik bemutatni, hogyan jutnak el a világ különböző pontjairól hozzánk mindennapjaink olyan természetesnek vett eszközei, mint a közel-keleti... több»

#70489

családi | vígjáték

Amanda egyedülálló anyukaként neveli a fiát, és hogy biztosítsa a jövőjét, egy ravasz tervet eszel ki, amelyhez talán még a karácsoniy ünnepek zsongása is kapóra jöhet. több»

U2: Experience - Élőben Berlinből
#70490

dokumentum

A koncertfilm teljessé teszi az iNNOCENTE + eXPERIENCE élményt. Az eXPERIENCE a korábbi turné folytatása, melynek során a "U2 újra feltalálta az arena show-t" (Rolling Stones). Az... több»

A Divaldok
#70491

NA A Divaldok  (2000)

dokumentum | életrajzi

Ez a lírai film a Franciaországból származó, majd a Felvidéken - Eperjesen - letelepedett Divald família öt családtagját: az 1830-ban született Károlyt és fiainak életét és... több»

Rendező: Vékás Péter

Knight Rider Heroes
#70492

1982-ben az Alapítvány a törvény betartatásáért a kormány kezdeményezésére egy programot indított, hogy harcoljon az olyan bűnözőkkel szemben, akik a törvény felett... több»

Szereplők: David Hasselhoff

Vad Kína: Rejtett világok
#70493

dokumentum

Tibet a Föld legelzártabb és legnagyobb kiterjedésű fennsíkján fekszik, melyet délen a Himalája égig érő vonulata határol. Ezen a kopár, oxigénben szegény tájon csak azok a fajok... több»

A kis szökevény
#70494

Amikor a 7 éves Joe anyja egyik nap kénytelen elutazni, a kicsit idõsebbik fiára, Lenni-re bízza. Joe azonban megszökik, elveszi Lennie pénzét, és felkeresi Coney Islandet, a New York-i... több»

A Lótusz ékköve
#70495

dokumentum

A Bahai hit a különböző vallások közösségét hirdeti. A Lótusz ékköve nevű gyönyörű templom Bombayben, ma már India egyik legnevezetesebb épülete, évente 2 millió látogatója... több»

Marci kertje
#70496

animáció | rövidfilm

Marci, a városi gamer fiú vidékre költözik szüleivel nagypapa régi házába, Hosszúfalvára. Míg a szülők a romos ház renoválásával foglalatoskodnak, Marci a telefonján játszik.... több»

Bollywood
#70497

NA Bollywood  (2000)

dokumentum

A világ legnagyobb filmiparának, az indiai Bollywoodnak központja a húszmilliós lakosú Bombay. Filmplakátok, mozik és állandó forgatási helyszínek jellemzik a város utcaképét, a... több»

Rendező: Rohonyi Gábor

Szereplők: Shahrukh Khan

A Fehér Galamb
#70498

dokumentum | életrajzi

Rövidfilm Ámos Imre festőművészről.

Rendező: Szakály István

A Lego titkos világa
#70499

Az elmúlt évben a Lego lett a legnyereségesebb játékgyártó cég a világon. Most ez a közismerten mindent titkát őrző, magántulajdonban lévő márka megnyitotta a kapuit a szélesebb... több»

Sex at the Ski Center
#70500

dokumentum | sportfilm | vígjáték

Amikor kint hideg van, az épületen belül felforr a levegő.

Rendező: Heikki Ahola

Szereplők: Heikki Ahola