Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#72381

NA Abysmal  (2019)

horror

A film története szerint valamilyen természetes gáz szivárog a mélyből az erdőbe, ahol vérengző szörnyekké változtatja a vadakat. Egy természetvédő és tini barátja éppen a... több»

Stingray
#72382

NA Stingray  (2018)

dráma | krimi | misztikus | thriller

A film története szerint egy fiatal férfi egy bűnszervezet tagjává válik. Az egyik akció során véletlenül megöli az egyik befolyásos maffiózó fivérét. Ezt követően két napot... több»

Fény a rácsokon I.
#72383

dokumentum

Bár keveset tudunk róla, de az 1956-os forradalom a határon túl élő magyarokban is reményt gyújtott az emberibb, szabadabb élet megvalósulására. Erről vall a dokumentumfilm első... több»

Rendező: Szakács Sára

#72384

akció | krimi

A film története szerint egy bepített zsaru komoly feladatot kap, le kell lepleznie Hong Kong legnagyobb bűnszervezetét... több»

Szereplők: Donnie Yen

#72385

családi | kaland

Egy heves nyári vihar elől menekülve érkezik a cirkuszi társulat Kaltenbachba. Aribant ellenálhatlanul vonzza a lovak világa, így amikor megtudja, hogy a társulat egyik lova, Ostwind... több»

Páros-tánc
#72386

dokumentum

Stúdióbeszélgetés egy néptáncos párral.

Rendező: Vaszi György

#72387

dráma | thriller

Izagalom, gyilkosság és rejtély három felvonásban. A cselekmény valahogyan mindig a hatos szám és a T betű köré szövődik. A film története szerint két férfi összeismerkedik, és... több»

#72388

Egy anya és fia mérgező kapcsolatát követi nyomon, párhuzamot vonva az észak-koreai diktatúra és az emberek kapcsolata között. több»

Tandori
#72389

NA Tandori  (1996)

dokumentum

"Tandori Dezső vagyok. Író. Azért vagyok itt. És egyebekben fogalmam sincs." Aki az életrajzi tényekre kíváncsi, az sem fog csalódni ebben a filmben, amely azért persze jóval több,... több»

Melco-Crown projekt
#72390

rövidfilm

Egy rövidfilm a makaóbeli filmes témájú üdülő és kaszinó, a Melco-Crown  promóciójához. több»

A vérovis
#72391

NA A vérovis  (2020)

vígjáték

Egy apa és kisfia egymásra találásának eredeti, friss, érzelmes, őszinte, meglepő és mulatságos története. (mnf) több»

Széchenyi ifjúsága
#72392

dokumentum

1814. február 9-én éjszaka gróf Széchenyi István első osztályú lovasszázadost felderítő útra küldték a francia hadszíntéren. Eltévedt, lovastul megrekedt a mocsárban. Órákig... több»

Mária Terézia werk
#72393

western

A film bemutatja a Mária Terézia című film készítésének fontosabb pillanatait és kulcsfiguráit. több»

Thr33 Days Dead
#72394

horror

Patrick, Jeff és Justin halászni indulnak a közeli tóhoz, azonban a kellemesnek ígérkező napot nem várt események szakítják félbe, amikor a zombik ellepik az egész várost. több»

KórusÉlet – Út a születésnapi koncertig
#72395

dokumentum

Felvezető dokumentumfilm a Magyar Rádió Gyermekkórusának 65. jubileumi koncertje elé. A kisfilm bemutatja a több évtizedes múltra visszatekintő kórus történetét, megszólaltat... több»

Gusztáv és a siker
#72396

animáció

1969. Miskolc - animációs kategória díja (megosztva)

Rendező: Nepp József

#72397

zenés

Pavarotti szülővárosában, Modenában minden évben tartottak egy jótékonysági koncertet, ahol a kiváló tenor mellett olyan, a zenei világ különböző területeiről érkező énekesek... több»

Holnap tali - A premier
#72398

kaland

A Petőfi gimi végzősei elérkeztek a felvételi és érettségi időszakához. Közben egy színdarab pályázat felvillantja egy New York-i jutalomút lehetőségét. Soma ezt nem hagyná ki,... több»

Kodály Zoltán: Psalmus Hungaricus
#72399

zenés

Kodály Zoltán születésének és halálának évfordulóin, kezdjük és folytatjuk a magyar zene ünnepnapjait a születési ünnepnapjait: Bartók 125 után az idén Kodály 125 címmel... több»

Rendező: Horváth Ádám

Szereplők: Simándy József

#72400

dráma | sci-fi

A film egy újságíró történetét követi nyomon, aki a Dél-afrikai Köztársaságban vizsgálja egy 5 hónapig tomboló vihar különös következményeit. Miután kollégiával interjúkat... több»