Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#72401

animáció

Filmio

A film kiparodizálja a klasszikus meséket, és karikatúrázza a sárkányölő hős legendáját. A film a középkori lovag, hercegnő és sárkány triójának összes lehetséges... több»

Rendező: Dargay Attila

Without You I'm Nothing
#72402

dráma

A film története szerint egy problémás drogdíler és egy merész sztriptíztáncos vad viszonyba kezd, amely a drogokon, a hazugságokon és a vad szexen alapul. több»

Rendező: Robin Bain

Szereplők: Dolph Lundgren, Robin Bain

Kovácsok
#72403

NA Kovácsok  (1996)

dokumentum

Az erdélyi Zetelaka községben él Tarnai Ferenc és fia, akik szüleiktől, nagyszüleiktől tanulták a kovácsmesterséget.

Rendező: Szabó Károly

Náci Titanic
#72404

dokumentum

A II. világháború egy bizarr szakaszában a náci propaganda miniszter, Joseph Goebbels eldöntötte, hogy filmet készít az elsüllyedt Titanicról. A dokumentumfilm az alig ismert... több»

Exchanged
#72405

NA Exchanged  (2018)

thriller

A film története szerint egy Európába került amerikai cserediák rájön, hogy az őt fogadó család tagjai terroristák. több»

Rendező: Geoffrey Haley

Szereplők: Tony Revolori

#72406

vígjáték

Egy családapa megtudja, hogy tévesen diagnosztizáltak nála halálos betegséget, azonban korábban ígéretet tett Istennek, hogy ha segít neki meggyógyulni, akkor jócselekedeteket fog... több»

Ott, ahol a kis Tur...
#72407

dokumentum

A legtisztább vizű kis magyar folyót Romániából súlyosan szennyezik...

Rendező: Erdélyi János

#72408

krimi

Charles Beaulieu, aki az algériai háborúban katonatisztként szolgált, regényíró lett. Sajnos a könyvei rosszul fogynak, különösen ahhoz, hogy a férfi fedezni tudja pazarló... több»

Black Lion
#72409

dráma

A film Carlos Mavroleon történetét meséli el, aki a Harvardon tanult, és egy közel százmillió dollár értékű vállalkozást épített fel. Élete során rengeteg mindent véghezvitt,... több»

Thaiföld
#72410

NA Thaiföld  (1996)

dokumentum

Filmünkben bemutatjuk a thaiföldi király világraszóló jubileumi ünnepségét uralkodásának 50. évében, s nézőink bepillantást nyerhetnek a dél-ázsiai ország történelmébe és... több»

Rendező: Monostori Károly

Nostoi - Visszatérés
#72411

A szöüli császári palota udvarán, az olimpiai kultúrfesztivál keretén belül állította színpadra Jancsó Miklós Kay Hong dél-koreai származású, mai amerikai író monumentális... több»

Rendező: Jancsó Miklós

#72412

NA Variant  (2019)

sci-fi

Hosszas keresgélés után végre sikerül elfogni az ismeretlen lényt, aki a Baal nevet kapja. A tartályba zárt szörnyeteg menekülés közben megöli Jamie szüleit, a fiatal fiú pedig egy... több»

#72413

dráma | krimi | thriller

Az észak-karolinai Appalache-hegységben a tizennyolc éves Jacob McNeely őrlődik a metamfetamin-kereskedő nagyfőnök apja megnyugtatása és aközött, hogy a szerelmével együtt örökre... több»

Gusztáv életre nevel
#72414

animáció

Gusztáv mint pipogya ember elhatározza, hogy a fiából rámenős embert nevel, ám kissé túllő a célon...

Rendező: Dargay Attila

#72415

misztikus

Egy építésznél ritka szembetegséget diagnosztizálnak, ami egy szürreális valóságot nyit meg előtte-  ebben meglátja az emberek valódi szándékait. több»

Amikor az időjárás megőrül
#72416

dokumentum

Az Amikor az időjárás megőrül című dokumentumfilm az ENSZ 2015-ben összehívott, a klímaváltozás okait, ill. a problémára elkészült megoldási tervek ismertetését megcélzó... több»

Hétköznapi Trianon
#72417

történelmi

Két fiatal a trianoni békediktátum okai után kutat Versailles-ban és az erdélyi Bonchidán, bemutatva az 1920 utáni, mai tanulságokat is tartalmazó nemzetfejlődést, de a velünk élő... több»

#72418

NA Pepel  (2013)

dráma | thriller

Szovjetunió, 1938. Egy vonatfülkében találkozik a tolvaj Szenyka Pepel és a Vörös Hadsereg századosa, Igor Petrov, akit letartóztatás fenyeget. A vöröskatona előtt váratlan... több»

On the Spot: Esther, a törzs lánya
#72419

dokumentum

Egy kalandos, egzotikus és végtelenül emberi törzsi történet Afrikából, az Omo völgyéből, amit az emberiség bölcsőjének is neveznek és máig tradicionális törzsek lakják. Az On... több»

MüpArt - Béla Fleck & Abigail Washburn
#72420

zenés

A magyar közönségének érthetően szöget üt a fejébe, mért hívják a világ sokak szerint legjobb bendzsójátékosát éppen Bélának. Természetesen Bartók miatt, akit Béla Fleck... több»