Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Poirot: Az ijedt szemű lány
#72621

krimi

Hercule Poirot éppen unatkozik, amikor levelet kap Franciaországból. A Dél-Amerikában meggazdagodott milliomos, Paul Renauld kéri azonnali segítségét, mert életveszélyben van. Poirot... több»

Sziget, mint mindig
#72622

dokumentum

Az idei Sziget Fesztivál augusztus 4-től 11-ig tartott, mely az európai kulturális vérkeringés szerves része és egyik meghatározó multikulturális eseménye. A több mint 60 helyszín... több»

Rendező: Kőrösi András

Nyugi, rohanok
#72623

A szobafestő Norbi megbízhatatlan figura, akinek összesen egy napja van tartozása megadására. több»

Rendező: Wrochna Marcell

K4
#72624

NA K4  (2008)

szkeccsfilm

Salamon András: Meséld el... 5'Réthelyi András: Defekt 25'Perrin György: Szakadás 12'Kiss Rudolf Péter: Süti 19'Lakos Nóra: Hanna 17'

#72625

akció

Egy tábornok fia eltökélt szándéka, hogy megmentse az amerikaiakat a pusztítástól, a kapzsiságtól és a haláltól, hogy ezzel megakadályozhassa apja törekvéseit egy új világrend... több»

Vajdasági vérfürdő - 1944
#72626

dokumentum

A dokumentumfilm elmeséli mintegy 100 nap történetét: 1944 őszén a bácskai magyarok tömegmészárlását. 1942. január végén a bécsi döntések értelmében a Délvidékre bevonuló... több»

Liszt Ferenc: Krisztus
#72627

A Magyar Bibliatársulat kezdeményezésére a katolikus, a református és az evangélikus egyház a 2008. esztendőt a Biblia évének nyilvánította. A debreceni Csokonai Színház egy... több»

A mi szerelmünk
#72628

dráma | játékfilm

Egy Párizsban tanuló magyar lány, Emmi beleszeret egy idősebb francia férfiba, Alexbe, akivel Budapesten akarnak új életet kezdeni. Miközben a férfi válása körüli bonyodalmak... több»

My Little Pony: Equestria Girls _ Tükörvarázs
#72629

animáció

Ebben a részben Sunset Shimmer visszatér Equestriába, miután a mágikus naplója betelik. Magával hozza Starlight Gillmert is az élők világába. Eközben Juniper Montage egy mágikus... több»

Önálarckép (Önálarckép)
#72630

Csontváry Panaszfalának vizuális analízise.

A tigrisszelídítő
#72631

életrajzi

Dr. Csernus Imre a Vajdaságból került át az anyaországba, még a délszláv háború előestéjén. Ebben az időszakban kábítószerfogyasztó volt, rendkívüli erőfeszítéssel... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

Nincs asztalom, sem székem
#72632

dokumentum

A Hortobágyon ma még nyomokban fellelhető, hagyományos életformákat mutatja be a film. A csikósok és pásztorok életét, személyes életutakat és közös élményeket idéznek fel a... több»

Rendező: Cséke Zsolt

Aranymadár
#72633

NA Aranymadár  (1999)

dráma | rövidfilm

Der von Kürenberg lovag és költő, mióta lovaggá ütötték, nem számolta az éveket. Évek hosszú képzésébe telt, magányos gyakorlatokéba, míg megtapasztalta, a harcos számára... több»

Angelina Balerina: A vendégszereplés
#72634

animáció

Angelina és társai vendégszereplésre utaznak Miss Lilly szülőhazájába. A kislányok lépnek majd föl a Dakóviai Táncfesztivál nyitóünnepségén. Angelina, akit Lilly néni az... több»

Mindennapi szemetünk
#72635

dokumentum

Mindannyian tudjuk és naponta tapasztaljuk is, hogy hazánk hulladékhelyzetén van még mit javítani. Elavult műszaki állapotban lévő szeméttelepek, illegális szemétlerakók, végleges... több»

#72636

NA Isósceles  (2017)

dráma

Manuel megismerkedik Danilóval, és közel kerülnek egymáshoz. Ezt követően Manuel megismeri Eloisát is, és kölcsönös szenvedély alakul ki közöttük, de Manuel nem sejti, hogy Danilo... több»

A hit kérdése ma
#72637

dokumentum

Neves egyházi és közéleti személyiségek vallanak Istenről, a kereszténységről és arról, hogy ők miért léptek a hit felé vezető útra.

Santostól Sántosig
#72638

dokumentum

2007 májusában, az Ibero-Amerikai Héten egy brazil zenekar érkezett Pécsre. Az együttes rendhagyó módon a városi koncert mellett Baranya és Somogy megyei falvakba, Besencére,... több»

Rendező: Bencsik Róbert

Életközelben
#72639

életrajzi

Lantos Ferenc a kortárs magyar képzőművészet és művészetpedagógia egyik legjelentősebb alakja. Világképének jellegadó sajátossága a természet és a művészet kapcsolatának... több»

Rendező: Kismányoky Károly

Szereplők: Lantos Ferenc

#72640

NA Paper Wasps  (2017)

thriller

Három igazságosztó megpróbálja megtisztítani az utcákat a "mocsoktól", de amint elalszanak, egy sötét figura vadászik rájuk. több»