Talán a kilencevenes évek óta nem volt ilyen mértékű előre/feltörés a sci-fik történetében.Persze újdonságokból nem nagyon szokott hiány lenni,még a folytatásoknál sem,vagy esetleges újrafeldolgozásoknál,de ennél annyira érződik az a fajta újszerűség... Több
2010 dübörgött ettől a filmtől és nagy botrány volt mert nem nyerte meg a legjobb film kategóriában az Oscart, de újra és újra megnézve rá kell jönnöm nem is érdemelte meg. Persze nagyon látványos és ötletes egy ilyen ökoszisztémát megalkotni, nem vo... Több
Sajnos pont ezt a filmet nem láttam 3D-ben, azóta is csak az elmondások alapján tudom elképzelni milyen lehetett, hiszen az "egyszerű" HD is szemkápráztatóan gyönyörű. A film olyan képi világgal és minőséggel rendelkezik, mint semelyik másik blockbus... Több
Elképesztő látványú film és szerencsére nem esett abba a hibába hogy a látványnál megállt. Kapcsolódik hozzá egy izgalmas és elgondolkodtató történet is.
Zseniális alkotás! A látványvilága az valami fantasztikus, szemet gyönyörködtető, de maga a történet is nagyon jó lett, engem az elejétől a végig le tudott kötni. Remek karakterek, remek színészek.
Rendkívül látványos blockbuster, emiatt mindenképp érdemes volt moziban megnézni. Ugyanakkor nagyon felszínes, ha jobban belegondolok a történetbe, akkor olyan, mintha valami nyálas, tucat Disney-filmet nézne az ember.
A látvány tény, hogy gyönyörű, de tartalomban nem körözi le pl. a Pocahontas-t. Nagyjából ugyanaz a történet, max. annyi a változtatás, hogy itt már vannak álcázási, beolvadást elősegítő avatar testek és tankok, robotok. De ez nem feltétlenül előny, max. Imax-ben.
Meseszerű történet, de mégis nagyon kedvelhető. A sztori végig érdekes és újszerű, 3D-ben lélegzetelállító volt. Azóta sem volt rám film ekkora hatással.
Modern köntösbe bújtatott Pocahontas. Nagyon látványos, főleg a harci jelenetek. Azonban túl sok volt benne a giccs és a dráma.
Elképesztő a film látványvilága. Teljesen beszippantja a nézőt. Ott akar lenni a szereplőkkel. A története engem megérintett.
Nekem sok minden adott a film. Sok kérdést fel is vet! Milyen aprócska az ember. Mindig messzebb, távolabb vágyunk, valami újat megismerni, és mindig ott lesz bennünk a felsőbbrendűség.
Picit hosszúra sikerült, de végig lekötött a film. Mind a látvány, mind a történet magával ragadó. Kíváncsi leszek a folytatásra.