Az eltévedt golyó június 19-től magyar nyelven is csak a Netflixen.
(csd)Egy rendőrségen dolgozó volt piti bűnözőnek súlyos vádakkal kell szembenéznie, miután mentorát váratlanul meggyilkolják.
Az eltévedt golyó június 19-től magyar nyelven is csak a Netflixen.
(csd)A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!
Az eltévedt golyó egy rendkívül izgalmas francia trilógia első része, egy 2020-ban készült bűnügyi akciókrimi. Mindjárt a nyitójelenetben egy fantasztikus betörést láthatunk, amikor is egy átalakított Renault Clio kisautóval négy betonfalat áttörve próbálnak meg kirabolni egy ékszerboltot. Sajnos a sofőr biztonsági öve beszorul, az autó nem indul, a zsaruk lekapcsolják, barátja viszont elmenekül. Ezt követően főhősünk börtönbe kerül, de az autópálya-rendőrséget irányító egyik tiszt felfigyel az autószerelői képességeire, és a börtönből kihozva munkát ajánl neki a szabadulás reményében. Viszont egy korrupt rendőr keresztbe tesz főhősünknek, áldozatnak beállítva őt. A börtönből egy rendkívül élethű verekedést követően megmenekül, majd autós üldözés kezdődik, amolyan "Taxi" módra. A színészi alakítások rendkívül jók: Lino (Alban Lenoir), Areski (Nicolas Duvauchelle), a korrupt rendőr, Charas (Ramzy Bedia), a meggyilkolt rendőrtiszt, és Julia (Stéfi Celma) is kimagaslóan játszik. Nekem a Taxi című filmek jutottak eszembe; maga a film rendkívül franciás, én jól szórakoztam rajta. Lehet, ma este megnézem a második epizódot is. Nálam öt/négyszeres csillagos.
Jó kis zúzós, csihi-puhis filmet sikerült összehozni. Jó akciójelenetek, jó autós üldözések, nincs túlbonyolítva a történet. Nagy meglepetést nem okozott, de jól szórakoztam végig.
Az elolvasott hozzászólások miatt fenntartásokkal ültem a vászon elé, de kellemesen csalódtam. A film egyszerűsége ellenére élvezhető alkotásnak voltam szemtanúja, bár a főhős itt is egy kicsit talán túlzott sebezhetetlenséggel bírt, de azért a megvalósítás nem esett a ló túloldalára. Elmondhatom, hogy felüdüléssel szórakoztam és szurkoltam egy olyan személynek, aki nem igazán fedhetetlen tagja a társadalomnak.