Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
127
Képek
Videók
John Carter
 
Norbert93   2018. 07. 18.

legújabb vélemény

Sokat vártam tőle és amikor beültem a moziba hatalmas pofára esést éltem meg. Igyekeztem nem komolyan venni, de olyan hibák és logikai buktatók vannak benne, hogy egyszerűen nézhetetlenné teszik az egészet. Nem véletlen volt akkoriban az év legnagyobb bukása.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Véletlen került porondra nálam a film, mivel ritkán nézek sci-fi-t, de mondhatom, hogy nem bántam meg. Végig izgalmas volt, de azért nem csinált kedvet, hogy mostantól több sci-fi-t nézzek.


 
TribeBubu   2015. 11. 06.

Egyszer már láttam. Akkor nagyon tetszett. Aztán nemrégiben elolvastam a könyvsorozat első részét, ez után pedig megint megnéztem a filmet. Kevésbé tetszett most, mint a könyv előtt, de azt kell, hogy mondjam, piszok jó így is. Mindenesetre nem adapt... több»

 
Tomi   2015. 06. 15.

A film látványos de nem egy kimondottan jó alkotás. Olyan egyszer nézős film. Mondjuk egyszer alatt fogsz rajta szórakozni mert nem egy tömény unalom a film

 
london2012   2015. 07. 22.

Látvány elemekben nem szülkölködő film, a történet alapjában szerintem jó egy jobb rendező kezében ne agy isten jobb színészekkel ez a film sokkal nagyobb lehetett volna mint ami lett.

 
trixxy   2017. 01. 02.

Amikor először láttam, tetszett.. legalábbis úgy emlékeztem rá, hogy egy izgalmas jó film. Most a napokban elővettem, hogy ismét szórakozzak egyet rajta, és hát.. most már csalódás volt, nem vitt el magával. Csak közepesre tudom most már értékelni.

 
veress75   2015. 11. 17.

A látvány lenyűgöző volt sok helyen (visszaemlékezve például a léghajók meg a Mars népei), a színészek jobbára rettenetesek, bár a hercegnő - Lynn Collins - persze szép volt nagyon. A történet nem tudom mennyire volt hű a könyvhöz, mindenesetre egyszer nézhető volt.

Galéria (127)

A film összbevétele 284 139 100 dollár volt (imdb.com).

 

A film éppen hogy kitermelte a költségeit. A 250 milliós készítési költségre végül 282 milliós bevétel jutott, ami hatalmas bukásnak számított a Disney részéről.

(phanzetomox)
 

Miközben a stáb Utah-ban forgatott, rábukkantak egy hatalmas dinoszaurusz csontvázra.

(hp )
 

A filmet a készítők Steve Jobs emlékének ajánlották.

(hp )
 

Az első John Carter történetet Edgar Rice Burrough írta 1912-ben. A filmmel ünnepelte századik évfordulóját a karakter.

(hp )
 

A filmhez nagyjából 1800 ruhák készítettek, melyhez összesen 35 kilométer anyagot használtak fel. Dejah ruháján 120.000 Swarovski kristály látható, melyet egyenként tettek fel rá.

(hp )
 

Ciarán Hinds, James Purefoy, Polly Walker és Nicholas Woodeson a Róma (2005) című televíziós sorozatban is együtt játszottak.

(hp )
 

A John Carter Andrew Stanton első élőszereplős filmje.

(hp )