Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
27
Képek
Videók
John Carter
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Véletlen került porondra nálam a film, mivel ritkán nézek sci-fi-t, de mondhatom, hogy nem bántam meg. Végig izgalmas volt, de azért nem csinált kedvet, hogy mostantól több sci-fi-t nézzek.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Sokat vártam tőle és amikor beültem a moziba hatalmas pofára esést éltem meg. Igyekeztem nem komolyan venni, de olyan hibák és logikai buktatók vannak benne, hogy egyszerűen nézhetetlenné teszik az egészet. Nem véletlen volt akkoriban az év legnagyobb bukása.


 
TribeBubu   2015. 11. 06.

Egyszer már láttam. Akkor nagyon tetszett. Aztán nemrégiben elolvastam a könyvsorozat első részét, ez után pedig megint megnéztem a filmet. Kevésbé tetszett most, mint a könyv előtt, de azt kell, hogy mondjam, piszok jó így is. Mindenesetre nem adaptáció a film, inkább átirat. Annak pedig kiváló. Főleg akkor, ha eleve egyrészesre tervezte a stúdió a filmet. Ugyan volt benne nem kevés tipikus Disney-s konvertálás, ám ezúttal többnyire jól sültek el. Lynn Collins pedig hihetetlenül jó választás volt Dejah Thoris szerepére, nem csak jó színésznő, de kb. így képzeltem el a karaktert a könyv olvasása közben. Ámulatba ejtően szép volt a filmben. Ami számomra gyenge pont volt a filmben, az John Carter és Tal Hajus pofátlanul rövidre zárt párbaja. Egy pár perces epikus kardpárbajt megérdemelt volna a jelenet.

 
Tomi   2015. 06. 15.

A film látványos de nem egy kimondottan jó alkotás. Olyan egyszer nézős film. Mondjuk egyszer alatt fogsz rajta szórakozni mert nem egy tömény unalom a film

 
london2012   2015. 07. 22.

Látvány elemekben nem szülkölködő film, a történet alapjában szerintem jó egy jobb rendező kezében ne agy isten jobb színészekkel ez a film sokkal nagyobb lehetett volna mint ami lett.

A film összbevétele 284 139 100 dollár volt (imdb.com).

 

A film éppen hogy kitermelte a költségeit. A 250 milliós készítési költségre végül 282 milliós bevétel jutott, ami hatalmas bukásnak számított a Disney részéről.

(phanzetomox)
 

Miközben a stáb Utah-ban forgatott, rábukkantak egy hatalmas dinoszaurusz csontvázra.

(hp)
 

A filmet a készítők Steve Jobs emlékének ajánlották.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.