Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

Demóna 2: A sötétség úrnője (2019)

Maleficent: Mistress of Evil
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
18
Képek
9
Videók

Vélemények: Demóna 2: A sötétség úrnője (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Lubi   2019. 10. 20.
A jó, a rossz és a tündérmese

Az idei év negyedik klasszikus Disney mese élőszereplős feldolgozása is beszárnyalt a mozitermekbe. Méghozzá ez alkalommal egy folytatás képében. A Csipkerózsika mítoszt felforgató Demóna különlegessége az volt, hogy csavart egyet a jól ismert történeten, és a főgonoszt tette meg a film főszereplőjének. Ez az antihősök mozis fénykorában nem kimondottan szokatlan lépés, de a tündérmesék világában mégis egyedülálló. Az érem másik oldalának bemutatása új színben tüntette fel Demónát, ami egy árnyaltabb, különleges filmet eredményezett. Az izgalmas csavarnak hála a klasszikus mese ismerőinek is tudott újat mondani a film. A Disney azóta kasszát robbantott számos klasszikusuk egy az egyben újrame... több»

 
Ms. Akárki   2019. 10. 23.

Sokat vártam a filmtől és lehet ez volt a baj. Nagyon bugyutácska film lett, pedig lett volna benne potenciál, pláne, hogy Demóna társait is belevonták a filmbe, a harcba. A végén pedig hogy csak úgy kb feléled... túl disney azt kell hogy mondjam. A gonosz királyné viszont tökéletes választás volt, de azért kicsit több hátteret megtudtam volna szívesen, azon kívül, hogy nélkülözniük kellett és ezért útálta meg Demóna világát...


 
Timon   2019. 10. 28.
Amikor valami elsőre bőrlehúzásnak tűnhet

Tartalmaz cselekményelemzést Az előző rész egy Csipkerózsika remake-ként könyvelhető el, amely eléggé látványos és lebilincselő volt, de ennek a résznek az árnyékában azért mégiscsak elbújik. Elsőre olyan érzésem volt, mintha egy szimpla bőrlehúzásnak néznék elébe, de már rögtön a legelején tudott olyat mutatni, amellyel rendesen viszi a prímet, és a látványvilága az előzőt is felülmúlta, sőt most már ott tartok, hogy ez volt az eddigi legszínesebb film, amit valaha láttam. Remake-ként a Marvel-féle színes látványvilágot is egy szem magában lazán lepipálta.Történetét tekintve nem is kevés olyan rész volt,amelyek zavarba hoztak, hogy vajon mennyire jók az egész filmre nézve, és hogy mennyire ... több»

 
gerda   2019. 10. 18.

Óriási ez a film, már az előzetesébe is beleszerettem. Sokkal kiforrottabb, mint a néhány évvel ezelőtti első rész, szebbek és kidolgozottabbak a vizuális effektek, a történetet is sikerült úgy tovább szőni, hogy izgalmasabb, akciódúsabb legyen. Angelina Jolie talán kevésbé volt topon, de ezt az egy aprócska kis hibáját elnézem a filmnek.

 
M4T   2019. 10. 17.

Erre a folytatásra szerintem semmi szükség nem volt, az első rész egy szép, kerek történet volt. Azt azért el kell ismerni, hogy látványra ez is gyönyörű, az egyetlen problémám valóban csak annyi a filmmel, hogy nem szeretem, ha elővesznek egy lezárt sztorit, hogy fölösleges akciókkal csűrjék-csavarják.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.