Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%

Demóna 2: A sötétség úrnője (2019)

Maleficent: Mistress of Evil
Filmadatlap
 
39
Szereplők
12
Vélemények
30
Képek
9
Videók

Vélemények: Demóna 2: A sötétség úrnője (2019)

 
wacher   2020. 07. 19.

legújabb vélemény

Nem kellett volna elkészülnie

Az első nagyon tetszett, ez nagyon nem. Az első egy ismert mese volt más verzióban ez meg valami mesébe oltott háborús akciófilm lett.

 
Lubi   2019. 10. 20.

a nap véleménye

A jó, a rossz és a tündérmese

Az idei év negyedik klasszikus Disney mese élőszereplős feldolgozása is beszárnyalt a mozitermekbe. Méghozzá ez alkalommal egy folytatás képében. A Csipkerózsika mítoszt felforgató Demóna különlegessége az volt, hogy csavart egyet a jól ismert történ... teljes kritika»


 
Teemeah   2020. 02. 20.

Tetszett

Nem mondom, hogy maradandó élmény, de popconmozinak teljesen jó volt, az első film is tetszett. Persze az egész a tipikus hollywoodi sablonhegyekre épül, minden pont úgy van benne, ahogy arra számítani lehet, nemigen okoz meglepetést a történet.

 
Ms. Akárki   2019. 10. 23.

Sokat vártam a filmtől és lehet ez volt a baj. Nagyon bugyutácska film lett, pedig lett volna benne potenciál, pláne, hogy Demóna társait is belevonták a filmbe, a harcba. A végén pedig hogy csak úgy kb feléled... túl disney azt kell hogy mondjam. A ... több»

 
Norbert93   2020. 06. 10.

Demóna 2

A maga értelmében véve nem rossz film és sokat hozott magával az előző rész hangulatából és képi világából, de a kiterjesztett világ amit hozzáadtak a cselekményhez az inkább elvett az filmélményből a kliséivel. Ami viszont tetszett az az, hogy Maleficent személyisége eredeti maradt, ahogyan az emberek ismét bántották és megbélyegezték újfent a negatív oldalt képviselte egy bizonyos ideig, de mint tudjuk az igazi szörnyeteg az nem maga szörny, hanem az ember. Ami miatt gyengébb az előző résznél, az valószínűleg az lehet, hogy nem volt alapanyag amihez hozzányúlhattak, ezért egy teljes sztorit kellett megírni a semmiből. Kliséi ellenére is egy vállalható, szórakoztató értékkel bíró film, ami talán nem volt olyan jó, mint az első rész, de ettől függetlenül még JÓ volt. Míg az első egy nagyon erős 4*, addig a második inkább egy nagyon erős 3*, de a képi világa és Michelle Pfeiffer alakítása miatt - vékony jégen táncolva - de megkapja tőlem a 4-es értékelés. 7,5/10

 
BoBamburg   2020. 06. 07.

Ami az egyben működött, itt azt is elrontották, Demona karaktere menő, de semmi extra, illetve nekem már sok volt, hogy jött a többi (kicsit béna kinézetű) szarvas-szárnyas lény is. Tipikus egyszer nézős folytatás.

 
kevelin   2020. 05. 04.

nekem már az első rész is nagyon tetszett. alapvetően nem vagyok egy nagy disney fan valahogy egyik sem ragadott magával, de ezek az új élőszereplős változatok (tudom hogy a demónából nem készült rajzfilm) nekem sokkal jobban bejönnek. nem volt ez má... több»

 
Timon   2019. 10. 28.

Amikor valami elsőre bőrlehúzásnak tűnhet

Tartalmaz cselekményelemzést Az előző rész egy Csipkerózsika remake-ként könyvelhető el, amely eléggé látványos és lebilincselő volt, de ennek a résznek az árnyékában azért mégiscsak elbújik. Elsőre olyan érzésem volt, mintha egy szimpla bőrlehúzásna... teljes kritika»

 
Spidey   2020. 02. 21.

Angelina Jolie miatt mindenképpen érdemes volt megnézni ezt a mesefeldolgozás. Már az első rész is nagyon szép volt úgyhogy nem ért meglepetésként hogy ennek az animációja is gyönyörű volt viszont a történetben azért volt egy két bukkanó viszont még ... több»

 
Róbert Gyenes   2020. 02. 29.

Moziban néztem, eszméletlen jó volt. A csata jelenet a kedvencem. Messze felülmúlta az elvárásaimat. A fordulat a végén meg.... :DD

 
gerda   2019. 10. 18.

Óriási ez a film, már az előzetesébe is beleszerettem. Sokkal kiforrottabb, mint a néhány évvel ezelőtti első rész, szebbek és kidolgozottabbak a vizuális effektek, a történetet is sikerült úgy tovább szőni, hogy izgalmasabb, akciódúsabb legyen. Ange... több»

 
M4T   2019. 10. 17.

Erre a folytatásra szerintem semmi szükség nem volt, az első rész egy szép, kerek történet volt. Azt azért el kell ismerni, hogy látványra ez is gyönyörű, az egyetlen problémám valóban csak annyi a filmmel, hogy nem szeretem, ha elővesznek egy lezárt sztorit, hogy fölösleges akciókkal csűrjék-csavarják.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.