Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
36
Vélemények
15
Képek
8
Videók

Vélemények: Barry Seal: A beszállító (2017)

 
Timike   2020. 09. 23.

legújabb vélemény

0

Igazán lendületes film egy nem mindennapi történettel. Cruise jól azonosult a szereppel, maximumot kihozta a karakterből.

 
indingo   2017. 10. 04.

0

Nem volt rossz, de valahogy többet vártam a filmtől. Kicsit utána is olvastam a dolognak, amiből kiderült, hogy sok minden fikció volt a filmben és nem is úgy történtek a dolgok ahogy.


 
HETEDIK   2017. 09. 27.

2

Totálisan átlagos film, nincs olyan jelenet, amit máshol már ne láttunk volna....kábszercsempészet, CIA, dugás, jópofáskodás, pénz, ecetere cetere ecetere. Azt se értem, egy mára teljesen elfeledett valakiről mi értelme volt filmet forgatni. Fegyvernepper ehhez képest zseniális alkotás. Amúgy a vége annak tényleg az..

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 07.

0
Kellemesen meglepett

Akárhogy is nézem, számomra ez a film egy óriási meglepetés volt, természetesen pozitív értelemben. Kicsit a Wall Street farkasára, kicsit a Kapj el, a tudsz! című filmekre emlékeztetett, talán nem is ok nélkül: Scorsese mozijának óriási sikere újra ... teljes kritika»

 
Berto49   2017. 10. 05.

1

Az ajándékba kapott mozijegy utalványt váltottam be erre a filmre, KÖSZÖNÖM! A manapság szinte obligát „igaz történet alapján” felirat adja tudtul, hogy amit látni fogunk, az a valóságban is megtörtént. Csakhogy egészen másként! Barry Sealnek a való... több»

 
Diesel   2018. 02. 28.

1

Kiváló alkotás lett. Kimondottan tetszett, hogy egy igaz történetet és egy valós hús vér ember történetét ismerhettük meg. Nem gondoltam volna de nekem teljes mértékben elnyerte a tetszésem. Tom Cruise teljesen átszellemülten és hitelesen alakította ... több»

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Végre volt valami ami másabb hatást ért el mint az átlag filmek. Ez pedig fantasztikus élményt adott, az ilyen filmekért élek-halok. Szinte én is benne játszottam a karakterekkel együtt. Egyszerre van mondanivalója és rabolja el a nézőt testestül és lelkestül.

 
Orosz István   2017. 12. 05.

0

Jó film volt. Néhol kicsit vontatott, de attól függetlenül érdekes, nem bántam meg egyáltalán, hogy elmentem rá. Volt benne humor is egy kevés, de van benne bőven tanulság.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 22.

0

Akciódús,pörgös,igazán nézhető film,ami nem hagy unatkozni minket.Tom Cruise itt is elviszi a produkciót,ezzel megmutatva zsenialitását.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

0

A hangulata tetszett a filmnek, de még úgy vártam hogy többet is megtudjunk Barryről, mi játszódott a fejében milyen gondolatai voltak.

 
TomÁcs   2018. 08. 09.

0

Annyira nem tudott magával ragadni a film. Mostanában nagyon mennek az igaz történetek, de ez nem volt akkora szám.

 
diumiu   2018. 01. 30.

0

Tom Cruise nem a kedvencem, ennek ellenére elmentem megnézni a moziba ezt a filmet és pozitívan távoztam. A történet nagyon izgalmas, egy olyan időszakot mutat be a film amiről nagyon sok legenda kering, és számomra ezt nagyon nagy élmény volt látni. Nem azt mondom, hogy életem filmje volt, de örülök hogy láttam.

 
VvV   2018. 11. 17.

0

Sok év után láttam Tom Cruisét egy jó szerepben és történetben moziban. Kellemes csalódás a film.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

0

Az előzetes alapján humorosabb stílusra számítottam. Maga a történet helyenként tetszett, másutt már kicsit sok volt. Tom Cruise alakítása tetszett, de így is csak közepes.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 20.

0

Tom Cruise sem a régi már sajnos. Ritka gyenge alkotás lett és ő sem igen erőltette meg magát ahogy látszik. Egyszernézős tipikus akciófilm ahogy persze a jó győz és elég egyszerűen... sokszor unalmas volt a sok pifff pufff történet nélkül sajnos. Kellett volna valami kis csavar.

 
MidoD7   2018. 05. 04.

0

Nem voltam sose kifejezetten nagy rajongója Tom Cruise-nak viszont el kellett ismerjem, hogy eme filmje nem volt semmi. A történetet tekintve, szerintem kiválóan visszaadja, hogy milyen is egy ember természete még egy igen csak becsületesé is. Plusz ... több»

 
Filmelemző   2018. 03. 23.

1

Nagyon nagy hype övezte ezt a filmet és bár Tom Cruise -t az átlag mozinézőnél sokkal többre tartom (pl. az Esőember, a Valkűr, az Egy becsületbeli ügy, és a Kéjjel nappal miatt) a Barry Seal nem lett közepesnél erősebb alkotás. Sőt. Unalmas, egysík... több»

 
BoBamburg   2018. 01. 15.

0

Pörgős, akciódús, látványos. Minden megvan benne ami egy szórakoztató filmhez kell. Bizonyára sok minden változtatva lett eredeti történethez képest. Ahogy utánna olvastam úgy tűnt volt amit kihagytak és volt amit plusszba beletettek, de nekem bejött a film.

 
MMcFly2015   2017. 09. 07.

0

Tom Cruise utóbbi filmjei (M.I. 5, Jack Reacher 2, Múmia) már hagynak némi kívánni valót maguk után, úgy hogy külön nagy öröm számomra, hogy egy ilyen szintű, pörgős, humoros (mégis drámai) megtörtént esetet feldolgozó filmben láthatom. Annyira lubic... több»

 
Greeta   2017. 12. 13.

0

Egyben volt a film, tetszett a történet vezetése. A legjobb sztorikat az élet szüli. A humora is rendben van. Tom Cruise is kihozta amit lehetett.

 
Milanman   2017. 11. 28.

0

Klasszikus popcorn csúcsmozi. Feel-good sztori, remek karakterek, helyenként vicces, másszor áll-leejtősen döbbenetes jelenetek, de mindezt olyan körítéssel, hogy a könnyed, szórakoztató hangnem végig megmarad, még akkor is, ha a végkicsengés minden,... több»

 
Bob   2018. 01. 30.

0

Tőlem megérdemelte a film az 5 csillagot. Tom Cruiset nem tartom nagyra, de ebben a filmben nagyon jót alakított és illett hozzá a szerep. Nem számítottam arra, hogy nagy produkció lesz, de szerencsére tévedtem. Ami folyamatosan lekötött a filmben, ... több»

 
erahurka   2018. 08. 12.

0

Az év meglepetése volt számomra egy iszonyú laza Tom Cruise-zal és egy pörgős, akciódús és érdekes sztorival, ami ráadásul igaz történéseken alapul. Abszolút nem értem a fanyalgókat, ez egy kifejezetten jó popcorn mozi.

 
koricapito   2018. 09. 24.

0
Alighanem az egyik legvalósághűbb alkotás a maga műfajában a Barry Seal

A filmvilágban már rengeteg drogkartellekkel foglalkozó, életrajzi hangvételű alkotás készült, azonban csak kevés az, amely igazán jól sikerült. Sokszor az is a vesztét okozhatja egy ilyen műnek, ha az alkotók nem tudják eldönteni, hogy mit is akarna... teljes kritika»

 
edessszilvia   2017. 10. 29.

0

Talán van pár üresjárat a filmben, de összességében egy jól megrendezett, jó humorú film. Néha kicsit úgy éreztem hogy ugyanazok a cselekmények ismétlődnek. Erős közepes.

 
csokee38   2018. 03. 30.

0

Nagyon, nagyon jó. Nem vagyok Tom Cruise rajongó, de ez fergeteges, utóbbi idők egyik legjobb filmje, a mondanivaló az meg különösen érdekes,így működnek a nagyfiúk...

 
Imlah   2017. 12. 06.

0

Nagyon pörgős, aktív film, egy percet sem hagy unatkozni. Tom Cruise-nak fekszik a szerep, karakteres és meggyőző, hozza a formáját. Moziban kellemes kikapcsolódás volt.

 
tjanika   2018. 01. 04.

0

Jó kis történet,már-már szinte hihetetlen. Pedig sajna a nagy része még igaz is lehet. Még hogy a pénz nem minden... :) Egyszer kétszer nézhető,nem túl hosszú.

 
Minka   2017. 10. 20.

0

Nem vagyok nagy Tom Cruise rajongó, ezért kicsit féltem is a filmtől, de nagyon pozitívan csalódtam! Végre egy olyan film volt, amit jó volt moziban megnézni, mert látványos volt, a sztori pedig izgalmas és humoros is. Teljesen ki tudott kapcsolni és meg tudta adni azt az élményt, amit egy ilyen jellegű filmben keresek.

 
Csicsi88   2018. 03. 22.

0

Érdekes film igaz történet alapján, jó színészi alakítás. Fegyver és drogcsempészetet mutatja be egy pilóta életén keresztül. Izgalmakkal teli. Legdurvább, hogy tényleg annyi pénze volt, hogy már konkrétan gondot okozott az elrejtése.