Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
10
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Vélemények: A hó rabja (2022)

 
Török389133   2022. 09. 11.

legújabb vélemény

0

Az első fele sajnos nagyon unalmas, amiért nagy kár, mert aztán lassan egyre érdekesebb lesz, az utolsó fél óra pedig már kifejezetten jó és izgalmas. Ha az első felét is izgalmasabbá tették volna, akkor egy kiváló film lehetett volna, így kicsit vegyesek az érzéseim, de egynek jó volt.

 
BRANTON   2022. 08. 01.

3
Tisztességes iparosmunka, megfelelési kényszerrel agyonlőve

Összefoglalom a sztorit gyorsan! Hóvihar van, egy pihenőhelyen járunk pár emberrel, akik nem szeretnének A hó rabjai lenni. Tökéletes, és bevált thriller-alaphelyzet ez, melyből tényleg ki lehetett volna hozni egy székbe szegező másfél órát. Helyenké... teljes kritika»

1

 
Sabnock Sanatory   2022. 08. 04.

2
Még hogy nem horror?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Damien Power jól eltalálta a helyszínt, a zsánert és a sztorit, bár már ez is ezerszer lerágott csont, de a home invasion szabályainak tökéletesen megfelelt, és ennyi. Semmi extra, de mégis ütős kis mozi lett belőle! Bár a tengerentúli kritikusok pop... teljes kritika»

4
 
HE7EDIK   2022. 07. 25.

2

Jó látni, hogy még manapság is készül ilyen csavaros és feszült thriller, a végére pedig már-már átment horrorba is. Hasonlít a szintén kiváló Tarantino mozihoz, az Aljas nyolcashoz. Akinek az bejött, ajánlom megtekintésre.

 
MoviesChris   2022. 03. 17.

0

Szeretem az olyasfajta filmeket, amik fű alatt érkeznek, nem kapnak akkora hype-ot és nézőközönséget, de mégis ütnek. Igazából valamilyen szinten vadászom is ezeket. És egy ilyen alkotásra számítottam, mikor rátaláltam a No exitre. A film rögtön bele... több»

 
Caravaggio1978   2022. 03. 29.

1
Egyszerű, de annál érdekesebb

Már az elején agyalhat az ember a megoldáson, meg is jön, de a történet nem ilyen egyszerű... A főszereplő lány annyira, de annyira jól adja a szerepet, hogy tényleg öröm volt nézni, eszméletlenül visszaadja az érzelmeit a szeme is. Voltaképpen nagyon jól adják a szereplők a történetet, egy-egy pillanat azért icipicit gyerekesre sikeredett. Én nagyon jól szórakoztam rajta, agyalós, feszült és szövevényes történetnek bizonyult!

 
himi85   2022. 02. 28.

1
Nincs kiút - megállás nélküli akciókrimi

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Darby évek óta szenved drogfüggőségétől, nem érzi a kiutat, nem hisz abban, hogy meg tudna változni. Mikor édesanyja rosszul lesz, megszökik intézetéből, hogy meglátogathassa. Útközben egy óriási hóvihar miatt egy autópihenő helyen reked néhány másik emberrel együtt, azonban az egyik furgonban egy kislányt talál megbilincselve, bezárva. Vajon ki ejtette túszul? Létezik kiút a kislány számára? És főhősnőnk számára? Van kiút a függőségéből? A film címe több síkon is értelmezhető, a történet komplexitása minden kérdésre választ ad. Az alapsztori faék egyszerű, de mégis működik. Főhősnőnk és a többi vendég közötti párbeszédek feszültek, minden szereplő kiváló alakítást hoz, nem tudni, hogy ki kicsoda, és ki kivel van. Az izgalom szépen, kimérten adagolt, az akciók a kis költségvetés ellenére is ütősek. Újdonságot ettől a thrillertől se várjunk, de egy korrekt szórakozást annál inkább. Damien Power rendező már előző filmjével /Killing Ground/ bizonyította, hogy nagyon ért a borzongatáshoz és a feszültség teremtéséhez, ez a filmje még jobban összerakottra és színvonalasabbra sikerült. Egyszeri nézésre mindenképpen ajánlott. 7/10.

 
harnas1207   2022. 07. 31.

0

3 csillag, mert a szuperül felépített élvezetes thrillert sikerült egy borzalmas giccses befejezéssel megkoronázni. Nagy kár érte!

 
Klauka89   2022. 08. 05.

0
Sokkal jobbat vártam

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagy reményekkel ültem le megnézni ezt a filmet, de zavaros lett. Olyan, mintha összecsapták volna. Mikor nagyon jól akarsz valamit csinálni, de förtelmes rossz lesz a végeredmény. A rehabról elszökik egy fiatal lány, mert megtudja, hogy az anyukája messze tőle kórházba került. Még telefonálni se engedik, ezért olajra lép. Eddig oké, én is így tettem volna. De utána a melegedőben/pihenőben gyermekrablókkal, szintén lecsúszott drogossal találkozik, ahol az exkatona a legnormálisabb ember és őt is lelövik, na meg az elrabolt beteg kislány... Túl sok volt nekem. Nagyon béna.

 
philboy   2022. 02. 27.

0

Teljesen korrekt thriller, amiben bár visszaköszönnek ismerős elemek, azért az atomoszférája a helyén van. Erős közepes, vagy négyes alá, de egy nézést simán megér.