Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
32
Szereplők
12
Vélemények
33
Képek
9
Videók
 
BoBamburg   2020. 06. 28.

legújabb vélemény

Élvezetes, szórakoztató, humoros és ötletes. Igazából mimden meg van benne, ami egy jó filmhez kell. Remélem folytatják még (a film vége alapján igen), sőt több hasonló retro alapanyagot is leporolhatna a gyártó.

 
Remes982   2020. 02. 19.

Végre egy normális, szemtelenül jó videojáték karakter animáció. Igazi szuperszonikus kaland, már csak a nosztalgia miatt is megéri megnézni.


 
HETEDIK   2020. 02. 14.

Az elejétől a végéig lekötött, eszeveszett látványos, a poénok is jók és hát a hab a tortára Jim Carrey. A gumiarcú lassan már nagypapa korban is olyan mozgású és olyan pofákat vág, élmény nézni, a figurát pedig mint ha rászabták volna. Szerintem sokan miatta nézik meg a filmet és annyi biztos, hogy nem fognak csalódni. A Sonic az elmúlt évek legszórakoztatóbb élőszereplős videójáték adaptációja lett, amit kicsik és nagyok egyaránt élvezni fognak!

 
doktorfaust   2020. 02. 15.

Egy percig se fogom tagadni, hogy Jim Carrey nagy visszatéréseként tekintettem a filmre, és istenem...egy percig se csalódtam, ez a fickó még mindig egyszerűen zseniális. De ami ennél is felemelőbb, hogy szerencsére nem az ő vállára helyezték az egész film sikerét. Carrey pótolhatatlan ebből a filmből, de ettől függetlenül is jó film lett a Sonic. Fellélegezhetünk.

 
Artemisia   2020. 05. 20.

Annó nagy rajongója voltam a 2003-as Sonic X sorozatot, tehát konkrét elvárásokkal ültem be a filmre. De már kb. a 10.percnél nyugtáztam, hogy nem érdemes hozzá hasonlítani, mert ez a film egészen más perspektívából közelíti meg az egész Sonic jelenséget. A sororzat alapvetően drámai volt, Sonic és Chris igaz barátokként próbálják hazajuttatni Sonic-ot, noha nem akarnak elszakadni egymástól. Itt azonban Sonic egy sokkal átlagosabb, hétköznapibb karakter, átlagosabb problémákkal. És mindezt vígjáték formájaban adják elő, ami az egész filmet megváltoztatja. Vidám családi vígjáték lett belőle. De így is szórakoztató, aranyos film. A karakterekbe elég sok sablont vittek, de ezt még elbírja a film. Jim Carrey alakitásától sem voltam éppen elájulva.

 
Sem a játékadaptációk, sem a kalandfilmek sorából nem emelkedik ki a Sonic, a sündisznó, viszont izgalmas családi szórakozás lett végül, amiért a kicsik odáig meg vissza lesznek, de a nagyokat sem hagyja faképnél. több»
 
A családi filmekkel szokás páriaként bánni, pedig nagyon is van létjogosultságuk, a Sonic pedig egy jól sikerült darabja a műfajnak, ami pont azt nyújtja, amiért készült: bő másfél óra, villámgyorsan elrepülő szórakozást. több»
 
Tipikusan olyan alkotás ez, ami nem lesz az embernek a kedvence, de annyira feel good szellemiséget hordoz magában és annyira vicces, hogy képtelenség rá haragudni. Kellemes meglepetés! több»

A film összbevétele 295 618 152 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 167 804 716 forintot termelt. A hazai mozik összesen 111 287 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Sonic a premierhétvégéjén 113 millió dollárt kaszált világszerte, ezzel minden idők legjobban nyitó videojáték adaptációja lett.

(hp)
 

A Sonic a Sega népszerű, azonos című videojáték franchise-ának adaptációja.

(hp)
 

A Sony Pictures már 2013-ban megszerezte a megfilmesítési jogokat, 2014. június 10-én pedig bejelentették, hogy élőszereplős animációs filmet készítenek Sonic karakteréből. A Sonic, a sündisznó végül a Paramount égisze alatt került bemutatásra hat évvel később.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.