Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
33
Szereplők
7
Vélemények
33
Képek
9
Videók

Vélemények: Sonic, a sündisznó (2020)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Remes982   2020. 02. 19.

legújabb vélemény

Végre egy normális, szemtelenül jó videojáték karakter animáció. Igazi szuperszonikus kaland, már csak a nosztalgia miatt is megéri megnézni.

 
HETEDIK   2020. 02. 14.

Az elejétől a végéig lekötött, eszeveszett látványos, a poénok is jók és hát a hab a tortára Jim Carrey. A gumiarcú lassan már nagypapa korban is olyan mozgású és olyan pofákat vág, élmény nézni, a figurát pedig mint ha rászabták volna. Szerintem sokan miatta nézik meg a filmet és annyi biztos, hogy nem fognak csalódni. A Sonic az elmúlt évek legszórakoztatóbb élőszereplős videójáték adaptációja lett, amit kicsik és nagyok egyaránt élvezni fognak!


 
doktorfaust   2020. 02. 15.

Egy percig se fogom tagadni, hogy Jim Carrey nagy visszatéréseként tekintettem a filmre, és istenem...egy percig se csalódtam, ez a fickó még mindig egyszerűen zseniális. De ami ennél is felemelőbb, hogy szerencsére nem az ő vállára helyezték az egész film sikerét. Carrey pótolhatatlan ebből a filmből, de ettől függetlenül is jó film lett a Sonic. Fellélegezhetünk.

 
Spidey   2020. 02. 16.

Családi kikapcsolódásnak tökéletes főleg ha úgy ülünk be rá hogy nem várunk sokat. Aranyosra sikerült Sonic jellemét, karakterét megcsinálni. James Marden meglepően jól passzol a jófiú szerepébe. Jim carreynek nagyon örültem. Jó volt látni mennyire élvezte némely jelenetben hogy újra alkothat.

 
Ákos Varga   2020. 02. 14.

A kék sün magánya

Bár a kapkodva (vagy épp ellenkezőleg, egy nagyon tudatos médiahack keretében) kiadott, a rémes CGI miatt közröhej tárgyává vált előzetes, a további munkálatok és az ezekből fakadó jelentősebb csúszás alapján úgy tűnhetett, hogy a videojátékokból ismert Sonic mozifilmes kiruccanása a Macskákhoz hasonló monumentális katasztrófa lesz, a végeredmény alapvetően fájdalommentes, sőt a tizenkét-tizennégy év körüli közönség még akár remekül is szórakozhat rajta. A Csatahajó, a Pixel, a Pikachu-detektív, a Slender Man vagy Az Emoji-film után már felesleges fennakadni azon, hogy a lelketlen profitszerzésen túlmenően miért tartják a stúdiók jó ötletnek az olyan videojátékok, internetes mémek vagy mesék... több»

 
Attila   2020. 02. 17.

Hogy a tíz év körüli gyerekeknek tetszeni fog, afelől nincs kétségem. Engem ez a kék figura borzasztóan irritál, de Jim Carrey miatt nem hagyhattam ki a filmet. Ha jobban belegondolok, más nem is tetszett az egészben, de lehet, öreg vagyok már az efféle szórakozáshoz.

 
danda115   2020. 02. 14.

Nem állítom, hogy a filmmel nincsenek gondok, de szerencsére semmi olyan, ami keserű szájízt hagyott volna maga után. Szerencsére nem egyszernézős a Sonic, bármikor újra be tudnék ülni rá, és csakis ajánlani tudom mindenkinek!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.