Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%
Filmadatlap
 
32
Szereplők
20
Vélemények
41
Képek
8
Videók

Vélemények: A mestergyilkos: Feltámadás (2016)

 
Eastern79   2021. 02. 17.

legújabb vélemény

1
Gyenge feltámadás

Michelle Yeoh az egyik legjobb harcművész/színésznő, és rendkívül utálom, amikor csak biodíszletként van jelen egy-egy produkcióban. Sőt, azt se bántam volna, ha a macsó műugróbajnok helyett ő a főszereplő, mert bizony Statham mintha kezdene kijönni a formából... Vagy épp ellenkezőleg: végleg beleragadt a skatulyába. Jessica Alba sem járt másként, mint kolléganője, a karaktere egydimenziós és kidolgozatlan. Persze egy akciófilmtől ne várjunk Shakespeare szintű forgatókönyvet, de azért nem árt, ha kicsit kitűnik az átlagból! Ez most nem sikerült.

 
ps   2016. 09. 02.

1

Ez a film aztán nagyon az arcodba tolja. Pörgős tempó mellé társul végtelenül egyszerű történet. Jason Statham megy, cuppogó kezekkel kimászik a vízből és mindenkit elpusztít :) Legfeljebb csak mosolyogni lehet...


 
dulkap   2017. 03. 31.

0

A szokásos Statham-akciófilm, a szokásos színvonalon. Ami nálam jót jelent, mert szó szerint klasszikus akciófilmeket csinál. Nem erőlteti tele fordulatokkal és megmagyarázhatatlan dolgokkal, pusztán az akcióra és Statham karizmájára alapoznak, amik ... több»

 
hsanya182   2017. 01. 16.

1

Pörgős akcióval kezd majd lecsillapodnak a kedélyek, szép tájak, romantika, aztán 3 küldetést kell teljesítenie bérgyilkosunknak, miközen a szeretett nőjéért harcol. Az a tipikus jólmegcsinált, realitástalan akciófilm aki nem látott még efféléből megtalálhat ilyen filmekből nagyon sokat. Egy filmnek elmegy...

 
sptt   2020. 12. 28.

1

Nagyon tipikus Statham film, annak minden előnyével és hátrányával. Megvan a "jó csaj" bikiniben, megvan Statham félmeztelenül, természetesen robbantások és verekedések, bosszú és szerelem. A film ettől függetlenül működik, bár azért vannak komoly ki... több»

 
Berto49   2017. 09. 05.

0

Túlspilázott akciófilm, szerencsére kedvelem Statham minden érzelmet nélkülöző játékát. Sokat gondolkozni a cselekményen nem érdemes, gyönyörködni kell az egzotikus színhelyeken (Rió, Thaiföld, Sidney – ezekre a helyekre már biztos, hogy nem jutok e... több»

 
MMcFly2015   2017. 01. 07.

0

Mikor néztem a filmet, ez fogalmazódott meg bennem: Ez jobb Hitman film, mint bármelyik Hitman film! :) És tényleg... Ugyan azzal a precizitással és profizmussal, balesetnek álcázva öl, mint a 47-es ügynök. Ennyiből tetszett, de ezt leszámítva egy új... több»

 
NFG   2018. 03. 24.

0

Nekem az előző rész is nagyon bejött! Véleményem szerint ez egy kicsit látványosabbra sikerült! Sok benne az akció és az érdekes személyiségű karakterek!

 
Nathan03   2017. 01. 07.

0

Nekem kifejezetten az első rész jobban tetszett. Nekem ez a rész kicsit erőltetett volt. Vannak jó jelenetei a filmnek, egyszer meg lehet nézni, de semmi kiemelkedő nincs benne.

 
Ghotik   2016. 09. 23.

0

Pozitívan csalódtam a filmben. Nem csak az a tipikus akciófilm, hanem nagyon jó a sztorija is, valamint vannak benne érzelmileg is megfogó részek. tetszett!

 
Maxima   2016. 12. 12.

0

Igazi, tipikus akciófilm, amiben vannak fordulatok, de összességében a sztorija túl lapos. Látványos , de kissé kiszámítható film. Jasos Stathamtől kb ezt vártam.

 
Vviktor   2016. 09. 15.

0

Moziban láttam a napokban a filmet és nekem nagy élmény volt. Amellett hogy egy pörgős akciófilm vannak benne érzelmek is és a sztorija is jó. Jason Statham jól alakít benne.

 
Zzssuuzzssii   2016. 09. 20.

0

Moziban jó szórakozást nyújtott! Nagyon pörgős, cselekményes film, és a sok akciójelenet nem ment a sztori rovására. Látványos film, vannak benne fordulatok és érzelmek is.

 
Nagy Zsolt   2019. 02. 18.

0
Film Jason Statham meztelen felsőtestéről

A tinilányok, akik a "rosszfiúkra" buknak, biztos állva pisilnek, valamint a 6-10 éves kissraácok ,a pókemberes falramászásért lehet, kedvelni fogják de a többieknek egy rossz James Bond másolatnak, sőt, rossz James Bond paródiának tűnik! A már említett meztelen felsőtest és az alsó középostyába tartozó félvér-ázsia partner szexjelenete volt a film "csúcsa"! Ezt már csak Statham magyar hangja tudná "überleni". Nem tudom ki pénzelte a forgatást és nem is tudom, mennyit keresett, de szerintem nem ér meg egy mozibelépőt!

 
Sonny   2016. 09. 01.

0

Nagyon erős gyártás párosult gyenge történettel, ez igaz, de ez nem annyira zavart engem. Pörgős akciót láthattunk ismert receptre. Nekem Tommy Lee Jones karaktere tetszett a legjobban. Ha lsz folytatás, akkor őt mindenképpen visszahozhatnák.

 
M4T   2017. 09. 04.

0

A film az elején még nagyon ígéretes. Csodás trópusok, váratlan események... amik innentől fogva abszolút kiszámíthatókká válnak. Jessica Albát nem volt túl erős a szerepben, plasztikusnak tűnt az alakítása. Jason Statham csinálja azt, amiért szeretj... több»

 
olgaasFug   2016. 09. 05.

0

Ütős kis akciófilm, nem adok helyet rossz kritikának. Pont az történik a filmben, ami a film lenni akar. Látványos rohanás a világ legjobb bérgyilkosával, akit sikerül alaposan felbosszanti. Jason Statham ebben a figurában a legjobb.

 
bart   2018. 09. 03.

0

Hollywwod mindenből készít folytatást, a recept egyzerű: drága gyártás mellett, nagy sztárokkal kell csinálni. Szerintem most egy kicsit mellényúltak ezzel a filmmel. Akciónak akciós, és... ennnyi. Lehtene egy kicsit ravaszabb.

 
Csaneszka30   2016. 09. 03.

0

Sajnos ez csak átlagos Statham film lett!!Nem fáj,de semmi extra!!

 
migoras   2018. 09. 02.

0

Egészen meglepő végeredményt produkált a Mestergyilkos folytatására tett kísérlet. Jason Statham szerethető, de a történet, amin végigrohan... másfelől végigrohan szinte az egész bolygón nagyon látványosan az egész stáb. Ellenben a történet megcsavarására tett próbálkozások nem igazán voltak kiszámíthatatlanok.