Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
60%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
59
Vélemények
39
Képek
11
Videók

Vélemények: Az apáca (2018)

 
Oliver.guy_   2020. 12. 01.

legújabb vélemény

0

Nem a legjobb horror, amit láttam, de szerintem egynek elmegy. Ahhoz képest, hogy 2018-as film, én sokkal többet vártam. Valóban vannak részek, ahol túltolták a dolgokat, de összességében a történet érdekes, izgalmas, ijesztő, és egyszer mindenképp nézhető. Ha valaki szeretne egy kicsit borzongani, egy próbát megér.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 09. 21.

a nap véleménye

3
Csakugyan az év horrorja lenne Az apáca?

Melyik az a film, amely 2018-ban egy óriási marketinget épített maga köré (azzal a kicsit sem nagyképű szlogennel, hogy az év horrorja), majd a moziban ülve szinte mindenki csak röhögött a látottakon. Nos, Az apáca (és nem, ez nem egy paródiafilm). P... teljes kritika»


 
mamiéstöti2   2019. 02. 04.

1

A hely horrorba illő volt, de nekem nem tetszett inkább unalmas volt az egész. Megnéztem, mert az előzetes tetszett, de csalódás volt.

 
indingo   2019. 02. 03.

1

Kifejezetten unalmas és elcsépelt történet. Maga a téma és a hangulat adva lett volna egy izgalmas horrorra.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 10. 08.

0

Moziba néztem a barátaimmal és bár úgy szoktam ilyesféle filmekre beülni, ha pénzt szoktam kiadni értük, hogy legbelül nagyon reménykedem benne, hogy megérte a pénzét. Hát ez után kettős érzelmekkel jöttem ki és nem igen tudtam eldönteni, hogy ijeszt... több»

 
HercegPeter   2019. 02. 25.

0
Kisiklik ez a széria is?

Őszintén szólva én jobbat vártam. Annyira be lett reklámozva és a sorozat eddigi részei is olyan jók voltak, hogy bedőltem a hype-nak. Folytatódik a trend, hogy Kelet-Európa a horrorfilmek helyszíne, súlyozottan igaz ez Erdélyre és Romániára. Ez a film is körülbelül ennyit tud, kapott egy félelmetes helyszínt egy félelmetes helyen és kész. A történet eleje tetszett, de ezután már nem tudott új lendületet venni a film. Az alapötlet is elcsépelt. Pedig a korábbi rész(ek)ben történő felvezetés felcsigázott. Egyértelműen kijelenthető, hogy a Démonok között franchise leggyengébb fejezete az Apáca. Lesz min javítani a sorozat hamarosan érkező harmadik részében, mert ez a film nem több, mint egy unalmas tucathorror. Kíváncsi lettem volna arra, hogy mit hozott volna ki ebből korunk egyik legjobb horrorrendezője, James Wan, hiszen ezt a szériát is ő indította be. Bár a forgatókönyvírásban még segédkezett, de a rendezést kár volt átengednie.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 04.

0

Egyáltalán nem volt ilyesztő. Nem is közelítette meg sem a démonok között sem az annabell színvonalát. Csak csináltak valamit hogy legyen és kész. Sajna ez egy középkategóriás film ami mellesleg tele van hülyeséggel. Nem is értem....

 
NGN   2020. 01. 17.

0

Futószalagon gyártott közepes horror. Nem túl jól sikerült darab, akad azért egy-két parázós rész, de csodát ne várjunk. A démonok között még mindig köröket ver rá.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 06.

0

Corin Hardy ezt nagyon benézte. Összetákolt egy logikátlan, kissé értelmetlen, bugyuta horrorfilmet, és csúnyán belebukott! Sokszor töprengtem már rajta,hogy a mindenkori gonoszt miért állítják be full ostobának szinte, majd minden filmben,és most az... több»

 
Szilonka   2020. 01. 31.

0

Maga a kolostor, mint helyszín jó ötlet meg a vallás is minid ad egy kis érdekességet egy filmnek, de itt egyik sem működött.

 
TomÁcs   2019. 10. 16.

0

Nem valami izgalmas vagy félelmetes story. A látvány picit kárpótol, de ennyi.

 
VvV   2020. 09. 18.

0

Szeretem a horrorokat, de ez valahogy inkább kínos volt mint félelmetes. Nem keltett bennem borzongást és és mindezek ellenére készül a második rész...

 
MMcFly2015   2018. 09. 10.

a nap véleménye

3

Rendkívűl megosztó film lett, ahogy olvasgatom a véleményeket, és a kritikusok többségét. Nekem őszintén megmondva csalódás, mert a Démonok között 2 apácája egy félelmetes, érdekes horror-karaktert dobott a piacra, és persze, hogy érdekel egy külön á... több»

 
harnas1207   2018. 12. 10.

0
Az apáca felett eltörött a pálca

A Démonok közt univerzumának van már négy filmje, melyek számomra nagyon különbözőek. Nincs két egyformán értékelhető alkotás.Nehéz volt eldönteni mit is várjak az Apácától. Ha egy horror alkotói visszanyúlnak a történelembe, az mindig rosszul sül e... teljes kritika»

 
MKristijan   2018. 09. 12.

a nap véleménye

0

Volt egy erős elvárásom a filmmel szemben, az első trailer önmagában nem sokat sejtetett, de az a zárójelenet szerintem sokunk elméjét kitágította. Ami a Démonok Között 2-ben működött, gondolok itt a rejtélyességre, az utalásokra (az eldugott Valak f... több»

 
MidoD7   2018. 12. 30.

0
Az apáca aki úgy néz ki mint egy cápa...

Nos horror kedvelő személyként nagyon vártam ezt a filmet hisz a Démonok között című filmből elég ijesztő karakterként jelent meg. Érdekelt, hogy kiféle miféle démon is ez, mit akar, miért van itt és folytathatnám. Amikor beharangozták, hogy bizony t... teljes kritika»

 
BoBamburg   2018. 12. 10.

0
A démonok közt széria legalja

Ez a film úgy rossz ahogy van. Persze, a démonok közt és Annabelle filmek se voltak többek egy egyszeri közepes és kommersz horrornál, de ez a film pofátlanul és nevetségesen gyenge. Parásnak nem parás, ha valami történik az is csak valami közhelyes ijesztgetés vagy jumpscare. Forgatókönyv pont olyan, amit nagyjából egy délután alatt összedobtak gyorsba. Pozitívumot nem nagyon tudok, maximum, hogy párszor jót mosolyogtam a filmen, meg a fiatal és dögös apácákkal teli kolostor..:)

 
Lonka   2019. 08. 20.

0

Egyszerűen nem tudott lekötni a film. Horror volt de semmilyen félelmet nem éreztem miközben néztem, a története nagyon gyenge.

 
Márton   2019. 02. 19.

0
Messze az elvártak alatt

A 2013-ban elkezdett démonos univerzum építés (ami a Démonok között című filmmel vette kezdetét) és 2018-ra már 5 filmre terebélyesedett, ebből kaptunk kettő Démonok között filmet, kettő Annabelle filmet és most itt volt az ideje, hogy a forgalmazó s... teljes kritika»

 
TribeBubu   2018. 09. 21.

1

Sajnos nem nyűgözött le. A Démonok között második részében az a pár perc, amíg szerepeltetik az apáca karakterét, zseniális és hátborzongató, ez az eredetfilm viszont csak jumpscare-ek halmaza, ráadásul a történet sem túl eredeti. Ráadásul az egyik e... több»

 
Timcsi   2019. 02. 18.

0

A Vajdahunyad Vár szép benne. de több említésre méltó nincs benne. Rossz a forgatókönyv.

 
Greeta   2019. 07. 14.

0

Nagyon kiszámítható volt és nem tudott egy horrorhoz méltó izgalmas és egyben félelmetes légkört teremteni.

 
Bizsu82   2018. 09. 11.

0

Szerintem ebben a filmben minden benne volt, ami horrorfilm kategóriában elvárt. A helyszín, az egész film atmoszférája magával ragadó, sejtelmes és borzongást kiváltó. Nagyon jó helyszín választásnak bizonyulnak az erdélyi tájak is. Szereplő válasz... több»

 
Hámori Balázs   2020. 09. 12.

1
Csalódás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Elmondani nem lehet, mennyire vártam ezt a filmet a Démonok között filmek után, mivel ezek a filmek nagyon is visszahozták a horror iránti rajongásom, ami szép lassan elkopott a silányabbnál silányabb művek miatt, és most úgy tűnik, megint elindultu... teljes kritika»

 
gyorfigyuri10   2018. 09. 13.

1

Az év horrorja címet nálam megnyerte. Végig leköti az embert, a helyszín, a színészek, a történet, minden passzol ami a tökéletes horror filmhez kell. Egy percre sem lehet nyugodt az ember ha ezt nézi. Moziban, 4D-ben meg pláne. Csak erős idegzetűeknek ajánlom!:D

 
petraszab   2019. 04. 14.

0

Nem jött be. A története nem igazán épült semmire, picit buta film és jön a második rész.

 
ZozArt89   2019. 05. 14.

0
Ijesztő lenne de ez valahol elcsúszott

Az apáca lett időrendileg a legkorábbi része az univerzumnak. Némi rálátásunk nyílik, hogyan is kapott helyett fakó apácánk a korábbi filmekbe. A sztori nem viszi túlzásba a gondolkodást így az alap felállás a helyzet, adott a probléma forrása majd megkapjuk főhőseinket akiknek ki kell bogozni ezt a gondot. Maga a helyszín választása kiváló volt, komor és sötét hangulatot teremt, tehát az alaphangulat meg van. Sajnos ez a film nem fogja megváltani a horror kategóriát ugyanis semmi újat nem tud bemutatni. Emellett feszültségkeltést sem volt képes megfelelően alkalmazni. Egy "Valak" jump scare-rel szeretnék ránk hozni a frászt ami az első kettő után elég unalmassá és kiszámíthatóvá válik. Attól pedig, hogy hófehér arccal és cápa mosollyal kacsint ránk nem igazán lehet megijedni. Számomra kifejezetten csalódás lett a film, semmi újat nem nyújt és még a régi elemeket is nagyon felszínesen adagolta. Több lett volna ebben a filmben mint amit sikerült összerakni. Kár érte.

 
Deniel   2019. 01. 09.

0
A napon felejtett diétás kóla, amiből már a szénsav is kiment

Szóval a The Conjuring filmeknek anno James Wan nagy ügyesen megírta a történetét, kisebb-nagyobb részleteket összeszedegetett hozzá innen-onnan és az eredmény 2 hátborzongatóan jó horror film lett! De annak a két filmnek volt egy előtörténete, amit Wan nem filmesített meg, a sztori ott pihent valahol a széfben, mert (gondolom) úgy gondolta, ennyit lehet kihozni ebből, egy harmadik már nagyon elnyűtt lenne, ami lerombolná a korábbi részek ázsióját, vagy esetleg eltette ínségesebb időkre! Majd jött Corin Hardy és jó pénzért kikönyörögte Wan-tól, amivel előző két rész farvizét gondolta vele meglovagolni, pár zsák zöldhasú reményében! Kitömték a marketinges csapatot, hogy tolják ami a csövön kifér. Egy dobásuk lesz, az legyen jó nagy! De mi lett belőle? Hát nem az amit Wan csinált korábban! Megosztóak a vélemények a filmről és már ezért is néztem meg! Szóval egy biztos...a rendezést meg kellett volna hagyni James Wan-nak. Ennek okán messze elmarad a The Conjuring két részétől! Minőségben, látványban, díszletekben hibátlan, de a legfontosabb eleme amit vártam volna, sajnos elég sekélyesre sikeredett! Ez olyan egyszer megnézős, de a körömrágós jelenetek is kb olyanok, mint a nyári napsütésen felejtett diétás kóla amiből már a szénsav is kiment!

 
Félix Nézhetetlen  2020. 11. 26.

0
A tippem: ez a világ legbénább horrorja

Hát ez nagyon túl lett tolva. A színészek gyengék, tudtam, hogy ez nem lesz egy nagy szám. De rosszabb volt, mint hittem. A horrorjelenetek régiek, há' ilyen béna "parajeleneteket" nem tudom, honnan szedtek, fogalmam sincs. Lehet, hogy az az oka, hogy ez a film elvileg borzalmas, hogy nem ezeket a színészeket kellett volna választani. Ki tudja, mindegy. A lényeg, hogy el lehet rajta aludni. Ha ebből jön folytatás, talán adok neki egy esélyt.

 
Caravaggio1978   2019. 03. 03.

0
Mi a jó horror??

Eléggé megoszlanak a vélemények...Mi a jó horror??Jó kritikát egyik sem kap max a Gonosz halott a múlt évezredből.....Nos szerintem ez is egy jó horror,beülsz a moziba,kicsit parázol eszel iszol és hazamész.Melyik film nem ilyen??Mély nyomot a nagy kultfilmek sem hagynak túl sok emberben,akárki akármit mond,a tömeg illetve a társadalom által sokszor tudatlanul sztárolt filmek a csodálatos alkotások,sok rajongó nem is látta ezeket. Várnám ide azokat a leírásokat amikben jó horrorfilmeket dícsérnek meg,no persze egy két mondatos alátámasztással....