Tenet

Tenet

2020.12.18 Zoltán384279 Nézhetetlen

Nolan tényleg az idővel játszik

Régebben nagyon szerettem Nolan filmjeit. A tökéletes trükk, az Eredet, a Sötét lovag-trilógia első két része is nagyon tetszett. Aztán elkezdte "építeni" a jövőjét. Csinált egy elég rossz harmadik részt, aztán két nézhetetlen Superman filmet (közben becsúszott egy egész jó Csillagok között), a Dunkirk már egyenesen borzalmas volt, szerintem minden idők legrosszabb 2. világháborús filmje, mostanra pedig eljutottunk a Tenethez. Ha így folytatja, nem lesz ember, aki megnézze a filmjeit. És még azért sír, hogy nem mehetnek el az emberek, hogy moziban lássák? Miért fizetnének olyanért, amiről már 20 perc után ki akarnak rohanni? Mert ezt a filmet tovább nem lehet élvezni, még ha van is benne némi látvány. Valaki azt mondta, hogy többször meg kell nézni ahhoz, hogy megértsük. Hát szerintem elég egyszer végigszenvedni. Olyan filmeket szoktam többször végignézni, amiknek van értelme, és tetszenek. Remélem, drága jó vámpírunk jobban alakít majd Batmanként (bár kétlem), és azt is, hogy Denzel Washington nem látta ezt. Ha igen, akkor biztos nagyon szégyelli magát. Nolan pedig kereshetne lassan valami más szórakozást,mert nem sok jövője van.

2020.12.22 Di Canio

Lendületes akciófilm, igaz, kicsit zavaros volt így elsőre, de valószínűleg megnézem majd még egyszer. Jók a jelenetek, szerencsére nincs benne semmi unalmas rész, a színészek se rosszak, egész jó film.

2021.08.16 kevelin

Ugyan sztoriban nem sok köze van az Eredethez, mégis nekem eléggé hasonlított a megvalósítás. Ide-oda ugrálunk az emlékekben és az időben. Számomra eleinte érthetetlen volt, sőt a végén sem igazán tudtam, végül is mi a sztori lényege. Viszont eléggé ... Több

2021.10.05 Artúr

Kotyogós akcióegyveleg

A részint rossz kritikák ellenére szerintem érdemes nekisuhanni Christopher Nolan rejtélyes történetének. Nem túl gyors, nem túl lassú. Egy ideig fejtegeti az ember, hogy mi is történik, majd utána elengedi. Az bizonyos, hogy szórakoztató és kifejezetten látványos. Ajánlom.

2021.01.13 taba

Tenet - Két és fél óra?

A filmet megnézve osztom azok véleményét, akik többet vártak a rendezőtől. Nehezen követhető cselekmény, az alaptörténet viszont nincs túlbonyolítva, és fordulatokban sem igazán bővelkedik. A kevesebb több elv alapján talán jobb lett volna, ha 90 percnél nem hosszabb ez a történet sem, a két és fél órát én soknak tartom.

2024.03.20 ospir

Lenyűgöző, de Tenet.

Izgalmas akciófilm, jó kis agyalás kell hozzá. Volt egyszer egy film... Memento... jutott eszembe, jó, hogy visszanyúlnak régi filmekhez, persze kinek van manapság önálló gondolata.

2021.11.16 Csillagpor

Kifejezetten tetszett, de eskü nem tudnám elmagyarázni, hogy mi volt ez. Nagyon ügyesen csavarják a szálakat. És a végén a hátizsákos, hogy vajon ki halt meg...

Zagyvaság

Hát, ember legyen a talpán, aki ezt megérti.

2023.05.30 polgy

Ret-tenet-esen bonyolult film

Nekem egy dolgon ment el ez a film (és lehet, velem van a baj), mégpedig azon, hogy annyira bonyolult lett, hogy sokszor perceket kellett visszalépnem, hogy értsem, hol is tartunk. Nagyon látványos a film, és értem, hogy nem csak lineárisan kell gondolkozni, na de ezt filmben lekövetni nekem kb. a lehetetlen kategória volt. Pl. mikor a film végén a kék és piros csapat egyszerre akcióznak, na az szuper látványos, de azt sem tudtam, ki, hova, kivel és miért rohan. Teljesen leolvadtam.

2025.07.21 acura steve Nézhetetlen

Nos, mivel ez a jóember (Nolan) legközelebb Odüsszeuszról fog filmet forgatni, ennek örömére letöltöttem ezt a filmet, hátha jó lesz. Hát, már az elején az a katyvasz kiverte a biztosítékot, engem egyáltalán nem nyűgözött le, ahogy a rendező korábbi ... Több

2021.03.12 Eagles

Végignéztem, de...

Végignéztem, de... Mindenki, akit érdekel az időutazás, nézze meg, én nem mindig értettem. :(

2020.11.29 Félix

Kb. közepes film

Tetszett, de nem a világ legjobb filmje sajnos.

2020.12.14 freeman

Mekkora sz*rság.

2024.11.02 Spastic

Zavaros katyvasz

Hiába figyeltem, koncentráltam, nekem ez egy zavaros katyvasz volt!