Tenet

Tenet

2021.08.16 kevelin

Ugyan sztoriban nem sok köze van az Eredethez, mégis nekem eléggé hasonlított a megvalósítás. Ide-oda ugrálunk az emlékekben és az időben. Számomra eleinte érthetetlen volt, sőt a végén sem igazán tudtam, végül is mi a sztori lényege. Viszont eléggé ... Több

2021.10.05 Artúr

Kotyogós akcióegyveleg

A részint rossz kritikák ellenére szerintem érdemes nekisuhanni Christopher Nolan rejtélyes történetének. Nem túl gyors, nem túl lassú. Egy ideig fejtegeti az ember, hogy mi is történik, majd utána elengedi. Az bizonyos, hogy szórakoztató és kifejezetten látványos. Ajánlom.

2021.01.13 taba

Tenet - Két és fél óra?

A filmet megnézve osztom azok véleményét, akik többet vártak a rendezőtől. Nehezen követhető cselekmény, az alaptörténet viszont nincs túlbonyolítva, és fordulatokban sem igazán bővelkedik. A kevesebb több elv alapján talán jobb lett volna, ha 90 percnél nem hosszabb ez a történet sem, a két és fél órát én soknak tartom.

2024.03.20 ospir

Lenyűgöző, de Tenet.

Izgalmas akciófilm, jó kis agyalás kell hozzá. Volt egyszer egy film... Memento... jutott eszembe, jó, hogy visszanyúlnak régi filmekhez, persze kinek van manapság önálló gondolata.

Zagyvaság

Hát, ember legyen a talpán, aki ezt megérti.

2021.11.16 Csillagpor

Kifejezetten tetszett, de eskü nem tudnám elmagyarázni, hogy mi volt ez. Nagyon ügyesen csavarják a szálakat. És a végén a hátizsákos, hogy vajon ki halt meg...

2023.05.30 polgy

Ret-tenet-esen bonyolult film

Nekem egy dolgon ment el ez a film (és lehet, velem van a baj), mégpedig azon, hogy annyira bonyolult lett, hogy sokszor perceket kellett visszalépnem, hogy értsem, hol is tartunk. Nagyon látványos a film, és értem, hogy nem csak lineárisan kell gondolkozni, na de ezt filmben lekövetni nekem kb. a lehetetlen kategória volt. Pl. mikor a film végén a kék és piros csapat egyszerre akcióznak, na az szuper látványos, de azt sem tudtam, ki, hova, kivel és miért rohan. Teljesen leolvadtam.

2021.03.12 Eagles

Végignéztem, de...

Végignéztem, de... Mindenki, akit érdekel az időutazás, nézze meg, én nem mindig értettem. :(

2020.11.29 Félix

Kb. közepes film

Tetszett, de nem a világ legjobb filmje sajnos.

2020.12.14 freeman

Mekkora sz*rság.

2023.04.29 Balázs399946

Fogalmam sincs mit néztem

Nem értettem, de tetszett :D

2020.08.25 Kovacs

Wow, ez most nagyon kellett! Úgy beleszögezett a székbe, hogy csak pislogtam, amikor vége lett. Végre egy igazi hamisítatlan moziélmény, ami a Nolan rajongókat hónapokra le fogja kötni, az biztos, de egyáltalán nem csak nekik ajánlott. Az elmúlt fél év után ez a film nagyon jókor jött. Le a kalappal!

2020.10.01 vtomka

Az tuti, hogy én még most is agyalok mindazon, amit láttam. Szerintem irtó jól össze van rakva a film, bár a végére a csavar az már talán nem is hiányzott annyira, egyszerűen minden ül ebben a filmben. Látni kell!

2021.01.17 Max Power

.zehtelürő avygaz a zehhe kolálutarG