Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#10861

85 Grace és Frankie  (2015)

(1) (4)

vígjáték

Netflix

Grace és Frankie, a két egymással hadilábon álló feleség egy napon rájön, hogy férjeik az elmúlt húsz év során nem csupán munkakapcsolatuk révén álltak nagyon közel egymáshoz,... több»

Jó a témaválasztása, jó a korosztály is benne, akikről szól a sorozat. Annyira elcsépelt már, hogy a vígjátéksorozatok legtöbbször a 20-as éveikben járó fiatalokról, vagy maximum fiatal családokról szólnak. Ez a sorozat sok olyan témába belenyúl, amiről az idősek nem... több»
#10862

65 Kikiwaka tábor  (2015)

(3) (11)

családi | vígjáték

Disney+ | TV-ben (Disney Channel, csütörtök 01:33)

Emma, Ravi és Zuri Ross egy nosztalgikus nyári vakáción vesz részt: Kikiwakára látogatnak el, ahol egykor szüleik megismerték egymást. A táborban eltöltött napok során új barátokat... több»

Nagyon méltányolom, hogy a Disney próbálkozik az ifjúsági sorozatokkal, de vannak sztorik, amiket inkább a kukába kellene dobni. Ez a fura tinisorozat is ezek közé tartozik szerintem. Rémesen rossz. és gyenge. Minden téren:színészek, forgatókönyv, jelenetbeállítások.
#10863

84 Azanyját!  (2015)

(4) (2)

vígjáték

Nate Marlowe, a fiatal vendéglős eddig kiegyensúlyozott és békés világa fenekestül felfordul, amikor tudomást szerez legjobb barátja - és mellesleg lakótársa - és nemrégiben... több»

Fergeteges az alapsztorija ennek a sorozatnak és a szkript is nagyszerű - jók a párbeszédes részek, fordulatos a cselekmény és a karakterek is remek kidolgozást kaptak. Tetszik az is, hogy ebből a rémesen egyszerű történetből mi mindent sikerült kihozni.
#10864

74 Kúria  (2015)

(2)

szatíra | történelmi | vígjáték

Új korszak köszönt be a századfordulóval a szemtelenül gazdag Bellacourt család és alkalmazottainak életébe, Rhode Island-i birtokukon. A sorozat éles határvonalat húz a vagyonos... több»

Nagyon kíváncsi voltam a sorozatra, mivel nagyon jól néz ki, de sajnos csalódtam, az egész néhány epizód után kifulladt, nem igazán indult be. Nagy kár érte, mert egy csomó kihagyott lehetőséget látok benne.
#10865

88 Tűzben edzett  (2015)

(1)

valóságshow

TV-ben (OzoneTv, csütörtök 01:33)

A sorozat főhőse négy, kések készítésével foglalkozó, kiváló tehetségű művész, akik most összemérik tudásukat azért, hogy kiderüljön: melyikük tudja a leghatékonyabb... több»

hihetetlenül izgalmas, az egyik legjobb reality show-ötlet. nem gondoltam volna, hogy a kovácsmesterség ennyire érdekes és szép
#10866

68 Heartbeat  (2016)

(2)

dráma | romantikus | vígjáték

A Heartbeat című sorozat középpontjában a sikeres transzplantációs sebész, Alex Panttiere szakmai- és magánéletének eseményei állnak. több»

Elég rég óta nem láttam semmit sem, amit ennyire melodramatikusan és idillikusan tálaltak. Egyáltalán nem passzol a sztori a környezetéhez, szinte kiveti magából. Erre még rátesz egy lapáttal a sablonosan megírt karakterek és maga a többször gyenge alakítások.
Butterscotch
#10867

A végzős középiskolás fiút, Nicket komoly baleset éri: egy csapat fiatal megtámadja és félholtra veri, testét pedig az erdőszélen hagyják. A fiú lelke élet és halál mezsgyéjén... több»

#10868

68 Marcelino  (2001)

(1)

animáció

Marcelinót csecsemőként egy kolostor kapuja előtt hagyták, s a szerzetesek nevelték fel. A legenda szerint ő az a gyermek, aki minden ezredik holddal születik, s aki különleges... több»

Kicsit katolikus vallás propaganda a mesesorozat, de aranyos és néhol izgalmas történetekkel szolgál.
#10869

92 Az utolsó királyság  (2015)

(5) (3)

akció | dráma | történelmi

Netflix

A kalandfilmsorozat Bernard Cornwell The Saxon Warlord Chronicles című munkája alapján készült. A történet főhőse egy nemesi származású, fiatal férfi, akit a vikingek tettek... több»

Na, nem számítottam ilyen erős szériára, de ez brutálisan jó lett. A látvány a helyén, a történetvezetés elsőosztályú, ez erősen 5-ös!
#10870

animáció | misztikus | thriller | vígjáték

A kissé hibbant rendőrnyomozó, Dazzle Novak (Rob Lowe) több bűnügyet vállal, mint amennyit képes felgöngyölíteni. Főnöke a csodás, ám kissé zsarnoki Pizzaz Miller (Elizabeth... több»

#10871

69 A falka  (2014)

(1) (2)

akció | dráma | krimi | thriller

HBO Max

2. évad: Négy év telt el az első évad óta. Borzalmas gyilkosság történik a határvidéken, az ügyet Dobosz ügyészre bízzák. Markowskit régi ügyek kísértik. A zsaruk által... több»

Határőrös - katonás akciókrim egy volt szocialista országból... Pár szakmát próbál meg menőként bemutatni, miután azok már kevésbé sikeresek. Szerencsére mi elég régen tartottunk itt. Persze a HBO miatt technikailag jó sorozat, aminek megvan sok előnye, és a történet is... több»
#10872

dokumentum

A Richard Hammond által koordinált izgalmas ismeretterjesztő sorozat az időjárási és légköri jelenségek fizikai hátterét igyekszik kielemezni és felkutatni. Melyik a Föld... több»

#10873

dráma

A filmsorozat a közismert tévészereplő, Danny Baker ifjúkorának szárnyalásait és mélyrepüléseit mutatja be a '70-es évek Londonjában.

#10874

88 Generation Earth  (2012)

(1)

dokumentum

Az ismeretterjesztő sorozat a világot teljes mértékben átformáló előző generáció tevékenységeire fekteti a hangsúlyt: a hatalmas várossá duzzadó falvak, az égig nyúló... több»

Ebben a dokumentum sorozatban az tetszett igazán, hogy nagyon aprólékos és odafigyel minden kisebb tényezőre. Elképesztő volt látni, hogy hova fejlődött minden és ezek hatásait is.
#10875

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Hablaty és Fogatlan nevű sárkánya megmentik Hibbant-sziget lakóit a Vörös haláltól. Ezt követően szent célul tűzik ki maguk elé az emberek és a sárkányok kapcsolatának... több»

Helyenként igenis megüti a film szintjét, néha viszont alacsonyan alatta van. Mindent összegezve én bírom, hogy az egyes mozifilmeket, ilyen húszrészes sorozatok kötik össze...:)
#10876

dráma

A történet két szálon fut. Az egyik vonalon megismerkedhetünk a jómódú család két gyermekével, Rogyionnal és Larával, akik a vonaton találkoznak a vagyonos ügyvéddel,... több»

#10877

68 Doll és Em  (2013)

vígjáték

HBO Max

A sitcom Emily Mortimer angol színésznő Hollywoodba érkezésének vicces és szórakoztató története - a művész nem egyedül vállalkozik a nagy kalandra, hiszen elkíséri legjobb... több»

#10878

dokumentum

Joanna Lumley vezetésével ismerkedhetünk meg Európa egyik legősibb kultúrájával: a görög demokrácián át az építészettől a sportokig, de napjaink Görögországából is... több»

#10879

73 Childhood's End  (2015)

(3) (1)

dráma | sci-fi | thriller

Miután a békés idegenek megszállják a Földet, az emberiség utópisztikus világban találja magát. De vajon milyen árat kell fizetniük ezért? több»

Nagyon pofás kis minisorozat scifi köntösben. Az első résztől konkrétan leesett az állam. Remélem így fog folytatódni, mert akkor velem hosszú évekre számolhatnak. :)
#10880

animáció | dráma | fantasy | romantikus

Shirayuki különösen szép, a piros almához hasonló, vörös hajjal jött a világra. Egy nap találkozik Raji herceggel, aki azonnal beleszeret és ágyasául rendeli el a lányt. Shirayuki,... több»

Nem vagyok nagy animés, de ezt imádtam. Tipikus romantikus történet. Herceg megmente bajba jutott párját, aki nem rangos, de mégis sikerül elérni, hogy egymáséi lehessenek. Meglepően jó kikapcsolódás. Simogatja a lelkem, hogy még mindig lehet találni ilyen kis kincseket. Kár, hogy... több»