#9

80 Amerikai pite 2.  (2001)

(17) (9)

vígjáték

SkyShowtime

Az Amerikai pite középiskolás ifjai immáron fiatal férfikorba érve továbbra is keresik egymás társaság. A régi időket úgy akarják feleleveníteni, hogy házat bérelnek a... több»

#8

82 Rocksuli  (2003)

(19) (11)

vígjáték | zenés

SkyShowtime

Dewey Finn önfeledten a nézők közé veti magát az egyik koncertjén, de senki nem kapja el. A zenekar kidobja őt, a lakásából is ki akarják tenni a szűrét, ráadásul több havi... több»

#7

vígjáték

A Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson a kétezres évek egyik legnépszerűbb paródiája. Olyan filmeket állít pellengérre, mint a Mátrix, a Hatodik érzék, a... több»

#6

80 Vaskabátok  (2007)

(47) (16)

akció | misztikus | vígjáték

TV-ben (Mozi+, csütörtök 01:33)

Nicholas Angel egyszerűen túl jó rendőr, ezért felettesei Londonból egy isten háta mögötti faluba helyezik át. Az unalmas, eseménytelen helyen még a bűnözők is lusták. Ennek... több»

#5

72 Kalandférgek  (2004)

(15) (7)

kaland | road movie | vígjáték

A két jóbarát, a koreai banktisztviselő Harold (John Cho), és az indiai egyetemista Kumar (Kal Penn) elhatározzák, hogy leugranak egy hamburgerért. A feladat egyszerűnek tűnik, és... több»

#4

vígjáték

HBO Max

A kamaszsrácok gondolatai nem túl bonyolultak: szex, szex és szex. Seth és Evan együtt töltötték idejüket a középiskolában, ahol folyamatosan gyönyörű csajokról... több»

#3

87 Másnaposok  (2009)

(169) (52)

road movie | vígjáték

HBO Max

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka elvesztették az ijfú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és... több»

#2

78 Halálos temetés  (2007)

(16) (6)

vígjáték

Daniel nem szeretne mást, csak tisztességesen elbúcsúztatni nemrég elhunyt édesapját. A ravatalozás azonban nem pontosan úgy alakul, mint ahogy tervezte. Nemcsak idegesítő... több»

#1

szatíra | vígjáték

SkyShowtime

A hetvenes években járunk. Ron Burgundy az egyik legfelkapottabb bemondó a tévénél. A férfi mindent megtesz, hogy ő legyen a legjobb. Megjelenése hibátlan, és nem okoz neki... több»