Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb akció filmek 2014-től 2014-ig - Koreai Köztársaság

#1

akció | dráma | háborús | történelmi

Minden idők leglenyűgözőbb győzelmének krónikája. Yi admirálisnak és 12 csatahajójának egy 330 fős flottával kell szembenéznie. A túlerő óriási, azonban a zseniális vezető... több»

Az biztos hogy maradandó nyomot hagy a film maga után, de az első egy óra túl tömény volt mint csata előtti előzmény, majdnem kikcsapoltam, kevés az érzelmi szállal, nyersek a szövegelések, fapofék a hadvezérek. A film második fele már jobban lekötötte a figyelmemet, ez már a... több»
#2

76 U-neun nam-ja  (2014)

(1)

akció | thriller

Egy bérgyilkost letaglózta a tudat, hogy egy baleset folytán megölt egy fiatal lányt, miközben az anyját kellett volna elintéznie. Megkezdődik a nagy hajsza a nő megmentéséért. több»

Jó akció film. Jelentős szerepet kap a dráma és a fájdalom feldolgozása, főszereplőnk szenved, lekében teljesen elveszett, annyira üressé vált hogy saját családja ellen fordul és könyörtelen leszámolás, kegyetlen akciók mutatják rendületlenségét. A film eleje lassan... több»
#3

72 Kkeut-kka-ji-gan-da  (2014)

(2) (1)

akció | krimi | thriller

Go Geon-soo detektívnek nehéz napja van, és az elkövetkezendő 24 órában olyan események részese lesz, melyekre lehetetlen felkészülni: megkapja a válási papírokat feleségétől,... több»

Egy nagyon üdítő színfoltja a koreai filmeknek, mely nem a sötét érzésekről és horrorisztkus hangulatról szól, hogy frászt hozzon a nézőre, hanem szórakoztat. Egy soha véget nem érő iramlás az egész, meyben soha nem tudhatjuk mit hoz a következő képsor.
#4

72 Megtörve  (2014)

(2)

akció | dráma | thriller

TV-ben (RTL Gold, csütörtök 01:33)

Sang-Hyun, aki elvesztette a feleségét, a lányával, Soo-Jin-nel él. Egy nap Soo-Jin-t megerőszakolják és meggyilkolják. több»

Hát, ez valami brutális. Nincs nagyobb fájdalom egy szülő számára, mint elveszítené a gyerekét. Sok film feldolgozta már ezt a témát, de a koreaikai egész más megközelítésbe helyezték a tragédiát, és egy olyan cselekményt szőttek köré, amire nem számítottam. Az azért... több»
#5

akció

A film középpontjában egy katonai csoport áll, akik felveszik a harcot az elnyomó, kegyetlen nemességgel szemben. 1862 - A parasztságot járványok, rossz termés és éhínség sújtja. A... több»

Nagyon kellemes film. Annyira szépen kivitelezett alkotás, hogy nem is lehet elekötni, minden végtelenül precízen megcsinált, még a zenéje is megfogott. Van benne vér bőven, meg harcos jelnetek, és elképesztő kosztümök.
#6

65 Yeok-rin  (2014)

akció | dráma

Jeongjo király (Hyun-Bin) próbálja megóvni a királyi hatalmat Noron-tól és Soron-tól. több»

#7

akció | krimi

Egy profi baduk játékos beszivárog egy helyi alvilági szerencsejáték szervezethez azért, hogy megbosszulja testvére halálát. több»

#8

akció | krimi

Yi-Hwan egy egykori profi baseball játékos, aki miután bundagyanúba keveredett, mindent elveszített. A bandavezér, Sang-Ha egy kíméletlen uzsorás, aki ráveszi Hwant, hogy dolgozzon neki.... több»

#9

58 Kalózok  (2014)

(2)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

A 15. század hajnalán I Szonggje tábornok megdönti a Korjo királyság hatalmát, hogy saját dinasztiát alapítson. A hazaárulással nem ért egyet egyik tisztje, Csang Szadzsong, ezért I... több»

Ez egy piszkosul szórakoztató film, iszonyú jó poénokkal. Az a tippem, hogy a legtöbben a tévében látták szinkronnal és azért húzzák le. Tessék megnézni inkább neten, felirattal. Nem tudom, hányszor láttam, vagy hatszor biztos, és akárhányszor látom, halálra röhögöm magam... több»
#10

57 Pyojeok  (2014)

(1) (2)

akció | thriller

Egy sürgősségin dolgozó orvos összeáll egy merénylet célpontjával, hogy megmentsék a feleségét, akit korrupt bűnözők tartanak fogva.

Nem az a tipikus akciófilm, erős benne a korruptzsarus kegyetlenség, az akciójelenetek szerintem átlagosak, összességében korrekt mozi, egyszer érdemes megnézni. Jól kezdődik, nem tudni kinek is kell szurkolni :)
#11

akció | vígjáték

Jin Ok és két társa gyönyörű fejvadászok, akiknek Csoszon királya egy nap megbízást ad. Miközben a lányok az ügy megoldásán dolgoznak, Jin Ok szembe találja magát a múltjával. több»

Tipikusan egy olyan film, ami lehetett volna jobb is egy kis odafigyeléssel, meg hosszabb játékidővel. Nem tudok rá rosszat mondani, de ez nem jelenti azt, hogy különösebben jónak tartanám.
#12

43 하이힐  (2014)

(1)

akció | thriller

Ji-Wook egy karizmatikus, a halál félelmet hírből sem ismerő detektív, aki nőként akarja élni az életét. Olyan ügybe keveredik, amiből csak nagy áldozatok árán lehet kikecmeregni. több»

Annyi baj van ezzel a filmmel, hogy nem is érdemes neki állni felsorolni. Dél-Koreából ritkán érkeznek ilyen témája filmek, de amikor valaki ráveszi magát, hogy csinál egy ilyent, akkor többnyire nem igazán akar sikerülni. A film vége egyenesen katasztrofális. Van egy erős férfi... több»
Lebegő Kard
#13

akció | dráma

Szanghjon egyedülálló apaként neveli iskolás kislányát. Egy nap tragédia történik: a gyermeket brutálisan megölik. A teljesen magára maradt apa összetörve, tehetetlenül szenved,... több»