Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20081

családi | dráma

Három testvér, egy apa és egy nagymama története, akik egy utazó bábszínházat működtetnek. Miután az apa egy előadás közben meghal, a család többi tagja megpróbálja életben... több»

#20082

61 Douze mille  (2019)

dráma

Franket kirúgják munkahelyéről; úgy tűnik, hátra kell hagynia szerelmét, hogy új állást találjon. több»

#20083

dráma

Négy tinédzser nem egyszerűen sztorikat oszt meg magáról a szociális hálón, hanem legnagyobb félelmeiket és legsötétebb titkaikat is. több»

#20084

53 Kung Fu Zohra  (2021)

(4) (1)

akció | dráma

Telekom TVGO

A tanárként dolgozó Zohra meg van győződve arról, hogy egy válóper teljesen összetörné kislánya szívét, így annak ellenére sem hagyja el Omart, hogy a férfi rendszeresen... több»

Ez a film egyszerre volt minden, de összességében túl sok volt. Nagyon frusztráló ez a történet, valahogy úgy éreztem, hogy lelkileg nem álltam rá készen, de igazából maga a mondanivaló is eléggé el van kenve.
#20085

krimi

Blake Bakert felhívja egykori szerelme és arra kéri, hogy segítsen neki megtalálni elveszett fivérét. Amikor a férfi megérkezik La Hondába, rádöbben, hogy a feladat sokkal... több»

#20086

thriller

Amara 16 helyett 18 évesnek adja ki magát magát, hogy egy társkereső alkalmazáson barátot találjon. Ezt Dian, az édesanyja nem helyesli. Hamarosan Diane-t és Amarát zaklatják, és az... több»

#20087

vígjáték

Amazon Prime Video

Kristin Hensley és Jen Smedley humoristák a közismert #IMOMSOHARD websorozatból, akik most elhozzák kétszemélyes stand-up műsorukat a képernyőkre. több»

#20088

51 Besties  (2012)

dráma | thriller

A film egy fiatal lány és az általa idealizált bébiszitter között kialakult manipulatív és halálosan veszélyes kapcsolat kialakulásának történetét meséli el. több»

#20089

48 Odabent  (2019)

(1)

dráma

Max

Miután főnöke átejtette őt, Maciek ellopja felettese autóját, hogy egy eszeveszett kéjutazásra induljon Lengyelországon keresztül. Az emberek mindenütt egy évforduló... több»

Nem indult rosszul, az alapötlet tetszett, a történet megfogott. Viszont a kivitelezés sajnos gyengére sikeredett.
#20090

dráma | romantikus | vígjáték

Timothy Bonner fő érdeklődési köre elsősorban a golf, másodsorban a szex, harmadsorban az ivás. Egy napon saját bőrén kénytelen megtapasztalni, hogy milyen fájdalmakkal jár a... több»

#20091

dokumentum | történelmi

Életrajzi dokumentumfilm a Stasi megteremtőjéről és működtetőjéről, Erich Mielkéről.

#20092

családi | krimi

Három 13 éves jó barát egy magánnyomozói irodát alapít, és első megbízásuk rögtön a világ legnagyobb rejtélye elé állítja őket: meg kell érteniük a barátság és a... több»

#20093

akció | vígjáték

Három ártatlannak tűnő csinos masszőrnő valójában titkosügynök, akiket egy három akcióból álló bevetésre küldenek... több»

#20094

akció | dráma

Antonio, a fiatal civil köztisztviselő az Atakama sivatagba utazik, hogy inspirációt keressen kisregényéhez.

#20095

családi

A 37 éves Conny nyugodtan él. A jó háziasszony és gondoskodó anya sok év házasság után megtudja, hogy férje el akar válni tőle. Élete merőben megváltozik. Ráadásul Lorenz a... több»

#20096

animáció

Pán Péter és barátai újabb kalandja. Hook kapitány furfangos tervet eszel ki, hogy elkapja Pánékat így Sohaország veszélybe kerül. Vajon sikerül Hook gonosz terve? több»

Szereplők: Michelle Creber, Matt Hill

#20097

horror | kaland | vígjáték

Két testvér újra közelebb kerül egymáshoz, miután közös forgatókönyvük egyik szörnyű teremtménye életre kel. több»

10/31 Part 3
#20098

horror

A Halloween Szörny Maraton háziasszonya, Malvolia, a sikolyok királynője idén négy újabb hátborzongató történetet mesél múmiákról, őrültekről és démonokról. több»

Joe Exotic tigrisei
#20099

dokumentum

Joe Exotic letartóztatása előtti egyik utolsó interjúját adja. Majd volt alkalmazottai mesélnek hírhedt állatkertjéről, és tanúi lehetünk néhány tigrise megmentésének is. több»

Rendező: David Luce

Szereplők: Joe Exotic

#20100

horror | sci-fi | thriller

A nem túl távoli jövőben járunk. Manila utópisztikus városában egyre gyakoribbak az éjszakai áramkimaradások, a sötétség leple alatt pedig egyre több ember tűnik el nyomtalanul. több»