Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20061

dráma | vígjáték

Egy család teendői: megszervezni a tökéletes születésnapi partit a nyolcéves gyermeküknek, megtalálni az elkószált nagypapát...megküzdeni a mellrákkal. több»

Egy meghasadt elme titkai
#20062

thriller

Miután édesapja szívrohamban elhunyt, Julie hazatér, hogy anyját meglátogassa. Sajnos az özvegy megváltozott, a gyász napjaiban furcsán viselkedik, ráadásul minden mozdulatát Warren... több»

#20063

dráma | vígjáték

Max

A táncra született Neneh egy 12 éves fekete lány, aki arról álmodik, hogy a párizsi Opera balettiskolájába kerül. Lelkesedése ellenére meg kell dupláznia erőfeszítéseit, hogy... több»

#20064

53 Ennél csak jobb jöhet  (2023)

(4) (5)

vígjáték

Cinego | Telekom TVGO

Albert és Bruno kényszeres fogyasztók, túladósodottak, egyiküket a pitiáner cselszövések, a másikukat a magánélete sodorja az úton, amelyet mindketten azért járnak, hogy a víz... több»

Ez az a film, amire azt szokták mondani, hogy "egynek elmegy", és ez valóban így van, mert alapbó érdekes film, de nem érzem, hogy valaha még megszeretném újra nézni.
#20065

vígjáték

Viih Tube-nak és társainak ki kell derítenie, kicsoda valójában Anonymous Recanto, aki mindenféle pletykákat terjeszt a suliban. több»

#20066

53 L'Enkas  (2018)

dráma

Frissen szabadulva a börtönből Ulysse csak egy dologra tud koncentrálni: arra, hogy pénzhez jusson. A mindennapos konfrontációk depressziós édesanyjával, az állandóan érkező... több»

#20067

dráma

A boldogtalanság művészete egyfajta portréfilm anyáról és lányáról, akik Peking egyik hutongjában élnek. A nagyvárosi életet új szemszögből bemutató filmben az özvegy anya és... több»

#20068

53 Medea  (2016)

dráma

Medea rádöbben, hogy a barátja elhagyta, holott ő olyan sokat áldozott a férfira. Attól tart, hogy a sorsa hasonló lesz a mítoszokban szereplő Medeáéhoz. több»

Kiss Me
#20069

53 Kiss Me  (2014)

dráma

Egy tinédzsert gerincferdüléssel diagnosztizálnak, mely komoly változást hoz életében.

#20070

horror | sci-fi

Egy Marsról érkezett nő egy robotok által irányított helyen keres menedéket. Három történetet mesél el az emberi félelemről. több»

Ártó barátság
#20071

dráma | krimi | thriller

Joan, az egyedülálló anya rendkívül boldog, amikor lánya végre barátokat szerez új középiskolájában. Sajnos hamarosan világossá válik, hogy a baráti csoportnak saját... több»

#20072

fantasy | misztikus

Egy író képzeletvilágát annyira magával ragadja egy ismeretlen és titokzatos nő alakja, hogy az már az őrülettel határos.  több»

#20073

dráma

Max

Ernst és felesége, Louise aranyházasságukat ünneplik a helyi művelődési házban, ahol minden rokon és ismerős megjelenik. Az ünnepség során azonban egyre több igazságra derül... több»

#20074

horror | krimi | thriller | vígjáték

Két biztosítási ügynök a vesztébe rohan, amikor egy nap egy sorozatgyilkos otthonába kopogtatnak be.

#20075

dráma | kaland | romantikus | történelmi

Carole és Jerome unokatestvérek, de jegyespárnak adják ki magukat, amikor körútra indulnak a Szovjetunióba. Odessza városában szállnak meg; napközben múzeumokba járnak, nézelődnek,... több»

#20076

53 Szektába zárva  (2021)

(1)

thriller

Egy anya egy kisvárosban keresi a lányát, miután kiderül, hogy az egy szektához csatlakozott. Azt mondják neki, hogy a lánya meghalt, de tudja, hogy valami nincs rendben a városban. több»

Meglepően jó volt, a film végén a csavar tényleg váratlanul ért, elérte a hatását. Az alakítások hellyel-közzel kissé gyengére sikeredtek, de ezen kívül nem sok kifogásolnivalót találtam.
#20077

vígjáték

A komikus és showman Kevin Hart ezúttal a Plastic Cup Boyz-nak adja át a terepet. Joey Wells, Will "Spank" Horton és Na'im Lynn egyedi és roppant szórakoztató stílusával képviseli a... több»

#20078

dokumentum

Max

A filmben az amerikai hadsereg egykori tagjai mesélnek rémisztő UFO-közeli találkozásaik tömeges eltussolásáról. több»

Galentine's Day Nightmare
#20079

thriller

Egy nő élete valóságos rémálommá válik, miután főnöke meggyilkolásának elsőszámú gyanúsítottja lesz. több»

#20080

dráma

Sergei és Kira csodálatos párt alkottak együtt, valódi bohém életet éltek Szentpéterváron. A lány azonban új életre és új kapcsolatokra vágyott, így maga mögött hagyta a várost... több»