Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
#20441

50 Vásárláz  (2005)

(2)

dráma | romantikus

Egy sikeres divattervező, Holly G. - ötletét a Beverly Hills-i nők vásárlási szenvedélyére alapozva - küszködő butikját úgy próbálja megmenteni, hogy egy viharos hétvégén... több»

Na, ez az a film, ami miatt annyira kárhoztatják sokan a romantikus filmek világát. Sajnos nagyon ömlengős és sablonos.
#20442

dráma | romantikus

Az Önzetlen szeretet című filmdrámában Michael és Peter amellett, hogy jó barátok, munkaidejüket is együtt töltik, hiszen mindketten a rendőrségnél dolgoznak. Peter viszonyt folytat... több»

Oké, elismerem, hogy ezt a sztorit elgé sokszor láttuk már más filmekben, de akkor is, nagyon hangulatos kis film.
#20443

dráma | vígjáték

Egy önmagát túlhajtó üzletasszony megtanulja, hogy mit jelent az, hogy "légy óvatos, mit kívánsz".

#20444

animáció | családi | fantasy

Odette hercegnő nem akármilyen szülinapi meglepetéssel készül Alise hercegnő számára. Egy zenei tehetségkutatót szervez a nemes hölgy születésnapjára, a győztes jutalma pedig nem... több»

#20445

vígjáték

A fiatal házaspár, Marsha és David gyereket várnak. Amikor felveszik az ukrán emigráns Sophiát házvezetőnőnek, remélik, hogy a lány némi rendszert hoz zaklatott életükbe. Azonban... több»

#20446

50 Rivális  (1992)

dráma | horror | sci-fi | thriller

A tudós egy nő személyiségével ruházza fel a számítógépét és Lucy-nek nevezi el. Miután a férfi újra közel kerül elhidegült feleségéhez, a gép féltékenységből... több»

#20447

vígjáték

A komikus és showman Kevin Hart ezúttal a Plastic Cup Boyz-nak adja át a terepet. Joey Wells, Will "Spank" Horton és Na'im Lynn egyedi és roppant szórakoztató stílusával képviseli a... több»

#20448

romantikus

Sam Sanders saját rádiós műsort vezet, azonban váratlanul beugrósként is helyt kell állnia egy tőle teljesen idegen témájú műsorban. Jake Hanson autószerelőként dolgozik. Egy nap... több»

Mennyország és pokol között
#20449

vígjáték

A Forest Gump stílusában íródott film Jacob, egy mozgáskorlátozott férfi humoros de egyben szomorú történetét meséli el. A Chaplin-szerű figura nem tud munkát találni és eltartania... több»

#20450

családi | romantikus | vígjáték

Marc-nak a romantikus regényírónak vakrandit szervez aki kissé túlvezérelt testvére. A férfi nem túl lelkes a dolog miatt, ráadásul a végén rossz lányt vesz fel a lakóparknál...

#20451

horror

Egy férfit egy pszichopata támadó ejt rabul, és egy pokoli útra viszi, ami alatt három rettenetes történetet kell átélnie - míg elrabolt családja megkötözve várja őt valahol.  több»

Kertvárosi tolvajok
#20452

thriller

Miután huzamosabb ideig otthon tanult, Sky alig várja, hogy visszatérhessen a középiskolába, hogy új élményeket és barátokat szerezzen. Sajnos úgy tűnik, hogy az új bandája... több»

#20453

családi | dráma

Anna Sparrow egyre inkább nem találja helyét a családban. A háziasszony gyermekei a felnőttlét küszöbén egyre inkább önállósodnak, s már nem igénylik annyira édesanyjuk... több»

#20454

dráma

Netflix

Micky Adams mindig is különc rockzenésznek számított. Mostanra teljesen eltávolodott a valóságtól, kiadója pedig úgy döntött, megválik tőle. A vezetőség épp ezért megbízza a... több»

#20455

családi

A film központjában egy lány áll, aki egy pónit örököl, mely hihetetlen erős barátságot alakít ki féltestvére terrierjével, akinek szokásává válik a ló hátán ülve utazni. több»

#20456

dokumentum

Russ Meyer dokumentumfilmje egy földalatti civilizációról.

#20457

50 Adáshiba  (2021)

(4)

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

Max

A kilencvenes évek végén egy videoarchívumban dolgozó férfi feltárja a kalózmásolatok készítőinek hálózatát, rövidesen pedig egy mindenre kiterjedő összeesküvés-elmélet... több»

Szörnyen lassan, már-már kibírhatatlanul lassan halad a történet előre. Dráma, horror, krimi - mindhárom akar lenni, de egyiket sem tudja jól hozni.
#20458

50 A vonatmester  (2008)

(1)

családi

TV-ben (Filmbox Family, csütörtök 01:33)

Jeremiah Wilson a Willamette Western Vasúttársaság vonatmesteri címének büszke tulajdonosa. A 62 éves férfi minden napja a vonatokkal indul és velük is zárul. Amikor Brett Branner... több»

Most láttam...és őszintén szólva borzalmas volt...a színészek olyan meggyőzően alakítottak, hogy ennyi erővel én is mehettem volna közéjük, a történet is nagyon gagyira sikerült..
#20459

50 Bűnös viszony  (2003)

(2)

dráma | misztikus | thriller

Matt komolyan aggódik a családja jövője miatt, noha a párkapcsolatai sem kimondottan mondhatók jónak, rövidesen pedig egy véres gyilkosságsorozat veszi kezdetét.

Én nem igazán tudtam élvezni ezt a filmet, valahogy olyan snassz volt az egész, persze megértem, ha valakinek ez bejött, csak szerintem nem mindenkinek "való".
#20460

50 Back Then  (2012)

vígjáték

Gavin Miller középiskolás évei tele voltak szenvedéssel, amit nagy nehezen sikerült elfelejtenie. Egyszer azonban feltűnik egy lány a múltból, ami feltépi a régi sebeket.