Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21101

akció | dráma

Egy fiú története, aki nem csupán apját keresi, hanem a múltja elől is menekül. több»

Amber Alert
#21102

50 Amber Alert  (2016)

dráma | thriller

Egy fiatalember túszul ejt egy busznyi gyereket, hogy váltságdíjat csikarjon ki a biztosítótársaságtól, amely nem adott helyt beteg anyja igényeinek. több»

#21103

akció | krimi | thriller

Négy jóbarát a város rosszabbik felében együtt nőtt fel, az élet azonban nagyon is más irányba vitte őket. Ketten a tökéletes bűntényt követik el, a másik kettő pedig... több»

#21104

horror

Halloween előtti éjszakán egy bébiszittert követni kezd egy rejélyes maszkos idegen, akivel idővel romantikus viszonya alakul ki. több»

#21105

50 Ju-on: Za fainaru  (2015)

(1)

horror

Az előző rész eseményei után Mai, az általános iskolai tanító, Yui Shono testvére megpróbálja megtalálni eltűnt nővérét. Mai hamarosan felfedezi a Teriyaki családot, akiknek ... több»

Hát, nem egy nagy eresztés a film, egyszer nézhető, de semmi maradandót nem nyújt. Sajnos érződik rajta hogy egy nyolcadik részről van szó, így kreatívitás és újdonság nem nagyon van benne. Hangulata jó, de túl giccses a régiekhez képest, amik fakók és nyomasztóak voltak.
#21106

akció | dráma | életrajzi | krimi | thriller

Az Electrc Slide története 1983-ban, Los Angelesben játszóik; a csodás lányok, fényűző paloták, a külcsíni jólét és csillogás világában. Eddie antik bútorokkal kereskedik,... több»

#21107

akció | dráma | thriller

Az egyedülálló édesanya nyaralni megy, ám amikor gyermekét váratlanul elrabolják, a saját kezébe veszi a dolgokat. több»

#21108

vígjáték

Egy fiatal pár végre rátalál álmai otthonára egy kisvárosban. Ám hamarosan kénytelenek azzal szembesülni, hogy a ház egy öngyilkos szektának ad otthont.

#21109

50 Oloture  (2019)

(3)

dráma

Netflix

Prostituáltnak álcázva magát egy fiatal újságíró beépül az alvilág sötét társaságába, hogy feltárhassa az elnyomott és kihasznált nők mindennapjait. több»

Nagyon érdekes bepillantani egy más kultúra esztétikafelfogásába, már ha megközelíthetjük innen a filmet - és érdekes kísérlet megérteni, hogy ezzel a húsbavágó sztorival pontosan mit is akarna kezdeni.
#21110

akció

Maxx a hadsereg után zsoldosként éli tovább életét, ám egy küldetés balul sül el, társai pedig hátrahagyják őt. A férfi azonban kap még egy lehetőséget az élettől, így... több»

#21111

vígjáték

A film egy nőről szól, aki párok szétszakításából él. Egy alkalommal elhatározza, hogy a nővérét is megszabadítja a barátjától. több»

#21112

akció | dráma | thriller

Egy rosszul sikerült rablást követően Camilla, a volt mentős és barátja Gerry elrabolja egy híres bűnöző sérült testvérét. Miközben a lány egy sor veszélyes beavatkozást... több»

#21113

dokumentum

HBO Max

A személyiségtesztek iránti amerikai megszállottság váratlan eredetét feltáró dokumentumfilm azt vizsgálja, hogy a személyiségről alkotott elképzelések milyen mélyreható módon... több»

A dokumentumfilm jó bevezetés mindazoknak, akik nem ismerik a személyiségteszteket, azonban mindkét ágban, amelyet megpróbál érinteni (nevezetesen a tesztek mögötti tudomány és a társadalmi-gazdasági aspektus/hatás), a felszínen marad.
#21114

romantikus

Haley egy kisvárosból költözött Los Angelesbe, ahol befutott esküvőszervezőként dolgozik. Amikor húga megkéri, hogy szervezze meg az ő eskövőjét is, kénytelen hazatérni. több»

Miért mindig a lányok térnek haza a nyüzsgő nagyvárosból??? Miért nem fiúk???? Ezen túllépve ez a film nem nagyon sikerült jóra, mert minden annyira fals benne, hogy nem igaz. Nehéz elhinni a történetet, és ez még csak a dolog teteje.
#21115

dráma | romantikus | vígjáték

Jack Spencer, az egykötetes író luxuskempingezni megy feleségével, Amandával, hogy ha már a karrierje nem igazán megy, legalább a házaséletét rendben tegye. Ám a szállásról... több»

#21116

misztikus

Egy banda négy különböző tagja négy különféleképpen emlékezik a szexszel, drogokkal és gyilkossággal fűszerezett éjszakára, amely megelőzi fellépésüket egy népszerű... több»

#21117

50 Szerelmem, New York  (2012)

(5) (4)

vígjáték

Pár harminc év körüli barát, Michaël (Manu Payet), Nabil (Nader Boussandel) és Sylvain (Baptiste Lecaplain) New Yorkba mennek, hogy születésnapja alkalmából meglepjék régi... több»

Nekem bejött ez a film, leginkább Geraldine karakterét találtam érdekesnek, valamint a 80 év körüli idős hölgyet. A film tele van poénokkal, képes volt többször is megnevettetni. A rendezésen érezni, hogy nem egy amirekai filmről van szó, ezt tükrözi a film képi világa és a... több»
#21118

családi | kaland

Ebben a szórakoztató élőszereplős családi filmben életre kelnek Jim Henson és Jerry Juhl 1968-as történetének eredeti karakterei, hogy újfent galibákat okozva varázsolják el a... több»

#21119

vígjáték

Miután Franckot depresszióval diagnosztizálják, barátai elhatározzák, hogy megpróbálják vidámabbá tenni a férfi életét. Azonban, mint kiderül, a barátok élete sem fenékig tejfel.

#21120

családi | fantasy | romantikus | vígjáték

Ebben a romantikus karácsonyi filmben egy férfi először találkozik kedvese családjával. A csavar azonban csak ezután következik: ha elköteleződik szerelme mellett, a következő... több»