Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Exchanged
#21301

NA Exchanged  (2018)

thriller

A film története szerint egy Európába került amerikai cserediák rájön, hogy az őt fogadó család tagjai terroristák. több»

Rendező: Geoffrey Haley

Szereplők: Tony Revolori

Ha elfáradt, viheti
#21302

vígjáték

Az élete derekán járó író (Scherer Péter) szakmai válságba került, és bár továbbra is nagy népszerűségnek örvend, az ihlet szikrái hosszú ideje elkerülik őt. Ha mindez nem... több»

Black Lion
#21303

dráma

A film Carlos Mavroleon történetét meséli el, aki a Harvardon tanult, és egy közel százmillió dollár értékű vállalkozást épített fel. Élete során rengeteg mindent véghezvitt,... több»

The Match
#21304

NA The Match  (2020)

dráma | sportfilm | történelmi

A film megtörtént esemény alapján készült. 1944 tavaszán, Hitler születésnapja apropóján a nácik futballmérkőzést rendeztek, melyen magyar foglyok szálltak versenybe a náci elit... több»

Visszatérés a Holdra: Másodpercek az érkezésig
#21305

dokumentum

Mérnökök és tudósok számolják vissza az utolsó pillanatokat a világ első magánfinanszírozású Hold-küldetéséig. Sikerül vajon a stabil landolás? több»

Király 108
#21306

NA Király 108  (2020)

életrajzi

A portréfilmet öt helyszínen, mindössze egy év alatt forgatta le Király Gábor és stábja. A több mint egy órás alkotásban harmincketten beszélnek a kapusról és életéről, köztük... több»

La nuit est là
#21307

dráma | rövidfilm

Férje három évvel ezelőtti meggyilkolása óta Jeanne élete kezd egyre csendesebben és nyugodtabban telni egy szigeten. több»

Celeb cápák
#21308

dokumentum

A Föld óceánjaiban élő sok millió cápa túlnyomó többségét nem ismerjük személyesen – vannak azonban olyan különleges példányok, melyek mára valóságos celebekké váltak... több»

A Halálzónán túl: Harc az ebolával
#21309

dokumentum

2014-ben több mint 11 ezer ember életét oltotta ki a történelem eddigi legsúlyosabb ebolajárványa. Most, 2019-ben a kór újra támad. Elég felkészültek vagyunk hozzá, hogy... több»

Harry herceg esküvője
#21310

dokumentum

2018. május 19-én kis túlzással az egész világ az angliai Windsorra figyel majd: akkor lesz ugyanis Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle esküvője. Ám ami öröm és... több»

#21311

dokumentum

Aki utazott már a nagyvilágban, az tudja, hogy nem ritka a turizmusban az állatok kihasználása. Ezek a teremtmények a legtöbbször szenvednek, és méltatlan körülmények között... több»

Van feljebb
#21312

NA Van feljebb  (2019)

játékfilm

Két jelölt érkezik egy 26 emeletes irodaház földszinti recepciójára: a huszonéves Cintia (Kőszegi Mária) kiskosztümben, és a középkorú, testes János (Széles László) parókában,... több»

Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Ökológiai Kutatóközpont Balatoni Limnológiai Intézete
#21313

dokumentum

1927. szeptember 5-én kezdte meg működését a Klebelsberg Kuno szorgalmazására alapított Magyar Biológiai Kutatóintézet, az MTA Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének elődje. Az... több»

Rendező: Kántor Zoltán

Amerika leghalálosabb cápái
#21314

dokumentum

Az USA partjait mosó vizekben 170-nél is több cápafaj él, ám ezeknek csak a töredékéről bizonyosodott be, hogy valaha emberre támadtak. Ezzel együtt nincs biztonságban az, aki itt a... több»

Ragadozók zsákmányai - A középső láncszem
#21315

dokumentum

A tápláléklánc az élőlények egyik legfontosabb kapcsolata, ahol minden egymásra épül. Ha az egyik láncszem kiesik, felborulhat a rendszer. több»

Észak-Korea: A rezsim titkai
#21316

dokumentum

A kétórás dokumentumfilm bemutatja a bonyolult történelmet, az extrém politikát és a merev társadalmi normákat, melyek a belső elnyomás és a külső agresszió útjára vezették... több»

Szerepzavar
#21317

NA Szerepzavar  (2018)

játékfilm

Soma színészként keresi a kenyerét, ám nem színházban, hanem a való életben pénzért vállal szerepeket. Nem érzi jól magát a bőrében. Mindenki hazudik körülötte, de legjobban az... több»

Rendező: Szirmai Márton

Bioevolúció
#21318

dokumentum

Az utóbbi tíz évben Olaszországban 153%-kal nőtt a biotermékek piaca. Ez sok termelőt arra késztetett, hogy ők is áttérjenek a biotermelésre. De vajon a "bio" tényleg a minőség... több»

#21319

NA Nowhere to Hide  (2020)

(1)

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Egy fiatal nő bosszúra készül azok ellen, akik gyerekkorában tönkretették az életét.

#21320

dráma | thriller

A film cselekménye valós és lelkiismeretlen drogkísérleteinek idején, az 1960-as évek elején játszódik, és Ford Strauss, a zseniális pszichiáter útját követi, akinek erkölcsi és... több»