Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Kardszárnyú delfinek: A mélység urai
#21361

dokumentum

A kardszárnyú delfinek – más néven orkák – a tengerek és óceánok vitathatatlan csúcsragadozói. Prédáikat csoportosan követik és támadják meg, így még a hatalmas bálnákkal,... több»

#21362

dráma

Egy frissen szabadult férfi megpróbál új életet kezdeni egy nővel, ám rövidesen azon kapja magát, hogy közösen tervelnek ki egy új balhét.

A piramisok elveszett sírjai
#21363

dokumentum

Az egyiptomi piramisok árnyékában egy neves régészekből álló kutatócsoport ambiciózus ásatásokba kezd. Vajon sikerül-e új információkhoz jutniuk a monumentális sírokat... több»

A Fili karnagya
#21364

dokumentum

Már 41. éve annak, hogy Haáz Sándor zenetanárként a székelyföldi Szentegyházára került tanítani. Összevonta a helyi iskolazenekart és énekkart, majd az így létrejött együttest... több»

Mars: Egy nap a vörös bolygón
#21365

dokumentum

A film szondák és roverek adataiból készült felvételek segítségével tárja elénk a Mars csodálatos, ilyen átfogóan és részletesen még sose bemutatott felszíni formakincsét.... több»

Sorsukat, hitüket vállalók
#21366

dokumentum

Keresztények Szíriában és Iraki Kurdisztánban. Mióta ember él a Földön, az üldözöttség alapvető léthelyzete. A keresztények pedig több mint kétezer éve ezen az úton járnak. A... több»

Rendező: Téglásy Ferenc

Katie új arca
#21367

dokumentum

Katie a legfiatalabb páciens, aki valaha teljesen új arcot kapott. Milyen nehézségei vannak egy ilyen sebészeti beavatkozásnak? És miként éli meg egy ember a külső megjelenése ennyire... több»

A Titanic kincsei
#21368

dokumentum

A Titanic roncsainak 1985-ös megtalálása számos régi kérdést megválaszolt – és aktuálissá tett egy újat: Mi legyen a sorsa az utasok személyes tárgyainak? Kit, kiket illetnek ezek... több»

A tobzoska – A világ legkeresettebb állata
#21369

dokumentum

A tobzoska a Föld egyetlen valódi pikkelyes emlőse. Szinte semmit nem tudunk az életükről, de ezek az állatok tartanak egy sajnálatos rekordot: ők a legkeresettebb emlősök a... több»

Antall József 1315 napja
#21370

dokumentum

Antall József miniszterelnökként nem tudta teljesen megvalósítani elképzeléseit. Ennek objektív és szubjektív okai egyaránt voltak. Gazdasági, bel- és külpolitikai, valamint emberi... több»

Rendező: Dér András

A nagymacskák titkai
#21371

dokumentum

Az úttörő felfedezéseket tevő tudósok új bepillantást engednek a nagymacskák viselkedésébe és fiziológiájába. A nagymacskák hősei fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy megóvják... több»

#21372

dráma | romantikus | rövidfilm

A film története szerint egy jobbágy menekülni kényszerül, miközben folyamatosan vadásznak rá. Később az "egy év és egy nap" törvénye alapján felmentik a vádak alól. több»

#21373

dráma

Jennának semmivel sem kell törődnie, gondtalan fiatalként múlatja az időt. Az egyik éjszaka, miközben hazafelé sétál, egy csapat agresszív férfi áldozatává esik. Ezt követően... több»

#21374

NA Gymnasia  (2019)

horror | rövidfilm

Vérfagyasztó amerikai horror-rövidfilm. több»

#21375

dráma

Egy régiségkereskedőhöz váratlanul beállít egy nő egy Buddha-szoborral, és elmond egy titkot róla. A férfi így egy szövevényes bűnügy közepébe csöppen. több»

#21376

dokumentum | zenés

Netflix

Ez a dokumentumfilm a Racionais MC's nevű befolyásos hip-hop csoport történetét meséli el, akik az utcai költészetet erőteljes mozgalommá alakították Brazíliában és világszerte. több»

Rendező: Juliana Vicente

Szereplők: Edi Rock, Ice Blue, Mano Brown

Finding Nana
#21377

NA Finding Nana  (2020)

(1)

dráma

Nana váratlanul eltűnik, ezért a bátyja megpróbálja megkeresni őt, de rá kell jönnie, hogy Nana veszélyes szervkereskedők fogságába esett.

Rendező: Charles Opong

Szereplők: Daniel Tetteh

#21378

dokumentum

A dokumentumfilm bepillantást nyújt a francia stand-uposok világába.

Cowboy Ninja Viking
#21379

akció | kaland | vígjáték

Egy többszörös személyiségzavarban küzdő férfit egy titkos kormányzati program keretein belül szuperkatonává képeznek, melynek következtében a cowboyok, a ninják és a vikingek... több»

Untitled Terminator 3
#21380

akció | sci-fi

A múlt megváltozott ugyan is valaki visszaküldött egy terminátort a múltba, hogy megvédje Sarah Connort. A terminátor legyőzése így már gyerekjáték volt, Kyle Reese életben maradt.... több»