Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21381

dráma

Egy elvált mő megpróbál megbékélni diszfunkcionális családjával, miközben új esélyt talál a szerelemre. több»

#21382

horror | misztikus | sci-fi | thriller

Az Egyesült Államok és Mexikó határán 20 évente eljönnek azok a napok, amelyeket a helyiek "időtlenségnek" neveznek. Ilyenkor az istenek, akiknek egykor az ősi maja törzsek... több»

#21383

történelmi

A dokumentumdráma az amerikai álom széthullását elemzi.

Magic Tree House
#21384

fantasy

A film története szerint két gyerek egy fán található kunyhóra lel, amely varázslatos módon képes utazni téren és időn át. több»

#21385

dokumentum | rövidfilm

Netflix

A 16 éves Yuguo, aki rajong a kelet-európai romantikus költészetért, kínai otthonából elzarándokol a romániai Kárpátok lábához. több»

Rendező: Ilinca Calugareanu

Szereplők: Haoming Chen

The Portrait's Secret
#21386

dráma | politikai

Ez a több különböző szintjén igaz történet a homoszexuálisok emberi jogaival kapcsolatos problémákat hivatott bemutatni. A narratíva igyekszik kitértni a vérfertőzés, a... több»

Az Ördög a Fehér Városban
#21387

dráma | thriller | történelmi

Az 1893-as világkiállításon H. H. Holmes sorozatgyilkos gyilkolni készül... több»

Rendező: Martin Scorsese

Alien Vs Zombies
#21388

sci-fi

2070-ben járunk, sok évvel a háború után, aminek következtében a Föld némaságba burkolózott. A Figyelők egy felderítő hajót küldenek, hogy kiderítsék, mi folyik jelenleg a... több»

#21389

NA Asbury Park  (2018)

dráma

1974-ben az Asbury Parkban minden a rock and roll-ról szólt, és ahol egy fiatal srác élete kalandját élte át. több»

Rendező: Peter Dobson

#21390

NA Inu-ô  (2021)

animáció | zenés

Egy elátkozott táncos és egy zenész fantasztikus előadásokkal kápráztatja el az embereket. több»

Rendező: Masaaki Yuasa

#21391

sci-fi

A Givers of Death (G.O.D.) egy apokaliptikus sci-fi mese a megváltásról. Egy férfi, egy nyomozó és egy egész város békére törekvő útja. A férfi a vezeklésen keresztül keresi a... több»

#21392

vígjáték

Otto Brooks 16. születésnapját ünnepli a család, amikor is a fiú szeretné bejelenteni nekik a másságát. több»

#21393

A Lord Huron együttes a Vide Noir című harmadik stúdióalbumukhoz kapcsolódó 18 hónapos turné befejezése után Ariel Vida rendezővel közösen készített egy egész estés játékfilmet... több»

#21394

NA Split  (2024)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

A Spellbound Ellian, a kitartó hercegnő kalandjait követi, akinek merész küldetésre kell indulnia, hogy megmentse családját és királyságát, miután egy titokzatos varázslat... több»

Békelátogatása
#21395

dokumentum

2019. február 3-án Ferenc pápa történelmi jelentőségű látogatásra érkezett az Egyesült Arab Emirátusokba. Ez volt az első alkalom, hogy katolikus egyházfő az Arab-félszigetre... több»

Kokainreptér - Latin-Amerika
#21396

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Egy fiatal lány és mostohaanyja kokaintéglákat rejtegetnek a ruhájuk alatt; egy férfi folyékony kokaint igyekszik felvinni a repülőre – italospalackokban; és egy fűszerszállítmány... több»

#21397

horror

Amikor a Pine Hills nyári tábor vezetői előkészítik a tábort a következő szezonra, hirtelen megjelenik egy bajba jutott fiatal nő, aki azt állítja, egy titokzatos lény minden... több»

Cápák a szörfösök ellen
#21398

dokumentum

Világszerte egyre több embert ér cápatámadás, és a jelek szerint ilyen szempontból a szörfösök a legveszélyeztetettebbek. Miért kerültünk e nagyszerű ragadozók célkeresztjébe?... több»

Diktátorok kézikönyve
#21399

dokumentum

Észak-Koreát ma a legdiktatórikusabb, legjobban ellenőrzött országként tartják számon világszerte. Az elnyomó rendszer alapjait az 1948-ban hatalomra jutott Kim Ir Szen vetette meg, aki... több»

Covid 19 − Veszélyben a világ
#21400

dokumentum

2020 tavaszán a világot drámaian érintette a koronavírus-járvány. Részletes áttekintés arról, milyen politikai és társadalmi választ adtak az országok a pusztító járványra. több»