Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
IKEA: a színfalak mögött (Az Ikea belülről)
#21401

dokumentum

Az IKEA kétségkívül egyike a világ legsikeresebb, legrejtélyesebb és legkönnyebben felismerhető brandjeinek: csupán a tavalyi évben 900 millió ember látogatott el áruházaiba 49... több»

Diktatúrák és zsarnokok
#21402

dokumentum

Egy ország erős kezű vezetőjévé, sőt zsarnokává válni nem egyszerű feladat, ám ha a gazdaság romokban áll és az emberek stabilitásra vágynak, optimálisak a feltételek egy... több»

Virágkoszorús fakereszt
#21403

dokumentum

Évszázadok óta hagyomány, hogy a magyar nemzet legnagyobb búcsújárásán, a csíksomlyói búcsú zarándokainak sorában, a gyergyóalfalvi keresztalja halad az élen és ők az elsők,... több»

Rendező: Zsigmond Attila

Csillaghálóban II.
#21404

dokumentum

Emlékek szerelemről és barátságról Pilinszky János univerzumában. Pilinszky János (1921–1981) a 20. század egyik legnagyobb magyar költője volt, akinek szellemi jelenléte a mai... több»

A mókusok világa
#21405

dokumentum

A parkok és erdők kedves lakói az európai mókusok. Az európai mókus barna, fekete vagy akár szürke bundát is ölthet, javarészt mégis barnásvörös. Idejük nagy részében élelmet... több»

Egy darabka Erdély
#21406

dokumentum

Elbeszélés az Ojtozi-szorosból, a Keleti-Kárpátokban, Erdélyben élő Rózsa család három generációjáról, hagyományőrzésről, mentésről, mai életről, jövőről a kisebbségi... több»

#21407

vígjáték

Két végzős filmművészeti hallgatónak el kellene készítenie a vizsgafilmjét, de mivel teljesen eltérő személyiségek, ez nem is olyan egyszerű feladat.

#21408

NA El Vestido  (2024)

horror

Az esküvője előtt néhány nappal Sarah-nak borzongató látomásai vannak, amelyek nemrég szerzett esküvői ruhájához kapcsolódnak. több»

#21409

akció | fantasy | kaland | musical

Netflix

Történetünk egy félig ember, félig vérfarkas lányt követ, aki végre megtalálja azt a helyet, ahová be tud illeszkedni, de amikor egy a Monster High elpusztítására irányuló... több»

#21410

életrajzi

Egy világbajnok élettörténete, aki egész életében küzdött, de nem csak fizikai értelemben.

#21411

akció | fantasy | kaland | sci-fi

3477-ben járunk, amikor  a szultán felemelkedése azzal fenyeget, hogy káoszba taszítja az országot. Egy piti kis tolvaj Hong Kong városából találkozik egy idős bölccsel, akinek a... több»

#21412

NA Csodapunci  (2018)

dráma | rövidfilm

Lena még sose volt fiúval, első együttlétének gondolata pedig némi félelemmel és izgalommal tölti el. Ezt a félelmet egy családi legendának köszönhetően próbálja legyűrni, amely... több»

#21413

dráma

Egy elvált mő megpróbál megbékélni diszfunkcionális családjával, miközben új esélyt talál a szerelemre. több»

#21414

horror | misztikus | sci-fi | thriller

Az Egyesült Államok és Mexikó határán 20 évente eljönnek azok a napok, amelyeket a helyiek "időtlenségnek" neveznek. Ilyenkor az istenek, akiknek egykor az ősi maja törzsek... több»

#21415

történelmi

A dokumentumdráma az amerikai álom széthullását elemzi.

Cockroaches
#21416

NA Cockroaches  (2019)

krimi | vígjáték

Bűnözők azon versenyeznek, hogy ki leli meg előbb az elrabolt angol királynőt. De felmerül bennük a kérdés: mi számít a leginkább? több»

Hannibal: Pride of Carthage
#21417

akció

A Kr.e. második században egy különleges vezetői képességekkel ellátott fekete katona a karthágói sereg élére áll. 11 elefánttal és mintegy hatvanezer katonával történelmet írt,... több»

#21418

horror | thriller

Egy eltemetett titkokkal teli család tagjai két évtized után újra találkoznak egy tanyán, hogy megfizessennek a múltbeli bűneikért. több»

Jane Millen
#21419

NA Jane Millen  (2018)

krimi | thriller

A film története szerint egy veterán rendőrségi nyomozót egy gyilkossági üggyel bíznak meg, ami sokkal több problémát okoz neki, mint gondolta volna. több»

Rendező: Cynthia Mort

Szereplők: Olga Kurylenko

Szemfényvesztők 3
#21420

krimi | thriller

Hosszú évek után ismét együtt minden idők legzseniálisabb illuzinistái, akiket mindenki csak úgy ismer, hogy a Négy Lovas. De mi lesz a következő mutatványuk? Ez hamarosan kiderül,... több»