Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
A Sándorgyuri – 80 év 50 percben
#21341

életrajzi

Filmio

Tréfamisszionárius? Viccvátesz Mókanomádoló? Kabaréhittérítő? A hitetlenség korának nevettetője? Röhögtető prédikátor? Nemcsak! Is! 80 év 50percben. 50 perces életműportré a... több»

Elefántborjú-hadművelet
#21342

dokumentum

Sri Lankán egyre több áldozatot követel az emberek és az állatok élőhelyekért és erőforrásokért vívott harca. A filmben egy elárvult, súlyos beteg elefántborjú sorsát... több»

#21343

dráma

Egy mostohaanya kifelé a gondoskodó anya álarcát mutatja, éjszaka azonban terrorizálja a gyerekeket.

#21344

dokumentum

Michel Vaillant és a Le Mans találkozik, és valóra válik egy álom.  több»

#21345

családi

A történet azt mutatja be, hogy hogyan reagál egy nemtörődöm apa a pandémiára.

Orvosi csodák
#21346

dokumentum

Don Wildman megvizsgál egy nőt, aki állítólag nyulaknak adott életet. Feltárja továbbá egy mágneses szupererővel rendelkező fiatal lány furcsa esetét.  több»

Rendező: Chad Densen

Szereplők: Ed Begley Jr.

#21347

dráma | életrajzi | rövidfilm | vígjáték

Egy férfi egy helyi legenda nyomába ered, keresztülvágva a dzsungelen, miközben a lelki békéjét is megtalálja.

Rendező: Micah Van Hove

Szereplők: Alex Carlo Delgado

#21348

NA Pagten  (2021)

dráma | életrajzi

Szoros kapcsolat alakul ki a neves dán szerző, Karen Blixen és a fiatal, ígéretes költő, Thorkild Bjørnvig között. több»

#21349

dokumentum

A BP Ungerground második része a budapesti hip-hop kultúrát veszi górcső alá, és különleges képi megoldásokkal, archív felvételekkel és interjúkkal idézi meg, hogyan vert... több»

Dawgtown
#21350

NA Dawgtown  (2018)

akció | animáció | dráma

The Wackiest Guns in the West!
#21351

akció | animáció | vígjáték | western

A film története szerint tizenegy idegennek össze kell fognia egy vadnyugati falu megvédésének érdekében, amelyet egy csapatnyi bandita fenyeget. több»

Rendező: Jacob S. Lee

The Last Days of Night
#21352

thriller | történelmi

A film az amerikai elektromos forradalom két nagy alakját mutatja be, George Westinghouse-t és Thomas Edisont, akik idővel komoly rivalizálásba kezdtek... több»

#21353

thriller

A film története szerint a Sátán fogadást köt Istennel, miszerint a modern időkben Jézus nem lenne képes szent életet élni. Isten belemegy a fogadásba... több»

Rendező: Ken Policard

#21354

vígjáték

Egy családapa megtudja, hogy tévesen diagnosztizáltak nála halálos betegséget, azonban korábban ígéretet tett Istennek, hogy ha segít neki meggyógyulni, akkor jócselekedeteket fog... több»

#21355

krimi

Az ír maffiának dolgozó Carl Reynolds legújabb feladata az, hogy ölje meg Margery Kellert, de ez nem is olyan egyszerű dolog. több»

#21356

dráma | krimi | thriller

Az észak-karolinai Appalache-hegységben a tizennyolc éves Jacob McNeely őrlődik a metamfetamin-kereskedő nagyfőnök apja megnyugtatása és aközött, hogy a szerelmével együtt örökre... több»

#21357

misztikus

Egy építésznél ritka szembetegséget diagnosztizálnak, ami egy szürreális valóságot nyit meg előtte-  ebben meglátja az emberek valódi szándékait. több»

#21358

NA Fene  (2018)

horror | rövidfilm

Egyedül állsz a hóban, távol mindentől és mindenkitől. A távolban egy fekete alak tűnik fel, és egyre csak közeledik. Lemerevedsz. A sorsodra maradtál... több»

Rendező: Mile Tibor

Szereplők: Mile Tibor

Hétköznapi Trianon
#21359

történelmi

TV-ben (DUNA WORLD, csütörtök 01:33)

Két fiatal a trianoni békediktátum okai után kutat Versailles-ban és az erdélyi Bonchidán, bemutatva az 1920 utáni, mai tanulságokat is tartalmazó nemzetfejlődést, de a velünk élő... több»

On the Spot: Esther, a törzs lánya
#21360

dokumentum

Egy kalandos, egzotikus és végtelenül emberi törzsi történet Afrikából, az Omo völgyéből, amit az emberiség bölcsőjének is neveznek és máig tradicionális törzsek lakják. Az On... több»