Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21421

NA Azuro  (2021)

dráma | vígjáték

Egy nyár története egy kis faluban, amely mindentől elzárva fekszik a egyek közé ékelődve. Egy baráti társaság mindennapjai megváltoznak, amikor egy ismeretlen férfi érkezik a... több»

OzoneUtazás: Marokkó
#21422

A díjnyertes expedíciós- és útifilm stábja ezúttal Marokkóba látogat. több»

#21423

horror

A dokumentumfilm betekintést biztosít a hatalmas siker mögé, ami megrázta a filmvilágot, amikor egy rendező a saját otthonában mindössze 15 000 dollárért leforgatta az első... több»

Túl jó barátok
#21424

rövidfilm

Régi barátságokat teszünk próbára. Mi történik, ha megkérjük legjobb barátunkat, hogy segítsen felkészülni egy vakrandira... majd bevalljuk neki, hogy igazából vele randiznánk?... több»

Rendező: Alain Guillerme, Lucas Sensi

Szereplők: Lou Labussiere

Vikingek kardja
#21425

A vikingeket az elmúlt évezredek legrettegettebb harcosai között tartják számon a történészek – a kor leghírhedtebb fegyverével, az Ulfberht karddal azonban közülük is csak a... több»

#21426

NA Alive  (2020)

horror

Miután Barney egy fertőzés következtében lassan zombivá változik, nővére, Helen kétségbeesetten próbál segítséget keresni. Rátalálnak egy házra, melynek lakója, Dan súlyos... több»

Madeleine McCann rejtélyes eltűnése
#21427

dokumentum

Noha Madeleine McCann szülei meg vannak győződve arról, hogy kislányukat nyaralás közben a portugál üdülőhelyen elrabolták, hamarosan rájuk terelődik a gyanú... több»

Lépten-nyomon geológia – Megakatasztrófák
#21428

dokumentum

18 millió évvel ezelőtt gyökeres változások kezdődtek a mai Kárpát-medencében. Ez volt Európa legaktívabb vulkáni területe, és a legnagyobb tűzhányók a mai Bükkalján... több»

Rendező: Mosonyi Szabolcs

Túlélni a szigorítottat
#21429

dokumentum

Lisa Ling 2005-ben izgalmas bepillantást adott a nézőknek a Kaliforniai Állami Börtön konfliktusokkal és rasszok közötti villongásokkal terhelt belső életébe. Mi történt azóta az... több»

#21430

akció | dráma | életrajzi | történelmi

Két férfi összefog, hogy harcoljon a brit megszállás ellen Egyiptomban az 1919-es forradalom idején. több»

A sötétség titkai – Ártatlanság
#21431

thriller

Több tizenéves lány részt vesz egy titkos rituáléban, ahol egy természetfeletti lényt észlelnek. több»

Vissza a szakadék széléről
#21432

dokumentum

Európa vadvilága nagy bajban van. Ma több állatot és növényt fenyeget a kipusztulás, mint az emberiség történetében bármikor. És most először, ezt a kipusztulást egyetlen faj... több»

Húsvét-sziget: Egy civilizáció bukása
#21433

dokumentum

A Húsvét-sziget a Föld egyik legtávolabbi és legnehezebben megközelíthető szárazulata – az ember mégis meghódította, és egy virágzó, gyorsan gyarapodó kultúrát hozott létre... több»

Misszió a Naphoz
#21434

dokumentum

 Parker Solar Probe nevű űrszondát 2018. augusztus 12-én indította útnak a NASA a Nap légkörének tanulmányozására. Ha a szonda a terveknek megfelelően 2018 novemberében valóban... több»

Az illat csodája - Portréfilm Czakó Gábor íróról
#21435

életrajzi

A több műfajban alkotó íróval folytatott beszélgetések során az örök értékek és a keresztényi üzenet közvetítéséhez a mai felszínes, rohanó világban is elszántan ragaszkodó... több»

Rendező: Nagy Anikó-Mária

Gandhi - Harc fegyverek nélkül
#21436

életrajzi

Mohandász Karamcsand Gandhi, akit Mahatmának neveztek, az erőszakmentes ellenállás atyja Indiában, mégis egy hindu fanatikus gyilkolta meg 1948-ban. Mivel sok időt töltött... több»

Albánia vadvilága
#21437

dokumentum

Albánia természetes élőhelyekben és vizekben gazdag ország Dél-Európában. Itt található Európa legöregebb és legfiatalabb tava, valamint a kontinens legtöbb hegye. Sokszínű... több»

Simone Biles útja az olimpiáig
#21438

dokumentum

Az alig 140 cm magas Simone Biles forradalmasította a gimnasztika sportágat. A kezdeti szárnypróbálgatásoktól a győztes 2016-os riói olimpiáig vezető útja különleges, csakúgy, mint... több»

#21439

animáció | kaland | rövidfilm

Netflix

Egy önző macska (Pud) és egy szerető, hiperaktív kutya (Ham) egy nap arra ébrednek, hogy a gazdájuk és MINDEN ember eltűnt a Földről. A két háziállat kétségbeesetten keresi a... több»

A nagy cápák titkai
#21440

dokumentum

A film a legerősebb, legnagyobb termetű cápák birodalmába viszi a nézőket. Kik ezek a szuperragadozók? Miért vannak itt, mi a sikerük titka, és miért nőnek ekkorára? több»