Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Határtalan történet
#21441

dokumentum

A film egy erdélyi magyar család fordulatos életútját mutatja be, amely Ceausescu uralma idején kezdődik. A családtagok "göröngyös úton" elhagyják Kolozsvárt, mert egyszerűen... több»

Rost Andrea 30 éve az operaszínpadokon
#21442

életrajzi | zenés

„A sugárzó tehetség nem húz falakat, hanem kinyitja és odaadja magát a közönségnek”… Rost Andrea, az utóbbi évtizedek egyik legjelentősebb szopránénekese, akinek különleges... több»

Córdoba eltemetett titkai
#21443

dokumentum

Fabio Amador régész-felfedező egy tudóscsoport társaságában egy egészen különleges helyre látogat: Córdoba utcái alá, ahol a meggyőződése szerint ősi titkok lapulnak. Vajon... több»

Egy olasz diplomata a magyar viharban
#21444

dokumentum

Fabrizio Franco tapasztalt diplomata volt, de csak 1956 szeptemberében kapta első misszióvezetői megbízatását. Budapest periférikus helynek számított, az olasz diplomaták alig... több»

Rendező: Eckhardt Balázs

#21445

animáció | családi

Már egy éve, hogy Mic Mic és Oscar visszatértek hihetetlen kalandjukból. És most, miután Keselyű ördögi tervével szabotálni akarja a Grizzly kölyök kiszállítását az amerikai... több»

Rendező: Vasiliy Rovenskiy

Szereplők: Christine Galyean

Perújrafelvétel
#21446

játékfilm

Nagyvárad, a Pece-parti Párizs. Ide érkezik a 24 éves Ady Endre, hogy ebben a forrongó, arcát kereső városban, rögtön magára vonja a figyelmet. Szerkesztőségek, éjszakai élet,... több»

Illényi Katica Jubileumi Koncert
#21447

dokumentum

Illényi Katica február 17-én ünnepelte születésnapját és pályafutásának 25. évfordulóját. Ezen a napon adott Jubileumi koncertet, amelyben egy egyedülállóan színes életművet... több»

#21448

dráma | történelmi

1955-ben öt fiatal mexikói-amerikai ütőhordozó a játék iránti szeretetből elhatározta, hogy megtanul játszani, ezért létrehozták saját golfpályájukat a dél-texasi sivatag közepén. több»

Nős tények
#21449

dokumentum

Végre egy természetfilm, mely kizárólag a nőstényekre fókuszál! Gyilkos túlélési stratégiák, lenyűgöző párosodási rítusok, megdöbbentő anyai ösztönök. Ezek a lányok... több»

Seanie és Flo
#21450

rövidfilm

Seanie magányos, személyiségzavaros férfi, aki kukákat ürít a kihalt autópályák mentén. Ugyancsak az ő feladata, hogy felszedje az illegálisan lerakott szemetet is. Flo egy harcias... több»

#21451

A "La Madrina" egy dokumentumfilm egy szeretett dél-bronxi matriarcháról és a Savage Skulls banda egykori "First Lady"-jéről, aki azért küzd, hogy hatalmon maradjon a gyorsan... több»

Rendező: Raquel Cepeda

#21452

akció | krimi | sci-fi | vígjáték

A film a Kung Fury rövidfilmből megismert univerzumban játszódik, de valós kapcsolat nincs a két film között, csak a főszereplő azonos. több»

#21453

NA Grim Hollow  (2019)

akció | horror | kaland | vígjáték

Mulberry Jones az a fajta bandita, aki gazdagtól, szegénytől és a haláltól egyaránt rabol. Számára önmaga sokkal fontosabb, mint bármelyik más élőlény ezen a világon. több»

Rendező: Seric Drac

#21454

dráma

Nick Newell, a félkarú MMA-sportoló lehetőséget kap arra, hogy harcoljon a bajnoki címért.

The Return of the Killer Klowns from Outer Space in 3D
#21455

horror | sci-fi | vígjáték

30 évvel az utolsó invázió után a bohócok újra megpróbálják leigázni a Földet és az emberiségnek meg kell állítani őket. több»

Rendező: Stephen Chiodo

Szereplők: Grant Cramer

#21456

akció

Egy kertészként dolgozó bevándorló csupán nyugodt életet szeretett volna élni, ám most minden képességére szüksége lesz, hogy megmentse családját néhány betolakodótól.

#21457

dráma

Amikor Tate találkozik Miles-szal, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra. Még csak nem is barátok. De mégis kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Egyikük sem akar szerelmet, ezért... több»

#21458

NA Max & Me  (2018)

animáció

A zsémbes öregember, Gunter megpróbál kijönni egy rémesen rossz kölyökkel, DJ-vel, akit a lengyel pap, Maximillian Kolbe életének példázataival igyekszik megnevelni.

#21459

NA The Lost  (2020)

dráma

Történet a szerelemről, veszteségről és az elektromosságról. több»

#21460

krimi | vígjáték

A film története szerint egy átlagos srácot elcsábít egy gyönyörű misztikus nő. Hősünknek ezt követően arra kell ráébrednie, hogy egy rémálomszerű forgatókönyv részévé... több»

Rendező: David Pope

Szereplők: Justin Chatwin