Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21501

dokumentum

Max

A többnemzetiségű gyerekek és családjaik megosztják egymással a vegyes családban való felnövekedés örömeit és nehézségeit. több»

Szereplők: W. Kamau Bell

#21502

NA Planet Dune  (2021)

akció | kaland | sci-fi

Expedíció érkezik egy sivatagi bolygón található bázison rekedt legénységhez. A felmentő csapat azonban nem tud arról, hogy a felszín alatt halálos veszély rejtőzik. több»

A Kurultaj
#21503

NA A Kurultaj  (2018)

dokumentum

Bíró András Zsolt antropológus és a magyar hagyományőrzők néhány csoportja 2008-ban szervezte meg az első magyarországi Kurultajt. A szó a legtöbb közép-ázsiai, kulturálisan... több»

Rendező: István Bán

Magic Tree House
#21504

fantasy

A film története szerint két gyerek egy fán található kunyhóra lel, amely varázslatos módon képes utazni téren és időn át. több»

Without You I'm Nothing
#21505

dráma

A film története szerint egy problémás drogdíler és egy merész sztriptíztáncos vad viszonyba kezd, amely a drogokon, a hazugságokon és a vad szexen alapul. több»

Rendező: Robin Bain

Szereplők: Dolph Lundgren, Robin Bain

#21506

dráma | horror | misztikus | thriller

Luke Andrews megnyer egy tévés vetélkedőt, amelyben esélye nyílik 150 000 dollár megszerzésére. Ehhez azonban két barátjával el kell töltenie egy éjszakát egy kísértetházban.

Az Ördög a Fehér Városban
#21507

dráma | thriller | történelmi

Az 1893-as világkiállításon H. H. Holmes sorozatgyilkos gyilkolni készül... több»

Rendező: Martin Scorsese

Exchanged
#21508

NA Exchanged  (2018)

thriller

A film története szerint egy Európába került amerikai cserediák rájön, hogy az őt fogadó család tagjai terroristák. több»

Rendező: Geoffrey Haley

Szereplők: Tony Revolori

#21509

NA Hideout  (2021)

horror | thriller

Miután sikerült elmenekülniük a hatóságok elől, négy bűnöző egy elszigetelt házban húzza meg magát, az ott élő családról azonban rövidesen kiderül, hogy egyáltalán nem azok,... több»

Black Lion
#21510

dráma

A film Carlos Mavroleon történetét meséli el, aki a Harvardon tanult, és egy közel százmillió dollár értékű vállalkozást épített fel. Élete során rengeteg mindent véghezvitt,... több»

#21511

horror

A 80-as években fiatalok egy maroknyi csapata egy éjszaka során szembesül azzal, hogy kik is ők valójában, és hogy mire is képesek.

#21512

sci-fi

A Givers of Death (G.O.D.) egy apokaliptikus sci-fi mese a megváltásról. Egy férfi, egy nyomozó és egy egész város békére törekvő útja. A férfi a vezeklésen keresztül keresi a... több»

#21513

vígjáték

Otto Brooks 16. születésnapját ünnepli a család, amikor is a fiú szeretné bejelenteni nekik a másságát. több»

#21514

A Lord Huron együttes a Vide Noir című harmadik stúdióalbumukhoz kapcsolódó 18 hónapos turné befejezése után Ariel Vida rendezővel közösen készített egy egész estés játékfilmet... több»

Békelátogatása
#21515

dokumentum

2019. február 3-án Ferenc pápa történelmi jelentőségű látogatásra érkezett az Egyesült Arab Emirátusokba. Ez volt az első alkalom, hogy katolikus egyházfő az Arab-félszigetre... több»

Kokainreptér - Latin-Amerika
#21516

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Egy fiatal lány és mostohaanyja kokaintéglákat rejtegetnek a ruhájuk alatt; egy férfi folyékony kokaint igyekszik felvinni a repülőre – italospalackokban; és egy fűszerszállítmány... több»

Cápák a szörfösök ellen
#21517

dokumentum

Világszerte egyre több embert ér cápatámadás, és a jelek szerint ilyen szempontból a szörfösök a legveszélyeztetettebbek. Miért kerültünk e nagyszerű ragadozók célkeresztjébe?... több»

Harry herceg esküvője
#21518

dokumentum

2018. május 19-én kis túlzással az egész világ az angliai Windsorra figyel majd: akkor lesz ugyanis Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle esküvője. Ám ami öröm és... több»

Covid 19 − Veszélyben a világ
#21519

dokumentum

2020 tavaszán a világot drámaian érintette a koronavírus-járvány. Részletes áttekintés arról, milyen politikai és társadalmi választ adtak az országok a pusztító járványra. több»

Az igazi fekete párduc
#21520

dokumentum

A közelmúltban egy egészen különleges új lakója akadt a délnyugat-indiai Kabini-erdőnek: egy igazi fekete párduc, mely nemcsak élni és vadászni, de egyenesen uralkodni szeretne ezen a... több»