Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#21581

horror | vígjáték

A csúnya pulcsik partija igazi vérfürdővé változik, ugyanis az egyik pulcsiban gonosz szellem lakozik, aki megszállja a ruhadarab viselőjét. több»

Vahhahaha...csak a legújabb generáció számára ajánlott, de nem rossz, és iszonyúan gáz. Annyira gáz, hogy már vicces....:)
The Dickumentary
#21582

dokumentum

Minden, amit mindig is tudni akartál a péniszről, de féltél utánanézni. több»

#21583

dráma | vígjáték

Max

Petr színházi karrierje az összeomlás szélén van. Épp az Euripidészt készül színpadra vinni egy cseh kisvárosi színházban, amikor politikai okok miatt megvonják tőle a darab... több»

#21584

52 Call TV  (2017)

horror | krimi | thriller | vígjáték

Netflix

Egy megszokott este kezdődik egy tévécsatornánál, ami lassan rémálommá változik, amikor egy titokzatos telefonáló arra kényszeríti a műsorvezetőt, hogy furcsa játékokban vegyen... több»

#21585

dráma

Az elhagyatottság érzésével küszködő barátok, Iris, Marius és István közösen bérelnek egy lakást a román fővárosban. A film cselekménye Irisre fókuszál, aki a nemrég... több»

Ez a film nem ígér se többet, se kevesebbet, mint amit teljesíteni tud. Egyszerű karakterek, rém egyszerű sztoriban, amely már a játékidő felénél teljesen kiszámítható. Mindezek ellenére egyszeri nézésre pont alkalmas.
Lasse és Maja nyomozóirodája - Árnyékok Valleby fölött
#21586

családi

Eredeti hang digitálisan A múzeumban aukciót akarnak tartani a hétvégén, a híres Magnus Granat vezetésével, de sorra tűnnek el az értékes tárgyak. Mivel az egyik rendőrörsöt be... több»

#21587

52 Atomic Eden  (2015)

akció | kaland | thriller

Csernobil egyik bányakomplexumában egy nyolc főből álló csapatnak össze kell fognia, hogy legyőzhesse egy őrült tudós hadseregét.

#21588

52 Blue Kids  (2017)

(2)

dráma | thriller

Netflix

Két fiatal megpróbál kiutat találni a felelősség alól. Egy olyan lány története, aki mindig mások életét élte, és aki rövidesen egy meghatározó találkozó elé néz.

Rettenetesen unalmas, nem tudom jó szívvel ajánlani. Az alakítások nem olyan rosszak, de nem is jók, csak úgy ott vannak kb. Szerintem ezt a filmet ki lehet hagyni.
#21589

kaland | romantikus

A sivatag fogságában című romantikus kalandfilmben Lucy álomvakációra indul szerelmével. Az egyik pillanatban minden csodás, majd hamarosan egy idegen férfi oldalán sínylődik a... több»

#21590

52 Fangboner  (2015)

horror | vígjáték

Dick és Susy megfertőződnek egy ismeretlen vírussal. Hamarosan felismerik, hogy gusztust kaptak a vérre. A gond az, hogy úgy tűnik, csak egy nem mindennapi módszerrel lesznek képesek... több»

We Love Moses
#21591

dráma | rövidfilm

A rövid dráma egy 18 éves lányról szól, akinek már gyerekként nehéz sors jutott. több»

#21592

52 A szerelő  (2022)

(1)

thriller

Netflix

Egy családapa csapdába esik egy félreeső faház padló alatti terében, ahol néhány kegyetlen orvvadász elrejtette a korábbi zsákmányait.

Volt már velem ilyen, bekapcsoláskor véletlenszerűen, egyszerűen szembejött. „A szerelő” egy kilencvenperces túlélő krimi. Egy Robert nevű vízvezeték-szerelő mindennapi életében, feleségével, Carrie-vel és szuper aranyos kisbabával azon kapja magát, hogy kihasználják őt.... több»
#21593

dráma

Max

Egy szélfútta halászfaluban egy anya a szeretett fia védelme és a jó és a rossz iránti érzéke között vergődik. Egy hazugság, amelyet a fiúnak mond, szétszakítja a családot és az... több»

Próbáltam megérteni, hogy milyen üzenetet is akart átadni ezt a film. Sajnos nekem valamiért nem jött át a sztori. A történet unalmas és vontatott volt. Igazából csak azért néztem végig, mert vártam valami csavart, valami fordulatot, ami nem jött el. Mégis meglepett egy kicsit a... több»
#21594

krimi

Blake Bakert felhívja egykori szerelme és arra kéri, hogy segítsen neki megtalálni elveszett fivérét. Amikor a férfi megérkezik La Hondába, rádöbben, hogy a feladat sokkal... több»

#21595

horror

2013 őszén egy louisianai mocsárvidéken életre kel egy szörny, amelyet sokan látni és hallani vélnek. több»

#21596

dokumentum

A dokumentumfilm arra a kérdésre keresi a választ, hogy miért erősödik a feszültség az amerikai rendőrség és az etnikai kisebbségek között. több»

#21597

dráma

Érzéki dráma egy fiatal, sikeres párról, akik először találkoznak béranya jelöltjükkel, majd egy érzelmi megvilágosodásokban gazdag, helyenként felkavaró hétvégét töltenek... több»

#21598

vígjáték

A komikus és showman Kevin Hart terepet ad a stund up műfajának egyik legeredetibb képviselőjének, Keith Robinsonnak, aki nem csupán előadóművészi karrierjének indulásáról mesél,... több»

Rendező: Leslie Small

Szereplők: Keith Robinson

#21599

horror

Filmszakos hallgatók kérésére munkanélküli színészek érkeznek a norvég hegyek egy használaton kívüli moteljébe, hogy zombifilmeket készítsenek. Fikciójuk azonban hirtelen... több»

#21600

dráma

Az egykori Broadway-sztár, aki Alzheimer kórban szenved, délre költözik, hogy unokája Tatum és tízéves lánya, Liv mellett élhessen. A bonyodalmak a Shakespeare klasszikusáról... több»