Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#21601

52 Egy boldog ember  (2023)

(2) (3)

vígjáték

Telekom TVGO

Miközben Jean, egy északi kisváros nagyon konzervatív polgármestere az újraválasztásáért kampányol, felesége, Edith, akivel negyven éve élnek házasságban, közli vele a hírt, amit... több»

Bárhogy is nézem, de nálam ez akkor is csak egy középszerű vígjáték nagyon gyengén megírt történettel, sablonos szereplőkkel és gyenge poénokkal. Szerintem semmit sem veszít az ember, ha egyszerűen csak kihagyja.
#21602

52 Lázálom  (2021)

(2) (1)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy kísérteties történet megtört lelkekről, toxikusságról, környezeti és spirituális katasztrófákról, valamint a kötelékről, ami a szülőt gyermekéhez köti. Amanda nem... több»

Egy ütős kis öko-folk-horrormese, ami szerintem jól sikerült. Inkább pszichológiai terror jellemzi, mint a vérfürdő, de a történet érdekes és a feszültség határozottan érezhető.
#21603

krimi | vígjáték

Max

Inès (45) talán mintaszerűen viselkedett a tisztítószereket árusító vállalkozásában, de soha nem ismerték el, és nem fizették meg megfelelően. A fiatal, bámészkodó gyakornok,... több»

#21604

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy újabb rosszul elsült kapcsolat után Sophie elhatározza, hogy megpróbálja újraélni korábbi kapcsolatait, hogy jobban megismerhesse önmagát. több»

Eléggé unalmas és klisés romantikus film, nem igazán kötötte le a figyelmemet és semmi új sem volt benne.
#21605

romantikus | vígjáték

Netflix

Barbara és Talia az Egyesült Államokban hatalmas kulturális sokkban részesülnek, de a nehézségek ellenére is felejthetetlen pillanatokban lesz részük. több»

Meglepően jó. Nem voltak nagy elvárásaim amikor leültem megnézni, de végig nevettem. Jó kikapcsolódás.
#21606

52 ADN  (2020)

dráma | történelmi

Nagyapja halála után Maïwenn felfedezi örökségét, és megismeri algériai gyökereit.

#21607

vígjáték

Netflix

Jacqueline Novak komikus vicces és filozofikus elmélkedést tart a szexről, a felnőtté válásról és arról a bizonyos testrészről ebben az intim stand-up különkiadásban. több»

Rendező: Natasha Lyonne

Szereplők: Jacqueline Novak

#21608

52 Mi négyen  (2021)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Két pár, akik jóban vannak egymással, úgy dönt, négy hétre párt cserélnek. Az egyetlen szabály, hogy nem szexelhetnek. Vajon gördülékenyen mennek majd a dolgok? több»

#21609

romantikus

Netflix

Két legjobb barátnő, Uche és Toyin beleszeret Sundaybe, egy elbűvölő, de problémás agglegénybe. Szerelmi háromszög alakul ki, és a nők nem tudják, hogy ugyanazzal a férfival... több»

#21610

dokumentum

Max

Írók, cosplayerek, akadémikusok és képregényrajzolók tartanak beszámolót a női szuperhősök hatásáról a popkultúrára. több»

#21611

vígjáték

Netflix

Mo Gilligan mesél fiatalkoráról, munkáséveiről, kapcsolatairól, producerekről és másról is ebben a különkiadásban. több»

Szereplők: Mo Gilligan

#21612

51 Mute  (2018)

(1)

misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

Egy néma csapos szembeszáll a város gengszetereivel, hogy megtudja, mi történt az elveszett partnerével.  több»

Sajnos csak egyszer nézhető lett. A főszereplő jó, Paul Rudd és Justin Theroux már kevésbé. A történet nem tudja merre haladjon, sci-fi világ felesleges, a mellékszereplők mind unszipatikusak. Itt MINDENKI BETEG, de szó szerint! Homokosokkal teletűzdelt, pedofil cseppekkel, mocskos... több»
#21613

31 Neverland elhagyása  (2019)

(12) (1)

dokumentum

Karrierjének csúcsán a pop királya, Michael Jackson kapcsolatot kezdett egy hét és egy tíz éves fiúval, akik most a harmincas éveikben járnak, és végre őszintén tudnak beszélni a... több»

Ezerszer megcáfolt hazugságok, önellentmondások tömkelege két hazug csávó szájából, aki csak a pénzre hajt. Manipulatív és dögunalmas film. Gagyi.
#21614

romantikus | vígjáték

Az Egy régi jó tivornya című vígjáték egy baráti társaság kalandjairól számol be. Amikor a csapat értesül arról, hogy kedvenc bulizóhelyük eladásra kényszerül, Eric... több»

Az Egy régi jó tivornya szeretne a tinédzser közönséghez szóló, felhőtlen bulifilm lenni, miközben üzenete az idősebb generáció problémáinak tematikájára épül. A film ennek ellenére egyik fronton sem képes túllépni a gyenge középszerűségen. A történet a Nagyfiúk és a... több»
#21615

dráma

Netflix

Egy nagyvállalat vezetője asszisztensének egy napját láthatjuk. Ahogy a nő életében egyre gyakoribbá válnak a munkahelyi zaklatások, úgy dönt, eljött az ideje az ellenállásnak. több»

Keveseknek ajánlom ezt a filmet. Nem szórakoztató, ez a film elgondolkodtat és idegesít egyszerre. A történet kétrétegű. A markáns vonal leginkább egyfajta mobbing, a lenézett és kihasznált segéderő iskolapéldája. A második finomabb, ám mégis nyilvánvalóan a mondanivalónak... több»
#21616

51 A halál ABC-je  (2012)

(1)

horror | vígjáték

A halál ABC-je egy olyan ambiciózus 26 fejezetes antológia, amit olyan jellemző részek alkotnak, amiket a kortárs műfajban irányított a világ vezető tehetségei közül több mint két... több»

Zseniális alkotás, egyszerűen imádom. Nagyon jókat nevettem, miközben néztem, viszont horror film. Nagyon megszerettem az első részt, még meg fogom nézni nem egyszer az biztos. Nagyon jól ki lettek találva a különböző halál nemek, az írók nagyon eltalálták a műveiket. Sok kis... több»
#21617

51 Birkanyírás 3.  (2016)

(2)

dráma | vígjáték

TV-ben (Humor+, csütörtök 01:33)

Több mint 10 év telt el azóta, hogy utoljára Calvin fodrászüzletében jártunk. Bár a társaság maradt a régi, az üzlet alapos változáson ment keresztül. Ezek közül az egyik... több»

A széria befejező epizódjára nem is tudom miért volt szükség. Nem rossz epizód, de nem sokban különbözik elődjétől. Jók a vicces poénok, de lehetne belőlük több.
#21618

horror | vígjáték

A Fantastic Fear of Everything filmtartalom: Jack korábban a gyermekirodalom területén alkotott maradandót, de most elhatározta, hogy megpróbálkozik a krimi műfajával. Kiszemeltjei a... több»

#21619

dráma | romantikus | vígjáték

TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

David és Paige Ostroff, valamint Terry és Cathy Walling a legjobb barátok és szomszédok. A két házaspár New Jersey külvárosában, Orange Drive-ban él. A kényelmes életük azonban... több»

Ez a film egy tökéletes példa arra, hogyan lehet olyan nagyszerű színészekkel, mint Hugh Laurie, Oliver Platt vagy az Oscar-díjas Allison Janney úgy elszúrni egy filmet, hogy az egy totális bukta legyen. A történet teljesen nonszensz volt számomra – még ha esetleg úgy írták volna... több»
#21620

51 Bushwick  (2017)

(4) (1)

akció | kaland

Brooklynban a húsz éves Lucy és egy háborús veterán, Stupe élete legnagyobb kihívása előtt áll: át kell jutniuk öt háztömbön, hogy megmeneküljenek a város megszálló katonai... több»

A film igazából akár még egy jó társadalomkritika is lehetne, ha nem helyezné ennyire a hangsúlyt az akciózásra. Remekül megírt történet és itt-ott megbicsakló párbeszédekkel tényleg nagyon komplex. Csak sajnos nem igazán tud túllépni a klisés akció film műfaján.