Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#21581

51 Entity  (2012)

(2)

horror | thriller

1998-ban 34 azonosítatlan holttestet találnak sekély sírokban egy távoli szibériai erdőben. A vizsgálatokat követően az orosz hatóságok nem adtak ki nyilvános jelentést a... több»

A film nagyon hosszasan tartotta ki a feszültséget, fent tartva egyúttal a figyelmemet is a semmiért lényegében. Nagyon balul sült el a vége szerintem, egy ilyen jól felvezetett történet egy remek lezárást igényelt volna.
#21582

51 Cold Ground  (2017)

(1) (2)

horror | misztikus | sci-fi

Az Ideglelés és a The Descent találkozása a hegyekben, ebben a 70-es évek stílusában készült horrorban. több»

Fabien Delage belevágott a found footage műfajba, és lerakott elénk egy izmos(nak induló) mozit. Persze nem akarom bántani a produkciót, de végtelenül dicsérni sem szeretném, mert nem érdemli meg. A szubzsáner rettenetesen megosztó az emberek közt, vagy imádják, vagy el sem tudják... több»
#21583

horror

Telekom TVGO

Egy fiatal testvérpárnak feltűnik, hogy nénikéjük házában minden tükör le van takarva. Az egyikük egy nap veszi a bátorságot, és lerántja a leplet az egyik tükörről, ezzel pedig... több»

Nem áll össze a történet,hiába agyalok, lehet velem van baj és nem kell agyalni a sztorikon. Nincs logika sem a jelenben, sem a múltban. Pontosan az sem derül ki, mi történt 40 éve és most sem értelmes az események sorozata.A legnagyobb baja hogy nem lett ijesztő... Valahogy belül... több»
#21584

51 Parancs nélkül  (2015)

(1)

akció | dráma | háborús

TV-ben (Filmbox Plus, csütörtök 01:33)

A Fields of Lost Shoes című filmdráma története az amerikai függetlenségi háború idején játszódik, New Market 1864-es támadásakor. Főhőse egy csapat fiatal kadét, akik a Virginiai... több»

#21585

51 The Toll  (2020)

thriller

Egy lecsúszott taxisofőr és utasa természetfeletti jelenségekkel kísért útja. több»

#21586

vígjáték

Három egyetemi tanárból kábítószer-kereskedő válik, miután egyikük új kísérleti tablettát készít. több»

#21587

családi | dráma | romantikus

A munkamániás Melody a barátnőivel akarja tölteni az ünnepet. Ám kellemetlen meglepetésben lesz része, amikor a főnöke hazaküldi a szülővárosába, hogy győzze meg az embereket egy... több»

Nem igazán hagynak mély nyomot az emberben az ilyen típusú filmek, ez meg még ráadásul extrán idegesítő is volt a semmitmondó történetével, eltúlzott romantikával. Háttérzajnak ajánlom házimunkához.
#21588

51 Hello Herman  (2012)

(2)

dráma

Egy újságíró interjút készít egy tizenhat éves fiúval, aki rendőrségi őrizetben van, miután 42 embert lőtt le a középiskolájában.

Szerintem az alakítások eléggé rendben vannak, de a sztori egyszerűen hihetetlenül kiszámítható.
#21589

51 Anyám  (2019)

dráma | rövidfilm

Netflix

Bár nem volt könnyű gyermekkora, egy fiatal nő visszatér szülőfalujába, hogy helyrehozza kapcsolatát önfeláldozó, de az orrát mindenbe beleütő édesanyjával. több»

#21590

romantikus | vígjáték

Astor az utolsó esélyt is elbaltázzá, hogy összeköthesse életét szerelmével, Mila-val. Hogy visszaszerezze a lányt, úgy érzi, több tapasztalatot kell szereznie a nők terén, ezért... több»

#21591

vígjáték

Donald az USA-ba megy tanulni, s a családja úgy dönt, hogy a születésnapjára meglepetésként elutaznak hozzá, csakhogy semmi sem a tervek szerint alakul.

#21592

51 Az alagúton túl  (2014)

(2)

misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Az alagúton túl című thrillerben 17 ember utazik egy buszon. Az összetétel változatos, mint maga Hongkong: van itt drogos, szerelmes fiatal lány és imádkozó asszony is rózsafüzérrel... több»

Nagyon vicces volt a helyzet, ahogy ezt a filmet láttam. Sajnos nem hogy szinkronos verziót, de feliratot sem találtam hozzá. Így az egész filmből egy kukkot sem értettem igazából. Ennek ellenére a kifejező színészi játéknak köszönhetően nagyon érdekesnek találtam.
#21593

romantikus | vígjáték

A film története szerint néhány skót szigetlakó megpróbál whisky-t zsákmányolni egy megfeneklett hajóról... több»

#21594

fantasy | kaland | vígjáték

Őfelsége, Snodd király uralkodása alatt a varázslat kihunyóban van, a modern technológia lépett a helyébe. Eközben a tengerentúlon zajlik a nagy trollháború. A tiltott... több»

Ez csak egy sima gyerekmese, tiszta varázslat, mágia az egész. Érdekes ez a középkori, mégis modern világ, ahová elhelyezték ezt az egyébként aranyos, bohókás történetet. Legalábbis én így láttam, de biztos vannak olyanok is, akik ezt az egészet idegesítőnek, bugyutának... több»
#21595

51 A hetedik nap  (2021)

(3)

horror

Telekom TVGO

Egy gyakorlott és tapasztalt ördögűző és egy fiatal pap közös küldetésen vesznek részt, amely során a jó és rossz közötti határvonalak egyre inkább elmosódnak. több»

Ó, Guy Pearce, mit vállaltál?! Ez a film rettenetes, és sajnálom Pearce-t, hogy ilyesmihez kellett adnia a nevét, mert kb. egymaga jobb, mint a teljes stáb rendezőstül, forgatókönyvíróstul.
#21596

dráma | romantikus

A A Meg Nem Értettek Klubja című filmben a kamasz Valeria szülei válnak. A fiatal lányt megdöbbenti és kiakasztja a hír, ráadásul akarata ellenére Madridba kell költöznie. Az új... több»

#21597

családi

Egy széthullóban lévő családot talán csak a csoda képes összetartani, amihez egy karácsonyi kiruccanás készíti elő a terepet. Szívmelengető családi történet szerelemről,... több»

#21598

akció

A néhai SAS alkalmazott, John Gold hazatér, ám időközben otthon minden megváltozott, leginkább egykori barátai. több»

#21599

sci-fi | szatíra | vígjáték

9177 körül az egész világ egyetlen reprezentatív épületre zsugorodik, és a mocskos környékre, ahol az univerzum munkanélkülijei és éhezői laknak. Az épületben egy zsarnoki,... több»

#21600

51 Butt Boy  (2019)

sci-fi | thriller | vígjáték

Chip Gutchel számára a házasélet elég hamar unalmassá vált, egy prosztatavizsgálat után azonban teljesen megváltoznak a mindennapok. több»