Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22981

dokumentum | musical | rövidfilm | vígjáték | zenés

A történet egy transzvesztita előadóművészről szól, bemutatja a férfi karrierjét a kezdetektől egészen a hangos sikerekig.

Cápák az éjszakában
#22982

dokumentum

A cápák nappal hírhedten aktívak és agresszívek. Arról már sokkal kevesebbet tudunk, hogy mit csinálnak éjszaka. A búvárok a sötétbe merülve próbálják mindezt kideríteni. A... több»

Alaszkai nyár
#22983

dokumentum

A lenyűgöző HDR-technológiának köszönhetően az Alaszkai nyár feltárja előttünk az Egyesült Államok legészakibb államának vibráló természetét. Ez az utazás a Baranof-sziget... több»

Magyarország 2011
#22984

játékfilm

Ez a film mindazon emberek összefogásából született, akik még mindig felelősséget éreznek a magyar film sorsa iránt.A magyar filmalkotók, a magyar filmes szakemberek, és a filmezést... több»

Yefon
#22985

NA Yefon  (2018)

dráma | romantikus | történelmi

Egy analfabéta lány megküzd a törzse szokásaival, amik diszkriminálóak a nőkkel szemben, ezzel elindítva egy irodalmi forradalmat. több»

Kincsünk a ló
#22986

dokumentum

Az első lófélék 60 millió évvel ezelőtt jelentek meg és küllemben alig hasonlítottak a mai lovakhoz. Gondoltad volna, hogy régen sokkal inkább egy rókára emlékeztettek és 5 ujjuk... több»

#22987

dokumentum

A dokumentumfilm-sorozat egy, a speciális olimpiára készülő csapat életét mutatja be.

#22988

vígjáték

Két bandatag egy házban ragad, amelyet képtelenek elhagyni.

UFO: Igazságvadászok
#22989

sci-fi | vígjáték

70 éve történt a roswelli UFO baleset, mellyel kapcsolatban többféle találgatás látott napvilágot a földönkívüli jelenségektől a kormányzati eltusolásig. Ez a film az UFO... több»

7 Pillars
#22990

dráma | sportfilm

Az egykori NBA All-Star játékos, Nasir "Speedy" Sheppard megkapja az újabb és egyben végső esélyét, amivel végérvényesen megváltoztathatja az életét. több»

#22991

NA Room 9  (2019)

dráma | horror | thriller

Egy szörnyű esemény után negyven évvel eljön a bosszúállás ideje.

Just Drive
#22992

thriller

Tony DeFranco egy igazi szupersztár, egy világhírű vállalkozó, aki elérkezett karrierje csúcsára, talán itt a visszavonulás ideje, ám a szakma nem akarja elengedni őt. Pénz... több»

Melco-Crown projekt
#22993

rövidfilm

Egy rövidfilm a makaóbeli filmes témájú üdülő és kaszinó, a Melco-Crown  promóciójához. több»

Thr33 Days Dead
#22994

horror

Patrick, Jeff és Justin halászni indulnak a közeli tóhoz, azonban a kellemesnek ígérkező napot nem várt események szakítják félbe, amikor a zombik ellepik az egész várost. több»

#22995

vígjáték

Harry March, a nyugdíjas író élete felborul, amikor egy multimilliomos elkezd egy villát építeni a csendes Hamptons-szigeti otthonával szemben. Eddig békésen élt beszélő kutyájával,... több»

The Sandman
#22996

NA The Sandman  (2016)

kaland

Egy varázsló mikor megpróbálja foglyul ejteni a Halált, hogy alkuként örök élete lehessen, véletlenül a Halál öccsét, Álmot kapja el. A varázsló a biztonságát féltve... több»

A világ legnagyobb fehér cápája?
#22997

dokumentum

Amikor Oahu partjainál egy nagy ámbráscet vízen lebegő tetemére bukkannak, három búvárfotós elhatározza, hogy megörökít minden állatot, melyet a lakoma reménye a cethez vonz. több»

#22998

dokumentum

A páratlan ismeretterjesztő film Magyarország legszebb és legegyedibb vasútállomásainak és indóházainak történetét meséli el. Egyúttal az ország vasúthálózatának fejlődését,... több»

Rendező: Tóth Gábor

Szenes Iván szilveszter 2/2.
#22999

dokumentum

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. Két részes szilveszteri... több»

#23000

sci-fi

Ashton 27 éves, de nem épp úgy alakult az élete, ahogy azt korábban elképzelte. Bár az élet 2091-ben, New Yorkban meglehetősen kényelemes, azonban pénz, munka és barátnő nélkül... több»