Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#24501

47 Sodródás  (2020)

(3)

dráma

HBO Max

Lura folyamatosan elveszíti az irányítást élete és mindennapja fölött. A tengerparti házában grillező Wiesman elcsábítása után az ott dolgozó két munkás is egyre szemtelenebbé... több»

Nagyon nyomasztü és nagyon bajlós film, aminek már elején lehet tudni, hogy nem lesz jó vége. OLyanokban tudom ajánlani, akik bírják a nyomasztó thrillereket.
#24502

47 By Any Name  (2017)

akció | dráma | misztikus

Egy amnéziás férfi fut Bracon Beacons-ben, vérfoltos ruhában. A férfit keresi a rendőrség és a hadsereg is. A kérdés az, hogy ki is ő valójában: egy öngyilkos terrorista vagy... több»

#24503

dráma | romantikus | vígjáték

Két egykori jó barát sok év után újra összefut, majd részegen úgy döntenek, hogy beváltják régi ígéretüket, amely úgy szólt, ha még harminc évesen is szinglik maradnak, akkor... több»

#24504

dráma | romantikus | vígjáték

Posztmodern romantikus vígjáték a szerencséről, a jó időzítésről, a rossz időzítésről, a kapcsolatokról, a váratlan szerelemről és arról, hogy a szomsződ fűje mindig zöldebb. több»

#24505

horror

Egy fiatal riporter egy elhagyatott házról szóló rémtörténetek valóságtartalma után nyomoz, s közben a saját zavaros múltjával is szembe kell néznie.

Egy meghasadt elme titkai
#24506

thriller

Miután édesapja szívrohamban elhunyt, Julie hazatér, hogy anyját meglátogassa. Sajnos az özvegy megváltozott, a gyász napjaiban furcsán viselkedik, ráadásul minden mozdulatát Warren... több»

#24507

családi | kaland

Heber városka legendájának járunk utána ebben a kalandfilmben. Az a hír járja, hogy egykor egy bűnöző kirabolta a város bankját és az értékes kincseknek nyoma veszett. A nyári... több»

Ami engem illet, teljesen feldobott ez a film. Nincs túlbonyolítva, nem ígér többet, mint amennyit meg is tud tartani. Én jól szórakoztam és másoknak is csak ajánlani tudom! :)
#24509

47 Teardrop  (2022)

horror | western

A rémálom akkor kezdődik, amikor egy tanár kirándulni viszi a diákjait egy ismeretlen szellemvárosba, ahol nagy valószínűséggel kísértetek járnak. több»

#24510

dráma

HBO Max

A tizenhét éves Ginia átéli az extázist és a zűrzavart, amelyek a felnőtté válás titokzatos útját jellemzik. Az Ameliával való találkozás új és megrázó érzelmekkel... több»

#24511

családi | dráma | fantasy | sci-fi | vígjáték

A film egy Lance nevű férfi valószínűtlen barátságáról szól egy öntudatos, kis termetű robottal. több»

Dirty Dancing 3: Capoeira Nights
#24512

rövidfilm | vígjáték

Egy gyönyörű amerikai lány és egy brazil capoeira tanár első látásra egymásba szeret. Az edzések során kettejük kapcsolata még jobban elmélyül, a lány apja azonban nem fogadja el... több»

#24513

47 Caedes  (2015)

akció | horror

Dan három cimborájával kempingezni megy egy erdei tisztásra. Az átmulatott éjszaka után az ébredés azonban cseppet sem kellemes, mikor rájönnek, hogy egy sötét erővel kell szembe... több»

#24514

47 Cyst  (2020)

(1)

horror | sci-fi

A régi szörnyfilmek hangulatát idéző, az 1960-as években játszódó film főszereplője egy lelkes plasztikai sebész, aki éjt nappallá téve azon fáradozik, hogy végre... több»

Péntek este kicsi szesz után, amikor már meguntátok a társasjátékot, bátran ajánlom ezt a mozit, szerintem kicsit becsiccsentve dőlni fog a társaság a nevetéstől. Voltaképp tetszett is ez a kis sztori. Az öreg doki egyenesen fenomenális. A zene olyan mókás rajzfilmfigurás, adja... több»
#24515

47 L'eroe  (2018)

dráma

Netflix

Giorgio, a középszerű újságíró élete hirtelen megváltozik, amikor az újság igazgatója úgy dönt, hogy áthelyezi egy vidéki irodába. Csak a fiatal Carlo elrablása adja vissza neki... több»

#24516

romantikus | vígjáték

Egy fiatal férfi, hogy elmeneküljön a felnőtté válás felelőssége és terhei elől, beiratkozik egy egyetemre. Édesapja azonban megvonja az apanázsát, így a srác Margarita koktélt... több»

#24517

47 Sunset Edge  (2015)

dráma | misztikus | thriller

Négy tinédzser mindennapi életét követjük a külvárosban. Gördeszkáznak a parkban, alszanak a napon mit sem sejtve, hogy egy magányos társuk a szörnyű múltjával készül szembenézni. több»

#24518

47 Gyilkos rajongás  (2021)

(1)

thriller | zenés

Egy női zenei formációnak a siker és az elismerés mellett a fenyegető, megszállott fanatizmussal is szembe kell néznie. több»

A legjobb vígjáték! Ja, hogy nem az? Akkor szánalom. Miért akarták, hogy olyan emberek énekeljenek, akik nem tudnak? Meg amúgy színészkedni sem. Akkor mit kerestek itt?
#24519

thriller

Marco kifut az időből, hogy munkát találjon, mielőtt barátnője, Dana megszüli első közös gyermeküket. Emellett úgy érzi, kezdi elveszíteni az eszét.

#24520

47 Tegnap  (2017)

dráma

A történet szerint Victor Ganz, az ötvenes éveiben járó sikeres svájci üzletember egy nap nyugtalanító híreket kap cégének észak-afrikai építkezéséről, így azonnal a... több»