Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29201

dráma

Egy férfi 35 év után hazatér szülővárosába, és rájön, hogy az emlékei nem teljesen egyeznek a múlt valóságával. több»

#29202

vígjáték

Sébastien egy ellopott videojáték-konzolt próbál eladni Patricknak, azonban a két fiú hamarosan Franciaország két legkeresettebb bűnözőjévé válik. több»

OzoneUtazás: Marokkó
#29203

A díjnyertes expedíciós- és útifilm stábja ezúttal Marokkóba látogat. több»

Túl jó barátok
#29204

rövidfilm

Régi barátságokat teszünk próbára. Mi történik, ha megkérjük legjobb barátunkat, hogy segítsen felkészülni egy vakrandira... majd bevalljuk neki, hogy igazából vele randiznánk?... több»

Rendező: Alain Guillerme, Lucas Sensi

Szereplők: Lou Labussiere

Vikingek kardja
#29205

A vikingeket az elmúlt évezredek legrettegettebb harcosai között tartják számon a történészek – a kor leghírhedtebb fegyverével, az Ulfberht karddal azonban közülük is csak a... több»

David Copperfield
#29206

dráma

Charles Dickens klasszikus regényéből készül a film. David Copperfield születése előtt apja meghal, így anyja egyedül neveli. Élete első 9 éve boldogan telik, míg nem feltűnik Mr.... több»

Veszedelmes viszonyok: Cápák a delfinek ellen
#29207

dokumentum

Milyen viszonyt ápolnak egymással a cápák és a delfinek, az óceánok eme ikonikus, hosszú ideje egymás mellett élő lakói? A film egy évmilliók óta tartó háború részleteibe avat... több»

Madeleine McCann rejtélyes eltűnése
#29208

dokumentum

Noha Madeleine McCann szülei meg vannak győződve arról, hogy kislányukat nyaralás közben a portugál üdülőhelyen elrabolták, hamarosan rájuk terelődik a gyanú... több»

Beton és kristály
#29209

dokumentum

Budán a Tábor-hegy mélye egy titokzatos alagútrendszert rejt. A belőle nyíló, 2011-ben felfedezett Királylaki-barlang igazi különlegesség: a benne található változatos kristályok... több»

Rendező: Ádám Bence

Túlélni a szigorítottat
#29210

dokumentum

Lisa Ling 2005-ben izgalmas bepillantást adott a nézőknek a Kaliforniai Állami Börtön konfliktusokkal és rasszok közötti villongásokkal terhelt belső életébe. Mi történt azóta az... több»

#29211

dráma | horror | thriller

Egy fosztogató kénytelen szembesülni a ténnyel, hogy azok szellemei kezdik kísérteni őt, akiknek nyughelyeit kirabolta. több»

A sötétség titkai – Ártatlanság
#29212

thriller

Több tizenéves lány részt vesz egy titkos rituáléban, ahol egy természetfeletti lényt észlelnek. több»

Székely Vágta
#29213

Hatodik éve szervezik meg a Nemzeti Vágta sepsiszentgyörgyi előfutamát, a Székely Vágtát. Idén is az Óriáspince-tetőn ülnek nyeregbe a legjobb székelyföldi lovasok, itt mutatkoznak... több»

Vissza a szakadék széléről
#29214

dokumentum

Európa vadvilága nagy bajban van. Ma több állatot és növényt fenyeget a kipusztulás, mint az emberiség történetében bármikor. És most először, ezt a kipusztulást egyetlen faj... több»

Húsvét-sziget: Egy civilizáció bukása
#29215

dokumentum

A Húsvét-sziget a Föld egyik legtávolabbi és legnehezebben megközelíthető szárazulata – az ember mégis meghódította, és egy virágzó, gyorsan gyarapodó kultúrát hozott létre... több»

Misszió a Naphoz
#29216

dokumentum

 Parker Solar Probe nevű űrszondát 2018. augusztus 12-én indította útnak a NASA a Nap légkörének tanulmányozására. Ha a szonda a terveknek megfelelően 2018 novemberében valóban... több»

#29217

animáció | családi

Már egy éve, hogy Mic Mic és Oscar visszatértek hihetetlen kalandjukból. És most, miután Keselyű ördögi tervével szabotálni akarja a Grizzly kölyök kiszállítását az amerikai... több»

Rendező: Vasiliy Rovenskiy

Szereplők: Christine Galyean

Az illat csodája - Portréfilm Czakó Gábor íróról
#29218

életrajzi

A több műfajban alkotó íróval folytatott beszélgetések során az örök értékek és a keresztényi üzenet közvetítéséhez a mai felszínes, rohanó világban is elszántan ragaszkodó... több»

Rendező: Nagy Anikó-Mária

Gandhi - Harc fegyverek nélkül
#29219

életrajzi

Mohandász Karamcsand Gandhi, akit Mahatmának neveztek, az erőszakmentes ellenállás atyja Indiában, mégis egy hindu fanatikus gyilkolta meg 1948-ban. Mivel sok időt töltött... több»

Bite Radius
#29220

NA Bite Radius  (2016)

akció | rövidfilm

A film megtörtént eseményekre alapozva vizsgál egy gyilkossági ügyet.