Filmek

Legjobb dráma filmek

Saját filmes lista készítése
#29221

NA Borderland  (2016)

dráma | rövidfilm

Sarah súlyos adósságba keveredik. Hogy visszafizethesse tartozását, egy titokzatos idegen segítségével meg kell találnia egy adag eltűnt pénzt. több»

#29222

dráma | romantikus | thriller

Egy történet egy amerikai kisváros szegényebb külvárosából. több»

Away from Me
#29223

dráma | romantikus | rövidfilm | thriller

Brian feleségét elrabolják, és miközben a férfi próbálja az ellenőrzése alatt tartani a dolgot, rájön, hogy képtelen teljesíteni az emberrabló kívánságait.

#29224

dráma | történelmi

A királyi rögtönítélő bíróság Sallai Imrét és Fürst Sándort halálra ítéli az állami és társadalmi rend felforgatására irányuló bűntett miatt. Az 1932-ben játszódó film... több»

Oroszlán a városban
#29225

dráma

Döbbenetes történetekkel találkozunk, amelyek főszereplői bolygónk legveszélyesebb fenevadai közé tartoznak. A Szörnyek hava szinte elképzelhetetlen lényeket hoz közel hozzánk –... több»

Light on Broken Glass
#29226

dráma | musical

Melody Harper karrierje a végéhez közelít, ám a színház éppen most készül feleleveníteni egy nagy Broadway klasszikust. Melody életében először bizonytalannak érzi magát. Attól... több»

A csodák országában
#29227

dráma

Egyes vidékeket évekkel a háború után, mind a mai napig sújt a szétesett családok, a szegénység, a bűn és a lőszerek maradványaiban megbúvó, alacsony hatásfokú urán átka. A... több»

#29228

dráma

Celess és Tina sikeres gold-diggerek, ám van egy olyan közös titkuk, amely akár magával is ránthatja őket. több»

A Hortobágy legendája
#29229

dráma | játékfilm

A film három hortobágyi történetet fűz egybe. Szakrálisan közelít az ősi hortobágyi emberek őszinteségéhez, esendőségéhez, makacsságához és mély érzelmeihez. Móricz Zsigmond,... több»

Bloody Mary
#29230

NA Bloody Mary  (2007)

dráma | rövidfilm

Sötét. A bulizenét káromkodás üvölti túl. Natali blúzára pezsgő fröccsen. A szerb lányt a szállodaszobából a folyosóra lökik. Kis utazóbőröndjét is utána dobják. Ebbe... több»

Rendező: Bodzsár Márk

Csibész
#29231

NA Csibész  (2004)

dráma | rövidfilm

Néha elszabadulnak az indulatok, különösen akkor, ha egy harcikutya-viadalon nem a kutyák bizonyulnak a legnagyobb állatnak.

Együtt
#29232

NA Együtt  (2006)

dráma | rövidfilm

A tizenhét éves orosz fiút, Alexet egy jobb élet reményében csempészik Olaszországba. A szállítmány félúton, egy Budapest külvárosi gyártelepen megpihen egy éjszakára. Alex... több»

Kontakt
#29233

NA Kontakt  (2005)

dráma | rövidfilm

Tamás, egy bulvárlap fotósa, a sokunk által jól ismert rohanó városi életet éli. Egyik fotózásból a másikba zuhan, miközben magánélete is kezd darabokra hullani. Főnöke csak ront... több»

The Personal History of Rachel DuPree
#29234

dráma

A történet egy elszigetelt és aszály sújtotta farmon játszódik, ahol egy állapotos nő úgy érzi, hogy a férjének előbbre valóak a saját ambíciói, minthogy megmentse a családját... több»

Mennyei seregek
#29235

dráma

Zrínyi Miklós a vadászaton egy szárnyaszegett Angyalt talál. Isteni üzenetnek véli, várába viszi és ápolja. Egymás után érkeznek Zrínyi udvarába a főurak és a főpapok, csak hogy... több»

Odaát
#29236

NA Odaát  (2008)

dráma | rövidfilm

1989. Magyarország. Sorsjáték egy weimari család és néhány magyar katona között az osztrák-magyar határon.

Randevú
#29237

NA Randevú  (2006)

dráma | játékfilm

A film első jelenete az 1950-es évekbe nyúlik vissza. Egy kórházi szobában Irén, a halálos beteg fiatal nő búcsúzik el gyermekétől, Rózsikától. Az árván maradt kislány ötven... több»

Szentjános fejevétele
#29238

dráma

Történet egy fiatal tanítónőről, aki nagy ambíciókkal lát neki a munkának egy Szentjános nevű faluban. És mivel nem csak az iskolában szeretne változásokat, hamarosan szembekerül... több»

#29239

dráma | thriller

Izagalom, gyilkosság és rejtély három felvonásban. A cselekmény valahogyan mindig a hatos szám és a T betű köré szövődik. A film története szerint két férfi összeismerkedik, és... több»

Valakinek a valamije
#29240

dráma | rövidfilm

Vincent, a nemtörődöm francia fiú Magyarországra utazik, hogy felszámolja soha nem látott rokonának otthonát. A porlepte tárgyakkal és bútorokkal zsúfolt lakásban nem csak mások... több»

Rendező: Reisz Gábor