Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29441

NA Omega Rose  (2020)

dráma | kaland | misztikus | romantikus | sci-fi

Miután egy rejtélyes apokalipszis szinte majdnem kipusztította az emberiséget, egy biciklis fiatalember elhatározza magát, hogy megkeres egy utazó előadót, és kideríti, mi történt a... több»

#29442

horror | krimi | misztikus | rövidfilm | thriller

A film története szerint egy rendőrnyomozó öngyilkosságot követ el, de ezt követően arra ébred, hogy még mindig él, ám semmire sem emlékszik. Sem arra, hogy ki ő, sem arra, hogy... több»

#29443

NA Dougley  (2021)

(1)

dráma | vígjáték

Egy rendkívül intelligens autista férfit bebörtönöznek, ahol egy nagyon nehéz természetű emberrel kerül egy cellába.

Where No Jedi Has Gone Before
#29444

rövidfilm | sci-fi

Egy Star Wars rajongó férfi megpróbál jó benyomást gyakorolni ázsiai barátnője szüleire, de a két kultúra összeütközésbe kerül egymással. több»

C'est la vie
#29445

vígjáték

Öt nő története, akik ugyan nem ismerik egymást, de mindannyian várandósok, rövidesen pedig ugyanúgy élik át az anyaság örömeit. több»

#29446

táncfilm

Első alkalommal elevenedik meg a színpadon Wayne McGregor kritikusok által elismert balett triptichonja, amelyet Virginia Woolf művei inspiráltak. Virginia Woolf korszakalkotó irodalmi... több»

#29447

NA Alexis  (2022)

(1)

dráma | sci-fi | thriller

Lou Diot furcsa jelenségekre figyel fel az égen, és attól tart, hogy közeleg a világvége, de senki sem akar hinni neki.

Thank you for sharing my movie
Visszatérés a Holdra: Másodpercek az érkezésig
#29448

dokumentum

Mérnökök és tudósok számolják vissza az utolsó pillanatokat a világ első magánfinanszírozású Hold-küldetéséig. Sikerül vajon a stabil landolás? több»

La nuit est là
#29449

dráma | rövidfilm

Férje három évvel ezelőtti meggyilkolása óta Jeanne élete kezd egyre csendesebben és nyugodtabban telni egy szigeten. több»

David Copperfield
#29450

dráma

Charles Dickens klasszikus regényéből készül a film. David Copperfield születése előtt apja meghal, így anyja egyedül neveli. Élete első 9 éve boldogan telik, míg nem feltűnik Mr.... több»

A Bermuda-háromszög cápái
#29451

dokumentum

A „Bermuda-háromszög” név hallatán leginkább furcsa, megmagyarázhatatlan balesetek és nyomtalanul eltűnt hajók és repülőgépek jutnak az eszünkbe. Pedig egy további, legalább... több»

A Halálzónán túl: Harc az ebolával
#29452

dokumentum

2014-ben több mint 11 ezer ember életét oltotta ki a történelem eddigi legsúlyosabb ebolajárványa. Most, 2019-ben a kór újra támad. Elég felkészültek vagyunk hozzá, hogy... több»

Az inka lázadás csontvázai
#29453

dokumentum

Miként zajlottak az Inka Birodalom végnapjai? Hogyan, milyen fegyverekkel győzték le az őslakos indiánokat a hódító spanyolok? És milyen körülmények között esett az első lőtt seb... több»

Van feljebb
#29454

NA Van feljebb  (2019)

játékfilm

Két jelölt érkezik egy 26 emeletes irodaház földszinti recepciójára: a huszonéves Cintia (Kőszegi Mária) kiskosztümben, és a középkorú, testes János (Széles László) parókában,... több»

A vad banda
#29455

NA A vad banda  (2022)

western

A Vadnyugat végnapjaiban egy maroknyi bűnöző megpróbál elmenekülni a fejvadászok elől. A film az 1969-es klasszikus remake-je.

Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Ökológiai Kutatóközpont Balatoni Limnológiai Intézete
#29456

dokumentum

1927. szeptember 5-én kezdte meg működését a Klebelsberg Kuno szorgalmazására alapított Magyar Biológiai Kutatóintézet, az MTA Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének elődje. Az... több»

Rendező: Kántor Zoltán

Székely Vágta
#29457

Hatodik éve szervezik meg a Nemzeti Vágta sepsiszentgyörgyi előfutamát, a Székely Vágtát. Idén is az Óriáspince-tetőn ülnek nyeregbe a legjobb székelyföldi lovasok, itt mutatkoznak... több»

Amerika leghalálosabb cápái
#29458

dokumentum

Az USA partjait mosó vizekben 170-nél is több cápafaj él, ám ezeknek csak a töredékéről bizonyosodott be, hogy valaha emberre támadtak. Ezzel együtt nincs biztonságban az, aki itt a... több»

#29459

dráma | háborús | történelmi

A Magyar Királyi Székesfehérvári 17-s honvéd gyalogezred 1918. november 17.-én hazatér a frontról. Vajon hogyan tudnak visszailleszkedni egy ország életébe azok a katonák, akik hosszú... több»