Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
Sick Minded
#29421

NA Sick Minded  (2020)

dráma | thriller

Egy FBI ügynök, Daniel Martinez a csapatával bizonyítékokat gyűjt, miközben a tanúvédelem alatt álló Christian egy emberkereskedelemmel foglalkozó szervezet elleni tárgyalásra... több»

545 nap - A rendszerváltás miniszterelnöke
#29422

dokumentum

Németh Miklós Magyarország egyik legnépszerűbb politikusa volt a rendszerváltás idején és évtizedekkel később is sokan ösztönözték, térjen vissza, legyen újra miniszterelnök. De... több»

The Best Man Wedding
#29423

NA The Best Man Wedding  (2016)

(1) (2)

romantikus | vígjáték

A Holtunkinglan (The Best Man) franchise harmadik részében visszatérnek a régi szereplők, ezúttal egy váratlanul jött esküvőnek köszönhetően gyűlik össze a kis csapat.

Rendező: Malcolm D. Lee

Láttam a filmet és nagyon tetszett! Végre egy olyan film, amit teljes egészében végig lehetett nézni!
Knight Rider Heroes
#29424

1982-ben az Alapítvány a törvény betartatásáért a kormány kezdeményezésére egy programot indított, hogy harcoljon az olyan bűnözőkkel szemben, akik a törvény felett... több»

Szereplők: David Hasselhoff

Lángolj és világíts!
#29425

dokumentum

A filmből kiderül, hogyan lett a kommunizmus kegyetlenségei miatt Amerikába disszidáló magyar szerzetesek létesítette intézmény az Egyesült Államok egyik legkiválóbb iskolája és,... több»

Rendező: Maksay Ágnes

A sarkvidék túlélői
#29426

dokumentum

A neves természetfilmes, Bertie Gregory a kanadai sarkvidékre látogat, ahol az állatvilág legszívósabb és legtalálékonyabb tagjai küzdenek a túlélésért az elemekkel és egymással. több»

#29427

animáció | dráma | életrajzi

Egy életrajzi film a neves íróról, Kenneth Grahame-ről, a kultikus A Széljárta Fűzfa meséinek születéséről (The Wind In The Willows), feleségéről, Elspethről, és nyugtalan... több»

Hetedhét kaland - Mátyás király éve
#29428

dokumentum

Pontosan 575 éve született Kolozsváron Hunyadi Mátyás magyar király és 560 éve választották királlyá. Ezért 2018 Mátyás király emlékéve. Ebből az alkalomból Mátyás király... több»

"Kutizöld" - Portréfilm Kuti Dénes festőművészről - MMA portré
#29429

dokumentum

Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok 2020. Sáfrány József filmje.   több»

#29430

NA Menetrend  (2019)

dráma

Miután egy apa keze és lába lebénul, elhatározza, hogy a sínre fekszik, és megválik "feleslegessé" vált végtagjaitól. Ezzel a biztosító cégtől szeretne pénzt kicsikarni, de az... több»

Rendező: Sallai Ervin

Szereplők: Bán János, Trokán Nóra

#29431

NA Trip  (2022)

horror

Lánya öngyilkossága után egy gyászoló anyát meglátogat egy szokatlan terapeuta, aki egy hallucinogén drogot ajánl, amely lehetővé teszi a halottakkal való kapcsolatfelvételt.

#29432

NA Emperor  (2022)

kaland | thriller

Egy fiatal lány bosszút tervez a Római Birodalom hadvezére ellen, aki megölte az édesapját. Jólét, erőszakos büntetések, szex, manipuláció és árulás... ezek között a 16.... több»

#29433

dokumentum

A dokumentumfilm Guatemala színes és varázslatos kultúrájába kalauzol minket.

Rendező: Luis Ara

Concorde: Verseny a hangsebesség felett
#29434

dokumentum

Ez itt a Concorde lenyűgöző, ugyanakkor tragédiáktól sem mentes története, mely magában foglalja a hangsebesség eléréséért folytatott nemzetközi küzdelmet, valamint a gép első... több»

#29435

NA Runner  (2022)

dráma

Egy 18 éves lány, aki képtelen feldolgozni édesapja halálát, élete váratlan fordulatot vesz, amikor teljesíti apja utolsó kívánságát, hogy szülővárosában, a Mississippi mentén... több»

Vad Tajvan
#29436

NA Vad Tajvan  (2018)

dokumentum

A Ráktérítőn fekvő Tajvanon a trópusi tengerpartoktól a buja erdőkig és a hósapkás hegyekig minden adott, ami egy földi paradicsomhoz kell... több»

#29437

NA Swallowtail  (2016)

horror | rövidfilm | sci-fi

Egy rovarrajogó az egyik alkalommal találkozik egy bizarr idegennel, aki nem tűnik embernek, és aki talán saját maga is vadászik.

Az igazság a fittségről
#29438

dokumentum

Michael Mosley újságíró olyan tudósokkal állt össze, akiknek legújabb kutatásai a feje tetejére állítják a legáltalánosabb fitneszigazságokat. Fényt derítenek arra, hogy az... több»

Székely László díszlettervező
#29439

életrajzi

Székely László több mint ötven éves pályája során, budapesti, vidéki, kő- és szabadtéri színházak rendezőinek fáradhatatlan, mindig megújulni képes alkotótársaként, mintegy... több»

Rendező: Petrovics Eszter

#29440

NA Pashmina  (2020)

dráma

Négy egymást átszövő történet a konfliktusoktól gyötört Kasmírból. több»