Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29521

animáció

Kiderül Dóri a világhírű Barnum lánya, erre visszajuttatják New- Yorkba a két rosszcsontot. Mr. Barnum és társulata boldogan ölelik keblükre a két csavargót, kiderül Dorothynak... több»

Rendező: Gyulai Líviusz

#29522

NA Take away  (2017)

játékfilm

Filmio

Egy hangsor, aminek sorsa van. De mi irányítja az útját? A véletlen? A végzet? A szerencse? A balsors? A film szereplői hétköznapi emberek. Történeteiket egy aluljáróból... több»

Rendező: Szabó Szonja

#29523

családi | dráma | fantasy | horror | kaland | misztikus | thriller

Dante túlvilági utazásra indul, és kísérőjével, Vergiliusszal együtt először a Pokolt ismerik meg. több»

Gigantikus rakományok(Megarakományok)
#29524

dokumentum

A nehézgép fuvarozást mindenki jól ismeri: azt nevezzük így, amikor nagyméretű alkatrészeket sárgán villogó nagyteherautók szállítanak az utcákon. Ezek azonban mind eltörpülnek... több»

#29525

akció | dráma | thriller

A film a  biztonsági kamerák szemszögéből mutatja be a 780-as járat tragédiáját. A repülőgépen az utasok és a legénység megmagyarázhatatlanul kezd viselkedni, miután egy... több»

A Szalven szörnyetege
#29527

dokumentum

A Tibetben eredő és az Andamán-tengert Mianmar területén elérő Szalven Ázsia egyik utolsó természetes állapotú, az emberi beavatkozásokat eddig szerencsésen elkerülő nagy folyója.... több»

El paisaje está vacío y el vacío es paisaje
#29528

rövidfilm

A rövidfilmben a természeti látképek összekapcsolódnak az andoki kultúra misztikus aspektusaival. több»

Rendező: Carla Andrade

Vad India: A dzsungel királyai
#29529

dokumentum

India egy lenyűgözően sokszínű ország, ahol a Föld lakosságának mintegy ötöde tömörül. És ahol annyi a különleges és csodálatos állatfaj, mint kevés másik helyen a világon. több»

Tudós kutyák: Az X faktor
#29530

dokumentum

A kutyák ma már nem kizárólag szánt húznak, házat őriznek vagy nyájakat terelnek, az egészségügyben is lehet rájuk számítani: többek közt fel tudják ismerni a rákos betegeket,... több»

On Her Majesty's Secret Service
#29531

A legendás 007-es ügynök folytatja a vadászatot a Spectre feje után. Ezóttal a Svájci havasokba vezetik a nyomok, ahol felmerül benne a nyugdíja vonulás lehetősége... több»

#29532

NA Retro Hero  (2017)

dráma | vígjáték

Egy jó versenyszellemmel megáldott gamer lány arra kényszerül, hogy barátaival és barátokból ellenségé vált ellenfelekkel vetélkedjen. A kihívások során pedig eszébe jut... több»

#29533

dráma | háborús | történelmi

A film két nővér éltét mutatja be Franciaországban, akiknek életét teljesen tönkretette a második világháború. Kristin Hannah A Csalogány című regénye nyomán. több»

#29534

dráma | fantasy | sci-fi

A Föld forgása folyamatosan lassul, így az éjszakák hossza is megnövekedik. Hamarosan a forgás már annyira lassúvá válik, hogy az éjszakák szinte egy örökkévalóságnak tűnnek. Az... több»

#29535

A film története szerint egy titkos várost az evolúció magas fokán álló értelmes dinoszauruszok laknak. Amikor a titokra fény derül, egy egyedül álló apukának mindent kockára kell... több»

Zach's Lie
#29536

dráma

A film története szerint Jack Osborne élete egycsapásra megváltozik, amikor egy álarcos ember betör az otthonába, megfenyegeti a családját és kifosztja a lakását. Jack, édesanyja és... több»

Ma este gyilkolunk
#29537

krimi

Csányi Sándor rendezői debütálásában egy színész öregotthon lakóit megrázza az intézmény falai között bekövetkezett titokzatos haláleset...  több»

Rendező: Csányi Sándor

#29538

dráma

Egy férfi 35 év után hazatér szülővárosába, és rájön, hogy az emlékei nem teljesen egyeznek a múlt valóságával. több»

#29539

vígjáték

Sébastien egy ellopott videojáték-konzolt próbál eladni Patricknak, azonban a két fiú hamarosan Franciaország két legkeresettebb bűnözőjévé válik. több»

#29540

akció | thriller

Daniel Léger azt gondolta, végleg leszámolt a kábítószerekkel, ám egy új ügyletbe keveredik. Miután elfogják, 100 év börtönbüntetéssel kell szembenéznie. több»